פשוט מדהים....

אתה צודק

כי ידוע שנרות נשמה (וירטואליים או לא) מחזירים אנשים לחיים ומפיגים את הצער של המשפחות השכולות.. NOT. "מה שלא הולך בכח הולך בעוד יותר כח" אז זהו..שמה שלא הולך בכח פשוט הולך בדרך שהיא לא כוחנית..הגישה שלך היא לדפוק ת'ראש בקיר...(ובמילים אחרות- ימנית..) כבר כמה שנים רעות שישראל "נכנסת בהם חזק" ובפעם האחרונה שהסתכלתי סביבי זה לא הוביל אותנו לשום מקום. ההיסטוריה מוכיחה שבטווח הארוך מלחמה בכח הזרוע נגד הטרור פשוט לא עוזרת.. 23000 אנשים אתה רוצה להרוג? אם רצח המוני זה הפטיש שלך אני מציע לך לעבור לפורום מעריצי סטאלין.. נ.ב למה בכלל אתה מצביע העבודה? ברצינות..אתה שמאלני בכלל?

youvall

New member
תראה....

נרות נשמה לא מחזירים אנשים מהמתים...כלום לא מחזיר אותם! וזה גם לא מקל או מפיג את צער המשפחות השכולות...אבל זה כן מראה על טיפה אכפתיות, על הבעת צער עם המשפחות... למה אחרי רצח רבין הגיעו אנשים לכיכר להדליק נרות נשמה? להחזיר אותו לחיים? להפיג את צער המשפחות השכולות? NOT! הם הגיעו כדי להביע את צערם ואת כאבם... ישראל נכנסת בהם חזק? הפלסטינאים ביהודה ושומרון לא הרגישו את כוחו של צה"ל באמת עד מבצע חומת מגן(שד"א,מאז המבצע יש ירידה חדה בכמות הפיגועים ואיכות הפיגועים שתשתית הטרור בגדה מצליחה להוציא...גם בזכות זה שהאוכלוסייה הפלסטינאית פחות ופחות תומכת בהם)... מה הם הרגישו? מחסומים? מעצרים מזדמנים? ישראל לא "נכנסה בהם חזק" כבר הרבה מאוד שנים! אני לא מציע להרוג 23000, המספר לא חייב להיות קבוע מראש...אבל אני כן מציע חישוף של ג'בלה וחלק מבית חנון, כן-אם בהפגזות ימותו אזרחים-כן, אני לא אצטער ולא אתאבל על מותם.... נ.ב. אני עדיין לא הצבעתי מעולם...אבל אני תומך בעבודה כי חוץ ממני יש עוד כמה אנשים במפלגה הזו שתומכים בקו ביטחוני נוקשה(מתן, פואד, סנה, ברק)... מבחינה כלכלית אני בהחלט באותו ראש של חלקים גדולים(לעיתים מאוד) במפלגה...

למעלה