פשוט מדהים....

youvall

New member
פשוט מדהים....

במשך 24 שעות שלושה אזרחים, ביניהם שני ילדים ושני חיילים נרצחים באיזור רצועת עזה...ופה-כלום! חיכיתי, לראות אם מישהו ידליק נר לזכרם של ילדה בת שנתיים וילד בן ארבע שנרצחו בידי קאסם, לזכרה של גננת בת 35 שנרצחה כשיצאה לריצת בוקר או לזכרו של חייל מהחי"ר היעודי שבמקרה היה במקום הרצח של הגננת ונרצח גם הוא, או אולי לזכרו של חייל גדוד 50 של הנח"ל שנרצח במהלך קרב יריות נגד שני מחבלים שניסו להיכנס לעמדה של צה"ל-עמדת תצפית, במטרה לפגוע בכמה שיותר חיילים... אבל לא! אף אחד פה לא הדליק נרות! אז דבר ראשון:
-דורית אנסו(שנתיים)
-יובל אבבה(4)
שלומית בטיטו(35)
-סמ"ר ויקטור אריאל(20)
סמ"ר גלעד פישר(22) דבר שני: עכשיו, צריך להמשיך בהתנתקות בכמתוכנן? ומה יקרה אחרי ההתנתקות? קאסמים לא יפלו? ילדים לא ירצחו? פצמ"רים לא ינחתו? חיילים לא יהרגו? חייבים ללמד את הפלסטינאים לקח-מה שלא הולך בכוח-הולך בעוד יותר כוח! אם הקאסמים משוגרים מבית חנון,ג'בלה והאזור-אין שום מניעה מוסרית אמיתית מחישוף האיזור! כן! הרס מוחלט של מחנה הפליטים והעיירה! ככה יעשה לחברה שתומכת בטרור נגד ישראל! אבל לא... ביילין אומר שצריך להאיץ את תוכנית ההתנתקות(כדי שהחמאס יראה עד כמה הקאסמים מצליחים להפחיד את ישראל ולהביא אותה לבריחה), בשמאל-שמאל ממשיכים לדבר על הצורך במיתון התגובות, בניסיון לא לפגוע באזרחים תומכי הטרור הפלסטינאים, מרכז המפה נאלם דום, לא פוצה פיו-קשה היום להגיד את האמת...יש לחסל את התמיכה הפלסטינאית בטרור-גם במחיר הריגתם של אלפי פלסטינאים ומנהיגם-ערפאת יש"ו. פשוט מדהים איך פה לאף אחד לא אכפת מ5 הרוגים ישראלים....אבל אני בטוח שעכשיו יקומו כל מיני אנשים(מקס, שלמה, יואב, ענבר) ויגידו שלפלסטינאים יש יותר, יש כבר 23 הרוגים...אז רבותי..לפלסטינאים אין עדיין 23 אלף הורגים-הם עוד לא נכוו בצורה רצינית ואמיתית!

EverMan

New member
איזה לא עצוב ?

אני מאושר שהם מתו ! לא הייתי יכול להיות מאושר יותר אלמלא מתו יותר !!! אין אין , אני על סף אביונה מרוב תענוג !!! ועכשיו שהציניות יצאה והוצאתי קצת קיטור ... אני לא רוקד על דם , ואני לא בוכה. אני מרים את הראש וממשיך לפסוע בשביל הנכון. אני לא אתן לחמאס לנצח. אני אמשיך לעשות את הדרך שאני חושב לנכונה , אני אמשיך להלחם על דעותיי ועל העתיד של המדינה הזו. לא אכנס לקיצונים הפונדומנטליסטים משני הצדדים ! חסידי אללה ואלוהים , שיעשו הכל בשמו ! אני אכנע לשלום ולשלום בלבד.

תגיד לי מי אתה ??? צריך להתקשר

לפואד מהר מאד בכדי שיחליף אותך . מה הקישקושים הללו ? אביונה יש לנשים בדרך כלל .

EverMan

New member
למעשה לא.

אביונה = אורגזמה , זה גם מה שיש לזכרים בעת השפיכה לרוב
שנית , פואד ממש לא אחראי עליי. ומותר שתהיה ציניות מדי פעם יקירי.

EverMan

New member
בתור חייל יקר שהגדוד שלו

משרת בעזה ברגעים אלו ממש , אני מאפשר לעצמי את ההומור השחור הזה. ולהבא- קרא את כל ההודעה לפני שאתה מתרעם כ"כ.

youvall

New member
כמה דברים...

דבר ראשון, כואב לי שלא עצוב לך ואתה לא מבכה את מותם של שני ילדים ישראלים, בני שנתיים וארבע שנרצחו בתוך התחום של "הקו הירוק"....כלומר מחוץ ליש"ע.... דבר שני, האם אתה באמת חושב, שלאור המשך ההתקפות של אירגוני הטרור והמשך הסיוע של רשות הטרור לאירגוני הטרור אנחנו צריכים להתעלם ממה שקורה שם ולהמשיך בתוכנית כרגיל? שדרות אינה "התנחלות", היא יושב ותיק בישראל ובכל זאת היא מותקפת יום יום... מה מונע אחרי ההתנתקות מאירגוני הטרור,החמאס, הג'יאד האיסלמאי, הפת"ח, לשגר עשרות טילי קאסם ופצמ"רים לעבר יושבים ישראלים ולטבוח בנו?!? אני לא אתן לחמאס לנצח-אני לא אתן לחמאס להמשיך לפגוע באזרחיי ישראל! אם השאלה היא פגיעה באזרח ישראלי או בפלסטינאי-התשובה שלי מאוד ברורה! רואים היום בבירור שהחמאס מתקשה לשגר קאסמים משטחים פתוחים....כלומר אם מחנה הפליטים ג'בלה והעיירה בית חנון יפהכו לשטחים פתוחים-נרחיק את הקאסמים עד כדי הוצאת שדרות וישובי הנגב המערבי מהטווח... אתה באמת חושב שזה נכון להמשיך בתוכנית ההתנתקות?

EverMan

New member
הו לא ,

אני דווקא חושב שצריך לעשות מבצע נגד. אבל לא צריך להרוג אלפי אנשים תמימים בתמורה. אני לא הולך להיות חמאסניק יהודי. אני גם לא הולך לגרש אלפים מבתיהם. וכן , מאוד עצוב לי. אבל אני מעדיף שלא לבכות אלא ליישם.

youvall

New member
למה לא?

אם היית רואה מידי פעם CNN ראו שם קטע מאל-ג'זירה...שהתקשורת השמאלנית שלנו לא הראתה שתושב הרצועה, מבית ג'בליה, מדבר עם ראש לשכת ההסברה של החמאס מביירות ואומר לו...:אתם הורגים להם שלושה, הם הורגים לנו 20...אולי כדאי שהאירגון יפסיק לירות את הקאסמים? הם מתחילים להבין שמי שנפגע בסופו של דבר זה הם! אם תעשה פעולה אחת-גדולה, רצינית, עם הרבה נפגעים לאויב הפלסטינאי-הם יוקיעו את החמאס! כמו שהיה בירדן של חוסיין, כמו בסוריה של אסד האב, כמו במצרים של מובארק, ברגע שהצבאות נכנסו למחנות הפליטים וחיסלו את המחנה כולו-כל ניסיונות ההפיכה נגמרו! חוסיין חיסל 40 אלף פלסטינאים! אסד קרוב ל10 אלפים! תגרום להם לכמה אלפי הרוגים-הם כבר ידאגו שהחמאס לא ישגר מאצלם טילי קאסם...במיוחד אם אתה גם תבצע חישוף לשטח של בית חנון וג'בליה...

EverMan

New member
לא אכפת לי מה החמאסניק חושב.

אני לא הולך להיות כמוהו. מצידי שיחשוב שהוא יפסיק שיפלו פילים ורודים מהשמיים. ואני לא הולך לרצוח עשרות אלפים כמו איזה ערבי.

youvall

New member
ה"חמאסניק" הזה-זו דמות מייצגת...

זה מה שהמפלסטינאים ה"חפים מפשע" חושבים...הם מבינים שהם סובלים מהחמאס...במקום שזה ימשך עוד שלוש, ארבע שנים עד שהם יוקיעו את החמאס לגמרי-במכה אחת אפשר לגרום להם להבין שהחמאס מביא להם רק סבל!

EverMan

New member
לא , זה לא מה שפלשתינאים

"חפים מפשע" חושבים. זה מה שטרוריסטים ממדרגה ראשונה חושבים. ואני לא הולך להקשיב להם בכלל. במקרה הטוב לתקוע להם כדור בראש. ואתה לא מבין שאתה לא פוגע בחמאס ?! אתה פוגע באוכלוסיה תמימה ! היה סרט בערוץ 8 לפני כמה זמן , שהראו שם חמאסניק שנכשל לבצע פיגוע. ושאלו אותו למה הוא הורג אזרחים תמימים... הוא עונה שהם לא תמימים , הם הצביעו שרון , ושרון גרום להרג שלהם. אז שואלים אותו : "ואם הם לא הצביעו שרון ? אלא ברק ?" אז הוא עונה : "זה לא אשמתי שהם שם". המחשבה שאתה מביע פה - היא בדיוק אותו חמאסניק.

youvall

New member
אתה בכלל לא הבנת...

מי שאמר לחמאסניק שאולי כדאי שיפסיקו לירות...היה תושב מחנה הפליטים ג'בילה.... אני לא יודע אם הוא היה החמאס או הפת"ח... זה גם לא מעניין אותי! מה שמעניין אותי זה שהחברה ה"חפה מפשע" של הפלסטינאים מתחילה להבין שהחמאס ואירגוני הטרור גורמים להם לנזק וככל שנפגע בהם יותר-הם יוקיעו את הטרור יותר!

youvall

New member
אם ככה אתה רוצה להציג את זה....

אז כן... הבעיה שאני לא רואה בהם ב"חפים מפשע"... זו אוכלוסייה שלא רק תומכת באירגוני הטרור למינהם, אלא מסתירה אותם, מעניקה להם הגנה ומאפשרת להם לפעול כנגד ישראל מהשטח שלה! זו אוכלוסייה שעוזרת לממן ותומכת מוראלית באירגוני הטרור.... לא הייתי מכנה אותם "חפים מפשע".... אבל אני לא מציע להרוג עשרות אלפים... כמה אלפים גם יעשו את העבודה!

shay or eli

New member
תזמין את מילושוביץ' להתמודד פה

גם לדעתו לא היו אלבנים חפים מפשע...

למעלה