פשוט מדהים

ytzimer

New member
פשוט מדהים

קוראים לי דני אני תושב מכבים (ומשתמש ב- username של חברי מכפר האורנים)יש לי הערה קטנה לתשומת ליבכם- תושבי לפיד: על אף הסמיכות הגיאוגרפית לכפר האורנים, חתכי האוכלוסיה השווים פחות או יותר, פשוט מדהים להיווכח בפער התכני שמופיע בשני הפורומים של היישובים. בפורום שלכם ניתן לחוש בבוז ובשנאה כלפי האחר, כאדם מהצד, עושה הרושם שאתם עסוקים בלהאשים ולהתווכח. אני ממליץ בחום להיכנס לפורום של כפר האורנים ולהתרשם מאווירה של עשייה, נכונות לשיפור המצב.מבלי לפגוע בכם, זה פשוט ליגה אחרת. ותחשבו על זה. דני

עזוב שטויות

בשני הישובים אנשים מקסימים וטובים הקטע של הויכוחים יותר חזק פה כי היו בחירות לא מזמן ובבחירות אתה יודע הענינים יותר מתחממים חוץ מזה כאן יותר מעניין אבל גם כאן מתחיל לשעמם אז במקום לרדת אחד על השני יורדים קצת על כפר אורנים אגב די בצדק אגב דני אנחנו לא אוכלים את "הסיפור" שלך כבר היו המון "כמוך" ממכבים עלק..

דנידין:

אז למה אנשי כפר אורנים נמשכים לפורום שלנו כמו דבורים לדבש? כי כאן יותר מעניין
ואם עוד לא תפסת (אפילו שאתה מכפר אורנים) אז יש בפורום שלנו 6-8 אנשים בסך הכל, שכל הזמן מחליפים שמות. תהייה בטוח שכולם אינטלגנטים יותר ממה שאתה חושב ואפילו מנסים לכתוב בצורה מעפנית שלא ידעו מיהם. אני למשל פעם קוראים אותי ג'קי, פעם TM1 פעם קיוסי ואני כל הזמן בכלל קוראים אותי בבית שלי אושרבסקיביץ. וגם אתה אם היה לך הזדמנות לרדת על הפריירים שבאים פה מכפר אורנים לא היית יורד עליהם?

kiyossi

New member
סליחה-יעקב! רד מהסולם אדוני!!!

אבקשך שלא לקשט עם הניק (יוזרניים) שלי ,ניקים אחרים (לוזרניים)! ובמיוחד שלא משויכים אלי!. עכשיו אדוני יעלה בחזרה לסולם וימשיך-כי הרעיון נכון,השם? לא!. תודה לאדוני חג שמח וכשר לתושבי לפיד וכפר האורנים שמבלים כאן
בשבת

מס' המשתתפים בפורום

מס' הכותבים בפורום עד כה גדול יותר מ30 איש. לגבי מס' הקוראים בפורום לצערי אין לי ולתפוז סטטיסטיקה מדוייקת אבל מ"תגובות הרחוב..." שאני מקבל בישוב אוכל לכמת את הקוראים באיזור ה150 איש. יובל.

למעלה