פשוט מדהים!

T Tonel

New member
פשוט מדהים!

בשבועיים האחרונים שהיתי בספרד (היום אני חוזר) ושלשום נסעתי לאימון בדאלונה במיוחד כדי לראות את רוביו (חבר שלי האמת גר קרוב לאולם). בהתחלה לא הורשנו להיכנס כי אמרו שזהו אימון סגור לתקשורת וכו' אבל אחרי שהסברנו שאנחנו לא תקשורת ושנשב בצד בשקט ולא נפריע הורשנו להיכנס. ואני אומר לכם רוביו פשוט מדהים! לא יאמן. במשחק פנימי של הקבוצה הוא נתן דאנק יפה מאד והגנה טובה (יש קבוצות בארץ שבמשחקים לא עושים כזו הגנה, והכוונה לכל בדאלונה לא רק לרוביו) ושלשה שנזרקה מהר מאד ונכנסה כמובן. בכלל הוא מאד מאד הרשים אותי הילד הזה, שמחתי מאד שהלכתי לאימון. בסוף האימון הלכתי ללחוץ לו את היד (אולי מתוך המחשבה שכשיהיה סטאר גדול אדע שלחצתי לו את היד לפני שנגע בתהילה) ובהתחלה הוא לא הבין מה אני רוצה אך אחרי כמה שניות לחץ את ידי בחוזקה וטפח על שיכמי, נדמה לי גם שהוא אמר איזו בדיחה בספרדית ולמרות שלא הבנתי גיכחתי. אפשר לעשות מזה שרשור לגבי הכוכבים הבאים בכדורסל האירופי/עולמי ואולי זה סתם היה מקום טוב לספר לכם על אחת החוויות שלי בשנה האחרונה.

סלים וארזה

New member
מנהל
לפני מספר שנים הייתי בברצלונה ורציתי להיכנס לפלאו (אולם הכדורסל שצמוד קאמפ נואו). ידעתי שפאו גאסול מתאמן שם. הקיצר, אמרו לי שהמקום סגור ולא עזרו לי כל ההסברים והתחנונים ונשארתי בחוץ. כך שאני מבין את הכיף שעברת

T Tonel

New member
שמע היה לי גם מזל

כי חבר שלי דובר ספרדית שותפת. לעומתי שאני יודע אולי כמה מילים.

למעלה