רשף לא הגזים.
עם כל הכבוד למשמרת הספורילרים של הפורום - את הכלל של הספוילרים אני ייסדתי כבר מהעונה שעברה. כמו שעופרי אמר - אין כאן מניעה מדיון בכל נושא (כולל הורדות של סרטים כחולים, מצידי) רק שיש להתחשב באלו שאין ביכולתם לוותר על שנת לילה בשביל משחק (בטח לא משחק של טרום-עונה), אבל אם אני מקליט לי אותו ונהנה להיות מופתע מתוצאות ומהלכים - יש לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה לקרוא על מהלכי המשחק או לא. אני חושב שהכלל הזה (שלא קשה בכלל ליישם אותו, רק לא נעים להעיר לגביו יותר מידי) יוצר יותר חופש דיון ולא להיפך. בנוסף - הערתו של רשף היתה על גבול החנפנות בניסוחה <<בעתיד,שים בבקשה בכותרת שלך את שם המשחק שאליו מתייחס הספויילר... אחרת אי אפשר לדעת על מה אתה מדבר.>> אני ממש לא מבין מאיפה קיבלת את הקריזה שלך. ההפרדה שלך לגבי משחקים של מאוחר בלילה או 8 בערב לא נכונה, כי יש מי שעובד במשמרות, יש מי שעובד בשעות הערב, יש מי שיוצא לסרט ועוד כל מיני סיבות למה אוהד שרוף לא ראה משחק. לא מתפקידי להחליט אם סיבתו של כל אחד מוצדקת. אני כן רואה את תפקידי לאפשר "גלישה בטוחה" לכל אחד, בלי קשר למה ראה ומה לא. אחרי כל זה - משחק שלא שודר, אין עליו דין ספוילר, אבל הנקודה של רשף נכונה (וכמו שראית אמירBA קיבל אותה); אם כבר את מציין שיש ספוילר בהודעה, השתדל לציין על מי מדובר בכותרת. מקווה שהכל מתקבל בהבנה, אהבת הזולת ושמחה פנימית גדולה.