פשוט מדהים

Amir BA

New member
פשוט מדהים../images/Emo58.gif

שאחרי כל הבאלאגן של TO ומקנאב במהלך הראשון של המשחק TO תופס מסירת בומב ממקנאב ל-TD. האיגלס נראו אתמול מעולה וניצחו את סינסינטי 27-17 (3 מסירות TD למקנאב) ועכשיו אין ספק שאם ל-TO לא יששרף עוד איזה פיוז בקרוב הם יגיעו לסופרבול גם השנה.

Reshefgarcia

New member
AMIR....

בעתיד,שים בבקשה בכותרת שלך את שם המשחק שאליו מתייחס הספויילר... אחרת אי אפשר לדעת על מה אתה מדבר...

lambdeus

New member
רשף, לא קצת הגזמתם עם חוק הספויילר.

המשחק הזה לא שודר בשום מקום. אלא אם כן יש לנו חבריי פורום שגרים בחוף המזרחי ומקליטים את המשחק על הTIVO שלהם. וכרגע, לא נראה לי שיש לנו חברים כאלו. ואני דיי בטוח שחוץ מהNFL NETWORK, המשחק הזה לא שודר בשום מקום. אם אנשים לא יכולים לדבר פה על משחקי NFL או דברים שמשודרים בכל HIGHLIGHTS אז בשביל הפורום הזה קיים לעזאזל. עם כל הכבוד לאלו שמקליטים, יש מספיק אנשים שאוהבים פוטבול ונשארים לראות את המשחקים למרות שצריך לקום לעבודה מוקדם בבוקר והם רוצים וצריכים לדבר על זה. למרות ה spoiler nazis שיש פה. אני מוכן להשתמש ומצדיק את חוק הספויילר כל עוד הוא חל על משחקים של מאוחר בלילה. אבל כאוהב פוטבול, דבר ראשון שאני עושה בבוקר זה לבדוק את התוצאות והסטטיסטיקות באתר NFL.com. אני מעדיף לראות משחקים ולא להקליט אותם כי גם אין לי זמן לפנות באמצע היום 3 שעות לשבת ולראות משחקים מוקלטים. אז אל תקציבו לי 48 שעות או 72 שעות שאסור לדבר על משחקים. מי שמקליט, ורוצה לראות את המשחק מאוחר יותר, שיתגבר על היצר הבלתי ניתן לשליטה להיכנס לפורום הזה עד שהוא יראה את המשחק. בסה"כ עם כל הכבוד לחדשות ועידכוני ליגת הפוטבול הישראלית הבאה עלינו לטובה, הפורום הזה נועד לאנשים שרוצים לדבר על משחקי פוטבול אמריקאי ועל פוטבול בכלל. אם הפוסט הזה מעצבן אתכם ובא לכם להגיב במשהו בסגנון: "אם לא מתאים לך חוקי הפורום, אז אל תכתוב פה", אדרבא, אין לי שום בעייה למחוק את הפורום הזה מהפייבוריטים שלי.

ofribecker

New member
רביב, קצת הגזמת... מה קורה?

בסה"כ אין כאן איסור לדבר על המשחקים, להיפך, דבר כמה שתרצה, רק בכותרת של ההודעה צריך לשים ספוילר עם שם הקבוצות במשחק המדובר, זה הכל. ככה כוווולם יכולים להיכנס, לדבר, ואין שום בעיה. חבל להתעצבן על הנוהל הזה כי בסה"כ הוא עובד טוב. יללה, No Hard Feelings. שיהיה בכיף בהמשך. יש לנו עוד הרבה פוטבול להרים כאן.

lambdeus

New member
למה צריך לשים סמל ספויילר

על משחק שלא שודר בשום מקום????

Reshefgarcia

New member
....

כל מה שביקשנו זה שישימו את שם המשחק בכותרת ההודעה,זה הכל... אני לא חושב שזה כל כך הרבה לבקש... בין אם המשחק שודר ובין אם לא...אני לא חושב שזאת בקשה מאוד מוגזמת. ולגבי הגזמה : אנחנו כל כך מקלים עם החוקים פה שזה לא יאומן,בפורומים אחרים מגבילים הודעות לשבוע ואף יותר,ומוחקים הודעות על ימין ועל שמאל בלי להתריע. וסליחה...SPOLIER NAZI זה קצת מוגזם...אנחנו עושים את זה כדי לשמור על אנשים ממשהו שאנחנו שונאים שקורה לנו,ואני בטוח שגם אחרים שונאים. אף אחד לא מתכוון להבריח מפה אף אחד,במיוחד לא עכשיו כשהפורום והליגה תופסים תאוצה... ואני מאמין שיש מספיק דברים לדבר עליהם בלי להכנס לתחום הספויילרים,ולכמה שעות הם תקפים... בל נשכח שההעדפות שלך לא תקפות לגבי כולם,לא כולם מסוגלים לקום ב 3 בבוקר לראות משחק,וסיבותיהם עימם...ככה שיש מקום לחוקים הללו... אף אחד לא אמר לך "אל תכתוב פה" או "תעוף אם לא מתאים לך" אבל אני חושב שהחוקים באו בשביל סיבה מסוימת ויש להם מקום,ולכן,יש לכבד אותם... אבל אתה יודע מה...בוא ונחכה למנהל הפורום שיגיב בנושא...אני פה על תקן יועץ,הוא יהיה זה שיחליט...

Yo-man

New member
רשף לא הגזים.

עם כל הכבוד למשמרת הספורילרים של הפורום - את הכלל של הספוילרים אני ייסדתי כבר מהעונה שעברה. כמו שעופרי אמר - אין כאן מניעה מדיון בכל נושא (כולל הורדות של סרטים כחולים, מצידי) רק שיש להתחשב באלו שאין ביכולתם לוותר על שנת לילה בשביל משחק (בטח לא משחק של טרום-עונה), אבל אם אני מקליט לי אותו ונהנה להיות מופתע מתוצאות ומהלכים - יש לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה לקרוא על מהלכי המשחק או לא. אני חושב שהכלל הזה (שלא קשה בכלל ליישם אותו, רק לא נעים להעיר לגביו יותר מידי) יוצר יותר חופש דיון ולא להיפך. בנוסף - הערתו של רשף היתה על גבול החנפנות בניסוחה <<בעתיד,שים בבקשה בכותרת שלך את שם המשחק שאליו מתייחס הספויילר... אחרת אי אפשר לדעת על מה אתה מדבר.>> אני ממש לא מבין מאיפה קיבלת את הקריזה שלך. ההפרדה שלך לגבי משחקים של מאוחר בלילה או 8 בערב לא נכונה, כי יש מי שעובד במשמרות, יש מי שעובד בשעות הערב, יש מי שיוצא לסרט ועוד כל מיני סיבות למה אוהד שרוף לא ראה משחק. לא מתפקידי להחליט אם סיבתו של כל אחד מוצדקת. אני כן רואה את תפקידי לאפשר "גלישה בטוחה" לכל אחד, בלי קשר למה ראה ומה לא. אחרי כל זה - משחק שלא שודר, אין עליו דין ספוילר, אבל הנקודה של רשף נכונה (וכמו שראית אמירBA קיבל אותה); אם כבר את מציין שיש ספוילר בהודעה, השתדל לציין על מי מדובר בכותרת. מקווה שהכל מתקבל בהבנה, אהבת הזולת ושמחה פנימית גדולה.

למעלה