פשוט מדהים ! (
1008-1010)

פשוט מדהים ! (../images/Emo58.gif 1008-1010)

וואו! ראיתי שלשום לראשונה את פרקים 1008,1009,1010 ואני חייב להגיד שלפי שלושת הפרקים הללו (לא ראיתי עדיין את 1011-1014), מט וטריי פשוט נכנסו לאיזה שיא של יציריתיות שהם לא הגיעו אליו מאז העונה השישית. שלושה פרקים פשוט מעולים! בכלל העונה העשירית עד כה מסתמנת כעונה הטובה ביותר מאז העונה השישית. שרק ימשיכו ככה ! והשידורים החוזרים מהתחלה בביפ, פשוט תענוג ! מדהים לראות כמה השתנה ב10 שנים הללו. אם זה בקולות, באנימציה ואפילו בסגנון ההומור שעל כך אני אולי ייצלב על ידי רבים ממעריצי הסדרה אבל פשוט השתפר עם הזמן.

richter

New member
מסכים לגמרי

מאחר ובימים האחרונים אני מרותק למיטה רוב היום בגלל וירוס זדוני, אז בשעות שבהן אני לא ישן (ואין הרבה כאלה) אני רק צופה בטלויזיה. היום למשל ראיתי את 103-104, ועד כמה שהעונות הראשונות היו זכורות לי לטובה, אני מוכרח להודות שהעונות החדשות פשוט יותר טובות.

AmitNHB

New member
מסכים לגביי 1008, ו 1009 היה נחמד,

אבל 1010
ממוחזר, משעמם, עלילה שלא מתקדמת לשום מקום... אה כן, גם לא ממש מצחיק. כן ריכטר, על טעם ועל ריח.. אני יודע.

לא מבין...

פרק מדהים לטעמי, קודם כל הביקורת החברתית שהועברה בו על פרשת המורה ששכבה עם התלמיד, זה היה פשוט גאוני שעשו את אותו דבר (אגב גם במציאות המורה נראתה ממש טוב, אפילו דוגמנית אם אני לא טועה...) עם אייק. וכל הקטע שכולם מגיבים בnice... פשוט הרג אותי. אבל מי שכרגיל יצא מלך הוא קרטמן, כל הקטע של הHallway Monitor, היה פשוט קורע מצחוק. אולי אני קצת יותר התחברתי לזה, בגלל שגרתי תקופה קצרה בארה"ב והכרתי את המושג המטומטם Hallway Pass.

AmitNHB

New member
גם אני מסונכרן עם התרבות האמריקאית,

ומודע הייטב לפרשיות האחרונות. הבעייה היא שלא היה כאן שום חידוש, ובטח שלא גאונות. לכל היותר הייתה כאן רכיבה על הגל, שכן דובר בכל אמצעי התקשורת בארה"ב רבות על הפרשיות ועל הצביעות בכך שנשים מקבלות עונשים קלים לעומת גבר ששוכב עם קטינה. הקטעים עם קארטמן היו טובים, אך הם היו שוליים בלבד. העלילה עצמה הייתה כפי שאמרתי, צפוייה מידי, משעממת מידי ולא הובילה לשום דבר מעניין.

Vdrums

New member
הקטע עם קרטמן היה יותר

לצחוק על התוכנית המטופשת DOG - BOUNTY HUNTER מאשר סתם HALLWAY MONITOR

Ufin

New member
היי! עד דוג! לא צוחקים עליו...

דוג דה באונטי האנטר הוא מלך. זה הדבר הכי טראשי שיש בטלוויזיה. בגלל זה אהבתי את הפשטות של הפרק הזה, ובכלל את שלל תגובות הNICE שהיו לכולם שהם גילו שאייק מנהל רומן עם המורה. אני משתמש בNICE הזה כל הזמן עכשיו.

למעלה