פשוט מדהים ! מרטין בשיאו.. בברצלונה.כנסו כנסו

Doriiin

New member
פשוט מדהים ! מרטין בשיאו.. בברצלונה.כנסו כנסו

http://www.youtube.com/watch?v=YH69KwNhVLk פשוט אין מילים !! כזה מתוק!!! (לקוח מהאתר הרישמי
)

piegirl1

New member
זה ממש משמח אותי שהוא זוכה לאהבת הקהל

ושהוא מקבל פידבק נלהב על home. רואים עליו שהוא קורן מאושר בביצועים האחרונים שלו בטור (כמו dressed in black ו- insight). חלק לא מבוטל מהמעריצים באתר העולמי טוענים שהזמן של מרטין הוא הזמן לצאת לקנות בירות ואני שמחה לראות שבפועל זה לא מדויק. (למרות שאפילו אני מוכנה לצאת לבירה, מילקשייק או תה צמחים בזמן ג'זבל המעיק
). קראתי באתר העולמי שמישהו מטורלל שתובע חברת של משחקי וידאו הטענה שהם גרמו לו להיות מנוכר ודכאוני (או עצם הפסקתם גרם לו להיות דכאוני, קראתי את זה בלילה שהייתי ממש עייפה), רוצה לזמן את מרטין כעד לאור הבנתו בתחומים הדכאון והריחוק, כפי שניתן להבין מתוך שיריו.. איזה איש הזוי. אני אצרף את הלינק בערב. מקווה שאנשי ברצלונה יחלקו חוויות גם כאן ולא רק באתר הרשמי הישראלי. כן, אבי ומרון, אנחנו מתכוונים בעיקר אליכם..

נו מה נעשה עדיין לא עיכלתי לגמרי

את כל מה שהלך ב 10 ימים שהייתי שם ייקח המון המון זמן להבין מה הלך שם מה שכן יש בנתיים אלבום אחד של תמונות עם תמונות מ 2 מתוך 4 ההופעות שהייתי בהן בסופו של דבר (רק שלצערי מהשניה אין שום צילום ומהרביעית יש רק וידיאו) בפייסבוק יעלה עוד אלבום לפחות בהמשך היום

piegirl1

New member
../images/Emo140.gifתמונות מקסימות!

עושה חשק לראות את ברצלונה! (וגם את דפש מוד- אבל זה קיים ממילא..) הרגת אותי עם הטווס
, גם מעריץ של דייב?

חחח האמת שאם לא היינו רואות את הטווס...

ואת הפארק שהוא היה בו כנראה שלא היינו בהופעה השניה במדריד... סתם החלטנו שאם אנחנו כבר בסביבה של הפלאציו... אפשר להגיע לבדוק לראות מה יילך שם אז כבר נכנסנו להופעה

Another Girl

New member
שאלה

במובן הכי "קליני" שלה: בדיעבד, לא הרגשת שארבע הופעות היו קצת יותר מדי? פשוט אני זוכרת כמה "מרוקנת" וסחוטה הייתי אחרי הופעה אחת ותוהה אם הייתי באמת עומדת בארבע, עם כל האהבה לדפש... ואם אולי לא היה עדיף לנצל את הזמן הזה כדי להנות קצת מהמדינה הזרה שבה את מבקרת. איך זה היה לך?

האמת ממש לא...

בסוף כל הופעה היה היי מטורף והתרגשות הסטרית לקראת הבאה בעיקר בשתיים בברצלונה כשראינו את כל המצלמות וקלטנו ממש שזה הולך ל DVD אני בהרגשה משונה שאני עוד אראה את דפש שוב לפני סוף הטור כל הופעה יותר טובה מהקודמת למרות שאני מפחדת שיהיה קשה להתעלות מעל ברצלונה...

הקהל בספרד היה פשוט מדהים

אני יכולה להעיד שהקהל בברצלונה היה חם יותר אבל גם במדריד לא היה חסר להם גם מבחינת התגובות למרטין בסופי השירים בברצלונה גם dressed in black זכה להמשך של כדקה וחצי אחרי סוף השיר קהל נפלא הלוואי ובקרוב שוב!

למעלה