פשוט לא פייר!

M a r i a n21

New member
פשוט לא פייר!

שלחתי כבר מייל בנידון להנהלת האתר אבל הם לא טרחו לענות לי...אני יודעת שהם כותבים פה מידי פעם אז אני אכתוב גם כאן. בנוגע למבצע לפגוש את שחקני פלוריסיינטה אני חושבת שזה פשוט לא פייר! אני אישית חיכיתי מאוד חיכיתי למבצע וחשבתי שמי יודע אולי יהיה לי סיכוי לזכות! אבל מה לעשות אני עברתי את גיל בית ספר ואין לי מורים...זו פשוט אפלייה על רקע גיל!!!מילא לא לזכות...אבל מסתבר שאין לי הזכות גם להשתתף במבצע!

95% מהגולשים באתר הם תלמידים

אנו מאמינים שזה מאוד פייר. בכל מקרה, העלנו את ההזדמנות האחרונה, את התחרות האחרונה - "הדקה ה- 90", את מוזמנת לנסות את מזלך שם - כי התחרות הזו היא פתוחה לכל הגילאים. מצטערים אם נפגעת.

מאחר והמפגש הוא בשבוע הבא,

סביר להניח שכבר בסוף השבוע הזה - יחד עם הזוכה המאושר/ת ב"מורה בנעליים".

עדכון לגבי התחרות "מורה בנעליים"

עקב בקשות, אין צורך בסיפור משותף - אלא רק בתמונה עם המורה ובנאום שהוא רשם שמסביר מדוע דווקא לכם מגיע לזכות. בהצלחה!

רוצים כרטיסים למפגש המעריצים?

תחרות חדשה ב- Floricienta.co.il - "הדקה ה- 90" - לא להחמיץ!

לא ממש הבנתי..../images/Emo185.gif

מי זה הודיני?? והאם בתוך החידה אמור להסתתר שם של עמוד או אנחנו אמורים להבין מההיגיון?? ארבע צלעות? תנו פה לפחות רמז..

בקשר לתחרות------דחוף!

נראה לי שמצאתי את השעון הבודד לאין אני שולחת פרטים? אפשר לשלוח אליכם מסר,פה בתפוז?

אם היית באמת מוצאת את השעון הבודד

היית כבר יודעת לאן לשלוח את הפרטים וכו'.

מצאתיייייייייייייייייי

חחח זה היהה ממש קלל אני יודעתתת את התשובהה תיראוו אני יכולה לשלוח לכם את זה במסרר?! אני לא רוצה להגיד לאיפה אמרתם לשלוח את זה אבל פשוט אני לא מצליחה לשלוח משם ואני גם רוצה שזה יהיה יותר בטוח חח אז אפשר לשלוח לכם את הל במסר?!

אוקיי לא משנהה כבר שלחתי לכם

את זה ... אבל לא במסר, שלחתי במה שביקשתם
חיחי ושמה כבר השארתי את כל הפרטים
אז זהווו ותודהההה

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifבלעכס נו

חסר לי 1 אני חושבת כי האותיות מזה לא מסתדרות לי
מצאתי את הכתב חידה השני השלישי והרביעי אבל אז אני מגיעה ל"קו הסיום" ולא מסתדר לי כלום

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifתענווווווווווווווו../images/Emo3.gif

אחרי כתב החידה הרביעי יש עוד כתב חמישי ואחריו הסוף
בבקשה זה ממששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש חשוב

עדידי15

New member
שלחתי לכם את התשובה..

אבל שכחתי מיקוד כי לא אמרתי זה עדיין נחשב? בכל אופן אני עדי מיכל ושלחתי לכם את ההודעה מנענע מייל והמיקוד שלי הוא 35703.. שאר הפרטים בהודעה..

MaY1212

New member
מצאתי הכל אבל האותיות לא מתחברות לי

שאלה--> אם מצאתי נניח בעמוד תיאטרון ובתוכו קטעי וידאו אז באיזה אות אני משמתמשת?

אז את משתמשת באות ו', לא ק'

אותו הדבר לגבי עמוד "קטעי הוידיאו" שבעתיד - משתמשים בו'.

למעלה