פשוט לא נהנית

שי רה

New member
פשוט לא נהנית

יש לי חבר מעל לשנתיים ואנחנו אנטי-תזה מושלמת במיטה. הוא חולה סקס ומוכן להתעסק בזה כל היום וכל הלילה. אני לעומת זאת...ממש לא. אני ממש יכולה לחיות בלי זה ולאחרונה אפילו מרגישה קצת לחץ מלהגיע לסיטואציה. אנחנו רבים סביב הנושא לא מעט, אפילו מדברים על פרידה. אני מנסה לעשות מאמצים, שוכבת איתו אפילו בלי חשק, אבל הוא עדיין לא מרוצה מעניין וטוען שאני קרה ופריג'ידית. נמאס לי מלדבר על זה כל הזמן, יכול להיות שאנחנו פשוט לא מתאימים במיטה וזהו. יש לכם רעיון או עצה מה אני יכולה לעשות? אני די מיואשת.

ארטימיס

New member
שירוש..

ת'אמת שאני לא הכי מיזדהה איתך.. כי אני פחות או יותר כמו חבר שלך (הייתי לפחות.. בזמן האחרון אני לא יודעת מה עובר עלי :-\ אבל לא חשוב.. זה לא קשור לשירשור הזה) שמעי אם אתם רבים על זה והוא רוצה הרבה סקס ולך זה לא מתאים אז מה לעשות.. בעיני זה סתם קשר לא בריא. קשר שאת סובלת בו.. קשר שלא טוב לך וגם לו לא. קשה לי להגיד לך תיפרדי ממנו.. אני יודעת כמה זה קשה. ועוד אחרי שנתיים שאתם ביחד. תגידי זה תמיד היה ככה? החוסר חשק בסקס שלך..? אם לא אולי זה קשור לגלולות שאת לוקחת? ליפעמים זה משפיע על החשק. אם הוא רוצה ואת לא יכולה לתת אז חבל.. באמת חבל. אין לכם מה לעשות ביחד. והוא עושה קורה לך פריג'ידית.. גם אם את כזו, את הרי מישתדלת לספק אותו? אני לא חושבת שאפשר לישכב סתם ככה עם בחור בלי שבא לך בכלל. זה סתם נותן הרגשה רעה (אני מכירה ומבינה את זה). אולי תלכו לסקסולוג? בני כמה אתם? זה נורא תלוי כמה אתם אוהבים וכמה אתם מוכנים לעבוד על הקשר שלכם.. דברי איתי. תישאלי אותו איפה לדעתו אתם עומדים.. שיהייה המון המון בהצלחה!

שי רה

New member
../images/Emo7.gif ארטימוס יקרה,

לא תמיד הייתי כך. להפך, לפני שהתחלנו להיות יחד הייתי עושה הכל בכדי להכנס עם בחורים למיטה (נשמע רע, אני יודעת..). בהתחלה הכל היה סבבה עד שהתחלתי להרגיש שמיציתי את הקטע. אולי כי הסקס הפך להיות זמין ונגיש ולא כמו לפני כן, כשלא היה לי חבר.לא נראה לי שזה קשור לגלולות. חשבתי ללכת לסקסולוג, אני באמת רוצה לנסות בשבילו. לשאלתך אנחנו סביב גיל 30. לי הוא בן הזוג הרציני הראשון ולו היו לפני חברות רציניות והתנסויות מיניות מגוונות (כולל אורגיות וכאלה) כך שמראש הוא מגיע עם "דרישות" גבוהות ואני לא תמיד רוצה או יכולה לספק אותן. אני מסכימה איתך שאלה פערים גדולים לגישור, אבל נראה לי שמאוד חבל שאחרי שנתיים וחצי של מגורים משותפים, נגמור את הקשר בגלל סקס.

tryme 2 m

New member
שירה....

קורה שיש פער מיני בין אנשים/בני זוג. מין הוא חלק בלתי נפרד ממערכת יחסים בין אם את מסכימה עם זה או לא. מין בין בני זוג הוא הכרחי בדיוק כמו כל חלק אחר של הזוגיות. אם מין חשוב לאחד הצדדים יותר מאשר לאחר - זה עלול להוביל לפרידה. ככה זה עם בני זוג... האשה בדרך כלל מחפשת את הביחד הרגשי והנפשי הגבר מחפש את הביחד המיני והריגשי. מותר לך לא לרצות מותר לו לרצות האם תצליחו לגשר על הפער?

כדאי מאוד לפנות לסקסולוג

ישנן סיבות רבות ומגוונות לחשק מיני ירוד, ובעזרת סקסולוג ניתן לרדת לשורש הדברים ולטפל בבעיה. אל תאמרי נואש! מחית.

יש לי שאלה -

חוץ מסקס, אתם נוגעים אחד בשני? מתמזמזים? סתם מתנשקים? מלטפים? "עושים ביד" אחד לשני? מין אוראלי?

למעלה