פשוט לא מצליחה

a m i t4

New member
פשוט לא מצליחה

וזה כל כך מתסכל אותי תודה לכולם על התגובות להודעה שלי ניסינו מאז עוד כמה וכמה פעמים והוא השקיע ולא ויתר והאורגזמה פשוט לא מגיעה :( אני מתוסכלת יותר מאי פעם... נראה לי אני אסתפק באורגזמה המשקה........

amazone

New member
אולי תנסי לשתות קצת אלכוהול?

ציניות - בכל צחוק יש קצת אמת

לא ציניות חמדתי.

אירוניה. או סרקזם אם תרצי אבל לא ציניות. ציניות זאת אומרת אמירת דברי ביקורת על ערך מקובל בחברה בישירות. אירוניה וסרקזם הן מילים המבטאות את המשמעות הנכונה שישראלים מתכוונים אליה במילה "ציניות" כלומר, טון דיבור לעגני הבא לומר ביקורת מרירה שמשמעותה בדרך כלל הפוכה מן האמירה עצמה. כמו "איזה בחור שווה..." על מישהו ממש מכוער נאמר בנימה אירונית או סרקסטית. "כל הפוליטיקאים הם חזירים" זו היא אמירה צינית מפי אדם שבאמת מאמין שכל הפוליטיקאים הם חזירים. הרגשתי צורך להסביר... לא לשוא למדתי 5 יחידות ספרות...

Talia E

New member
למען הסר ספק:

תגובתי שלמעלה לא היתה לא צינית, לא אירונית ולא סרקסטית - כי אם כנה לחלוטין
אני אוהבת ללמוד ולשכלל את שליטתי בשפה

כבעל ניסיון של שנים . נשוי 38 שנים

זה לוקח זמן ליפעמים שנים אבל בסוף זה מגיע . אולי באת מימסגר דתית שמין זה אסור . וגם הייה אסור לך לדבר עים בנים . ופתאום היתהפך לך הגלגל ואת חופשיה בענייני מין . אז קשה למוח להיתרגל . אולי תוספות כמו אביזרי מין או סרטים כחולים עוזרים להעלות את החשק וגומרים יותר מהר אצל זוגות מסוימים כותב מינסיון

אולי תפסיקו לנסות כ"כ?

תעזבו קצת את "המירוץ לאורגזמה הנשית". פשוט תניחו לזה. קיץ עכשיו, כיף. המון בילויים. ים, בריכה, כיף של לילות נעימים, אבטיחים, גלידות, חופש. תהנו מהחיים, תהנו מהביחד, תהנו מהסקס גם אם אין אורזמה פיצוצית שמרעידה את הקירות. פשוט תניחו לזה. כי במצב הזה של לנסות ולנסות, ולחשוב על זה, ולחפש דרכים - לא תגיעו לשומקום.

a m i t4

New member
יודעת מה

חשבתי על האופציה הזו גם, ואולי ננסה כי באמת שאני נהנית גם בלי זה אבל בכל זאת זה מתסכל איפשהו.. אז איך אומרים את זה לחבר?

אז תנסו לא לנסות?

קשה לצאת מהלופ הזה, מה? לא אומרים יותר מידי. אומרים לו - כיף לי איתך, במיטה ומחוץ למיטה. אין לי כוח לרדוף אחרי משהו שאולי יהיה כייפי יותר, רוצה להנות מכיף שיש לי עכשיו. מתאים?

למעלה