פשוט לא להאמין

פשוט לא להאמין

סיימתי את עונה 2! בשלושה ימים!! חח, זה מה שקורה שיש סופ"ש רגוע. תכננתי לכתוב ביקורת מעמיקה על כל פרק, אבל הייתי יותר מדי דבוק למסך.
סה"כ מאוד נהנתי, ומאוד סקרן לגלות מה קורה בהמשך. מי שהמליץ על הפרקים הפתעה / תמימות בהחלט צדק. הפרקים האלה הם האהובים עליי בסדרה כרגע. גם נורא נהנתי מ-School Hard (הפרק שמציג את ספייק / דרוסילה). הפרקי סיום היו מעולים, ואני עכשיו הולך להזמין את עונה 3. נמצא באמאזון במחיר מגוחך של 13 פאונד!!
אני מוסיף קישור למעוניינים. העונה מקבלת ממני ציון כולל של 8.5/10. לצורך השוואה הייתי נותן לעונה הראשונה 5/10. ושאלה, מתוך סקרנות. ככל שהסדרה מתפתחת, יש פחות פרקים לא רלוונטיים לעלילה? שמתי לב שיש המון פרקים שסתם נמצאים שם כדי למלות את המכסה של 22 פרקים לעונה. חלקם ממש מצחיקים וראויים להיות שם, אבל חלקם מרגישים ממש מיותרים.

nick at noon

New member
פרקי פילר

הם נקראים. עונה 2 באמת מלאה בהם וחלק גדול מהם די חלשים. נערת המומיה אפילו רע. גם go fish וטד הם די חלשים. בעונות עתידיות עדיין תמיד יש פרקי פילר (הכי מעט מהם בעונה 5 בטח) אבל זה בהחלט לא דווקא דבר רע. פרקי פילר יכולים גם לקדם מאוד את העלילה של הסדרה בלי לעשות את זה באופן ברור. כמו למשל ש bb&b עשה בעניין המערכת יחסים בין זאנדר וקורדיליה. כמו שהפרק על הנערה הבלתי נראית בעונה 1 עשה לגבי הדמות של קורדיליה. הבעיה היא שיש גם פרקים כמו go fish, ונערת המומיה שלא קידמו את העלילה בכלל ועוד פרקים שקידמו ממש מעט. בהמשך זה כמעט לא קיים. בעונה 3 יש הרבה פרקים שלא עוסקים ברשע של העונה אבל כן מאוד חשובים לקידום העלילה של הסדרה - שהיא בעצם התפתחות הדמויות בה. ואם אתה מזמין את עונה 3, תזמין כבר את גם את השאר. אם נהנת מעונה 2, אין סיכוי שלא תהנה מהבאות.

יום הולדת לבאפי, באפי ואנג'ל

עושים סקס, אנג'ל מאבד את נשמתו וחובר בחזרה לדרוסלה וספייק. עוד משהו? P:

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

נו, אני לא מאלה שמזהים את תוכן הפרק לפי שם... חוץ מכמה שאהבתי במיוחד (The gift, tabula rasa, family, the body, no place like home, beerbad, OMWF, ועוד כמה הרוב מעונה 5 האהובה עליי).

יום הולדת של באפי

היא ואנג'ל עושים את זה, אינג'ל חוזר להיות חסר נשמה, דרוסילה וספייק מחליטים לשחרר את היצור הכחול הזה (ברח לי השם) וזה נגמר בזה שבאפי והחבורה חושבים שהם מחסלים את ספייק ודרוסילה (אבל כולנו יודעים אחרת
).

../images/Emo45.gif

ועוד שמשווים למחירים בארץ (200-300 ש"ח) בכלל זה נראה מפתה. הרבה בונוסים, תרגום באנגלית. מה עוד צריך?

למעלה