פשוט לא להאמין...

פשוט לא להאמין...

חמותי שלחה לי עכשיו e-mail ובו היא כותבת (מזכירה לי) שיש לנו יום נישואין ביום שישי ואם אנחנו רוצים לחגוג הם ישמחו להישאר עם הילדים! במסגרת האיחולים לשנה חדשה, ובכל מקום בו אברך אחרים בשמחתם - מעתה אוסיף, "ומאחלת חמות וחם כמו שיש לי"
הם פשוט נהדרים, מה יש לומר?! לא זכרתי לגמרי מהיום נישואין. אם היא לא היתה שואלת, אולי הייתי נזכרת אחרי כמה ימים (מגעילה שכמוני) ולא חשבתי לרגע ל"הושיב" אותם ערב שלם עם התינוקות שלי במקום בייביסיטר. אח, אני כל כך שמחה שהם בחיי אז גם לכן בנות יקרות, אני אאחל שתשפרו (אם ניתן) מערכות יחסים עם הוריי הבעל ותזכו ליחס של כבוד ואהבה מצידם כשם שאני זוכה

אגב, עוד משהו

90% מהקשר הטוב איתם נובע מהעובדה שאני מנהלת איתם מערכת יחסים "בלעדית" לא מכניסה את בעלי בכל עניין ויש לי איתם תיקשורת ישירה וכנה. אין מצב בו אני שולחת אותו לפתור עניינים, אם יש לי מה לומר הם ישמעו את זה ממני, יש אפילו פעמים שהוא לא מעורב באופן מוחלט ומלא. (דיברתי על עצמי ומודעת לעובדה שלא בכל בית זה עובד!) זהו, סיימתי להלל ולשבח אותם, אפשר ללכת לישון

ניני5

New member
את ממש צודקת, אם כלתי הייתה מרגישה

נוח ליצור איתי תקשורת ישירה ללא קשר עם הבן, אני בטוחה שהמערכת בנינו הייתה הרבה יותר טובה. יחד עם זאת היא משתפרת. היא לפחות מחליפה איתי ספרים.

אפרופו יום נישואין. היום חל יום זה

לבני ולכלתי, נסענו לקנות להם שטיחים במתנה - יש מבצע של שטיחים אפגניים באי.די.דיזיין. לאחר מכן הם הזמינו אותי למסעדה - וככה הם בילו את יום הנישואין. - עם האמא והחמות.

bimbo.

New member
מזל טוב ליום הנישואין../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

ויבורכו חמך וחמותך

למעלה