פשוט לא להאמין

nati122

New member
פשוט לא להאמין

במסע החיפוש שלי לקלרינט המושלם שמתאים לי נסעתי לתל אביב לבדוק קלרינטים קודם לכן ראיתי באתר של כלי זמר שיש להם הנחות מאוד משמעותיות בערך 2500 שקל הנחה אז הלכתי לכלי זמר בתל אביב המוכרת ומי שבודק את הכלים כשהם מקבלים אותם היו נורא נחמדים נגנתי על E11 של בופט שעולה 3700 אם קלפות מכסף יש לו צליל חביב לא יותר מזה לא היה להם בחנות E13 ביקשתי לבדוק R13 ואין מה להגיד פשוט הבדל של שמיים וארץ R13 הוא באמת כלי טוב רק הבעיה שהוא עולה 9500 המשכתי להסתובב בתל אביב ונכנסתי לחנות שהמנצח שלי המליץ לי עליו באלנבי שקוראים לה "גינצבורג" המוכר בעל המקום מטפל בכלי הנשיפה הוא איש מקסים וחביב נעים נורא עשה לי הרגשה טובה. הוא הביא לי E13 של בופט ושני קלרינטים מחברה צרפתית ששמה "לה בלאנק" נגנתי בE13 ולא הרגשתי הבדל משמעותי מR13 אז ניסיתי את החברה הזאת שלא הייתה מוכרת לי בעוד שאני מנגן על הקלרינט הוא מספר שהסדרה של בופט E11,10,13 בכלל לא מיוצרת על ידי בופט וגם לא בצרפת רק R13 מייצרים בצרפת. התחלתי לנגן על הקלרינט והוא היה בסדר נשמע טוב מאוד ואז עברתי לכלי השלישי מאותה חברה לה בלאנק והוא היה פשוט מדהים הוא נשמע הרבה יותר טוב מR13 והוא גם מייוצר בצרפת בעבודת יד עם קלפות מכסף והמכניקה הרבה יותר טובה. ההיתרון הבולט של לקלרינט הזה שהוא מיקצועי והוא עולה פחות מR13 והוא נישמע הרבה יותר טוב העץ שלו הרבה יותר איכותי הוא עולה 8800 ואחרי הנחה הוא עולה 7500 אם אחריות לשנתיים פשוט כלי מדהים חבל שרוב האנשים לא מכירים את החברה הזאת דרך אגב הדגם של הקלרינט הוא "אספריט "

למה 9500../images/Emo35.gif

6600 ש"ח לE13.יש לי אותו כבר 10 שנים והוא יותר ממצויין.אחד הפרמטרים לכלי טוב הוא גם איך הוא יראה לאחר כמה שנים. בופט זו חברה מצויינת ואמינה.לא משנה היכן המפעל נמצא.אני מנגן עכשיו למשל על korg pa50 (אורגן) החברה ביפן-יש מפעל בסין-האורגן הוא סיני והוא מצויין כמו הייצור היפני. אל תתן לחברה לבלבל לך ת'מוח
גינצבורג נחמד מאוד וגם ותיק אבל יקרן.לך לכלי זמר וקח E13 בלי טובות ובלי הנחות. http://www.kley-zemer.co.il/category/buffet-clarinets

R13

עכשיו אני רואה שעליו רצו 9500.הוא קשה יותר לנגינה ולדעתי גם מיותר. הE13 מצויין והמחיר הוא פשוט...לרוץ ולחטוף..

דרך אגב כמעט לפני 10 שנים

שילמתי בגינצבורג 7500 ש"ח אחרי "הנחה" ענקית על הE13
מה לעשות שאז הם היו היבואנים של הכלי... כיום העסק פתוח לתחרות גם בקלרינטים. בינינו...זה יותר ממשמח אותי. ממש לא אוהב את הניצול הזה... אם אתה בכל זאת מעוניין בקלרינט אחר- חפש אותו באינטרנט העולמי-תבדוק מה המחיר בדולרים-אם מציעים לך אותו בישראל בהפרש של יותר מ200 דולרים מהמחיר בחו"ל-מרמים אותך.מס הקניה כבר לא קיים והמחירים צריכים להיות 200 דולר פלוס מהמחיר בחו"ל.

nati122

New member
יש כמה בעיות..

1. כל סידרת הE זה לסטודטנים והוא כלי לא מיקצועי 2.משום מה אני לא מוצא את הדגם שהוא נתן לי בחנות 3.למה לה בלאנק נשמע הרבה יותר טוב אפילו מבופה R13? ולבופה יש שם עולמי..

nati122

New member
דרך אגב

בגלל שעכשיו יש שוק פתוח וגדל מספר היבואנים של בופה בישראל יש תחרות ובגלל זה כל ההנחות אני מעריך שזה ילך וירד המחיר של הקלרינטים..

תירתיר

New member
סקסופון סופרן במוסיקת כלייזמר ../images/Emo13.gif

מה דעתכם על הרעיון? אני רכשתי סופרן ואני מנגנת עליו מוסיקת כלייזמר ב"פיל" של קלרינט- וזה נשמע ממש מעניין.

nati122

New member
נשמע מעניין

תמיד רציתי לנגן על סופרן זה כלי מדהים אומרים שהוא קשה יש לו צליל יחודי זה פיתוח של קלרינט וסקסופון אני חושב..

מה רע בלהיות סטודנט../images/Emo35.gif

ומי קבע שסדרת הE היא לא "מקצועית"? גיורא פידמן? לדעתי הC100 של ימהה נשמע גם מצויין.הוא עלה לי בזמנו 1500 ש"ח-חדש אתה הולך לנגן בתזמורת הפילהרמונית? אל תתיחס לבלבולי המוח.קנה לך קלרינט שנוח לך לנגן איתו ותהנה

nati122

New member
הבעיה

שסטודנט זה לתלמידים והכלי הוא לא הכי טוב הוא בסדר+ אני מחפש משהו מיקצועי שישמע טוב ומצאתי רק שעכשיו אני מבולבל בגלל מה שאמרת.. אני עדיין לא יכול להבין למה לה בלאנק נשמע הרבה יותר טוב מ-R13 של בופה שיש לו שם עולמי..

nati122

New member
הכל

אני מנגן פשוט הכל ג'אז קלאסי כליזמר א"י .. אני מתחנן להתקבל לתזמורת צה"ל בגלל זה אני רוצה כלי איכותי

BobMarly

New member
תזמורת צה"ל

מקבלים על בסיס הכלי שיש ברשותך? נשמע לי כבר עילה לפניה למבקר המדינה.

תזמורת צה"ל

מספקת כלים שיש ברשותה לנגני התזמורת
http://www.aka.idf.il/giyus/kadatz/?CatID=12945&DocID=26811&sideScroll=0 אהמממ...לא נראה לי שהם מספקים את הR13 חדש מהחנות
חוצמיזה לא נגיע למבקר המדינה.אם הוא מנגן כמו שצריך, יקבלו אותו בשמחה גם עם כלי כזה. למוזיקה קלאסית כבדה-אם רוצים לקפוץ ישר לתזמורת הפילהרמונית, כאן הR13 מתחיל לתפוס מקום.

../images/Emo7.gif

אני נזכר עכשיו במורה שלי מר יהודה פולצ'ק שניגן עוד בתזמורת הבריגדה היהודית. איש מקסים.אין הגדרה אחרת על האדם הזה. הוא אשתו ומשפחתו.הייתי ילד בן 12. שלא כמו היום.הנושא לא היה מי יודע מה מפותח.שכרו לי אז קלרינט לראות אם אני אכן מתאים לזה..אחרי כמה חודשים הוא נסע במיוחד לתל אביב כדי לבדוק את הselmer החדש שהחלטנו לקנות. המפגש בין ילד חרדי לאיש מבוגר בלי שום זיקה לדת ומשיכה לכיווני מוזיקה שונים, הולידה מפגש מרתק. אהבתי מאוד את המורה הנהדר הזה שקיבל אותי באצילות שלא רואים כמותה היום. תוך כמה חודשים ניגנתי את ניגוני מירון שכ"כ כמהתי אליהם. עם מוצארט ושות', לא כ"כ הסתדרתי.

nati122

New member
זה לא דרוש כדי להתקבל

הם לא מבקשים כלים מיוחדים ודרך אגב יש לי B10 עכשיו והוא פשוט נוראי צליל זועה כבר לא מתאים לי .. אני פשוט מעוניין לקנות כלי טוב ושנישמע טוב לה בלאנק נשמע הרבה יותר טוב מהE13 ואפילו מ R13 והוא עולה הרבה פחות מR13 E13 היום עולה 6600 יש הבדל של 900 שקל מלה בלאנק מה גם שזה מיוצר בעבודת יד.. אני כבר די סגור על הקלרינט שאני יקנה.. הוא גם חום לא כמו הלקרינטים השחורים שנראים אותו הדבר ויש לו קופסא הרבה יותר מהודרת ובטוחה..

למעלה