פשוט לא יאומן

yaneevm

New member
פשוט לא יאומן

אחים שלי זה פשוט לא יאומן מה שהולך בטרילר הזה הנה הלינק אני מציא שתיכנסו http://www.billabong.com/gateway.htm

Surfi n Style

New member
בילבונג שיחקו אותה בסרט הזה...

אחלה רעיון.. אחלה צילומים!! אחד הסרטים הנדירים שיש.. מי שלא ראה (לפחות את הטריילר) חייב לראות...

BADbob

New member
ראיתם תגל האחרון שהראו בטריילר ?!?!

אימלההההההההההההההההה מה זהההההההההה ראיתם תגלים שהתנפצו על הגולשים בואנ הם לא מתו מה זה

BADbob

New member
כנסו רגע

בטריילר איזה אחד אמר שהוא גלש או שמישהו שם גלש על 100 פיט זה אפשרי ?!?!?!?!?!!?!? לא ניראה לי הגיוני בקושי האמינו לי שראיתי מישהו בטלוויזיה על 30 מטר 100 פיט זה בערך 2700 מטר מה הם מפגרים או מה ?

BADbob

New member
קבלו מה הם כתבו בתיאור של סרט

way in finding new breaks and expanding the limits of extreme surfing performance to conquer waves with faces of 60 to 70 feet עוד פעם זה אפשרי הדבר הזה? עוד פעם זה אומר שמישהו גלש על גל שנמשך דרופ של קילומטר וחצי אם אדבר הזה רציני זה סרט הגלישה הכי טוב שיש בעולם והאנשים שרכבו על הגל הזה הם האנשים הכי אמיצים בעולם כאילו אתה חושב קילומטר וחצי רואים את זה בטלוויזיה הלב שלך פועם וזה אל תשכחו דבר אחד מה שאתה רואה בטלוויזיה הגולש רואה את הגודל של זה פי 2-3 יותר גדול דמיינו את זה

BADbob

New member
מה מצחיק אני לא מבין

נו זה יותר גבוהה ממה שאמרתי יאנו כאילו חאלס זה אפשרייי ?!?!

Surfi n Style

New member
חחחחחחחחחח 2700 מטר!? התחרפנת בןאדם

פיט זה 30 סנטימטר! אז 100 פיט זה 30 מטר! איך לעזאזל הגעת ל2700? חח:) וכן.. זה הגיוני.. ראית בעצמך... אבל אני לא חושב שגל יכול להגיע ליותר מ40 מטר גובה בכל מקרה שיהיה בעולם, בשום מקום בעולם, בשום מצב בעולם!! רק במקרים הנוראים האלה: שבשנייה אחת ימסו כל הקרחונים (חס וחלילה) שבקטבים... אז יהיה איזה נחשול של קילומטר גובה... או שיפגע מטאור ענק במים של האוקינוס כמו שמתארים בסרט ארמגדון שיווצר נחשול של 5 קילומטר גובה!! תחשוב שדרופ כזה לוקח לך בערך דקה לרדת.. חחחח :)))!!!

BADbob

New member
איזה אהבל אני

עשיתי תמאה הזה כפול שלושים והתבלבלתי ואמרתי שזה מטר תארו

BADbob

New member
אחי נגיד וזה יקרה

אף גולש לא יגיע לשם כי אף גולש לא מיומן לגלוש על הגבהים שאמרת אולי איזה מישהו שיחליט שנמאס לו מהחיים

למעלה