פשוט לא יאומן

פשוט לא יאומן

הכתבה הזאת היא בשבילכם מרץ, איך אתם קוראים לזה בשפה שלכם ? סובלנות, נכון ? אז תקראו את מה שיש לי להגיד. לא יאומן מה שקורה בארץ שלנו... באים אנשים ומקימים תנועה/מפלגה (מרץ למי שעוד לא הבין) (הסופר שמאלנים שבינכם עוד היו מסוגלים להבין את זה הפוך) שפשוט פועלת נגד המדינה ואזרחיה, זה כמו גול עצמי. פשוט באים אנשים אזרחי המדינה שגדלו כאן והכל.. ומפריע להם בעין כל מיני דברים שהם עצמם לא היו מרשים לעצמם לעשות אבל הם מנסים לכפות את זה על המדינה כולה בעזרת חוקים. אלוהים ישמור איך אתם מפרסמים את המצע שלכם, איך אתם גאים בו, לפי דעתי אתם צריכים להתבייש בצורה שאתם מדברים אני בכלל לא מבין איך אתם מרשים לעצמכם לדבר ככה, דברים כמו: "ישראל בריאה במקום כיבוש" מה הקשר בין אחד לשני ?? וכיבוש ? על איזה כיבוש אתם מדברים ?? אם נלך עפ"י כל הכיבוש הזה שאתם מדברים עליו אז בואו נארוז מזוודות ונחזור לארצות התפוצה (שעוד שואה תקרה חס וחלילה?) מה אנחנו עושים פה בכלל ? מה זה השם "ישראל" "ירושלים" בכלל ? מה זה יהדות בכלל ? אתם רוצים לתת פרס לטרור, אתם חושבים שאם ניתן להם אדמות אז הם יפסיקו ?? מתי יפול לכם האסימון שהם רוצים את כל הארץ שלנו ? רק עד מתי שנגיע למו"מ על רמת אביב ג שלכם ? לא כל האזרחים גרים בתל-אביב מה לעשות יש כאלה שגרים לדוגמה בגוש קטיף, מי נותן לכם תזכות ללכת להגיד לאותו בן אדם ומשפחתו אל תגורו כאן ? אותו בן-אדם לא סתם מוכן לוותר על חיים יותר איכותיים למען איכלוס ישוב אחר שנמצא ברמת סיכון גבוהה, הוא אוהב תמדינה ומאמין בארץ ישראל השלמה. אז במקום להעריך אותו ולתמוך בו אתם נלחמים בו ? כרנאה יש לכם באמת שריטה. איך אתם שונאים את הדתיים.... אני כבר רואה את שריד עם המספריים מעמיד דתי דתי וחותך לו תזקן (זה מזכיר לי משהו) עמרם מצנע, לא יאומן. הבן אדם פשוט שונא את המדינה. הוא מריץ מסע בחירות נגד המדינה, שיפגע בה ואנשים באים ומחבקים אותו ומנשקים אותו לא נראה לי שאותם אנשים היו שפויים בותו זמן או משהו כזה קיצר... תפסיקו להיו הפה של הטרוריסטים.

זבל שנשפך מהימין הקיצוני....

עצרם מצנע לא מתאים לדעות שלהם אז הפכו אותו לנסראללה. לא אהבו את רבין אז הפכו אותו לערפאת וקצין SS. יופי של חברה יש שם בימין הקיצוני.

טוב טוב, תרגע...

א. איך הגעת למסקנה שמרצ פועלת נגד המדינה ואזרחיה? האם אתה רוצה להמשיך לשלוט בפלשתינאים לנצח? או אולי לתת להם אזרחות ישראלית? אם תעשה זאת, אז די מהר נאבד את הרוב היהודי, והלכה המדינה הציונית שאתה כל כך אוהב. בקיצור, אנחנו רוצים לסיים את הכיבוש גם בשביל הפלשתינאים, אבל בעיקר כי הוא מזיק לנו. על איזה כיבוש אנחנו מדברים? תגיד לי, איפה אתה חי? מילא היית אומר שיש כיבוש אבל הוא מוצדק וכל שאר טיעוני הימין הרגילים. אבל לומר שאין כיבוש? אתה חי במדינת ישראל או במקום אחר? ב. מי נותן את הזכות לקבוע שיוצאים משטח מסויים? זה בדיוק הדמוקרטיה. בדיוק כמו שפינינו את ימית נפנה את ההתנחלויות בשטחים. אז תקרא לזה טרנספר, אבל ההבדל העיקרי הוא שאנחנו לא זורקים את המפונים לכלבים אלא נותנים להם מקום בתוך המדינה, בניגוד לטרנספר שמפלגות מסויימות מציעות לעשות לפלשתינאים. ג. מי בדיוק שונא את הדתיים? איך הגעת לזה? אנחנו אכן שונאים את הכפיה הדתית, ואת הממסד הדתי המושחת, אבל אין לנו שום דבר נגד הדתיים עצמם. ד. מצנע - אתה בטוח שאלוף במיל´ ששירת בצה"ל עשרות שנים, ואח"כ היה ראש עיריה במשך 9 שנים שונא את המדינה? יכול להיות שהוא טועה בדרכו, אבל תהיה בטוח שכוונותיו טובות.

לשמש פה בכל אשר עראפת והרשות רוצים

זה נראה לך בדיוק טובת ישראל?! יש משהו אחד שאינם זהים בו עם עראפת?

FLASH333

New member
גם רבין

רצה ב"טובת" ישראל ותראה לאן הגענו אבל הכל מכוונות טובות... אז תחשבו לפני שאתם מצביעים לכוונות ה"טובות" של מצנע

למעלה