פשוט לא יאומן!!!

פשוט לא יאומן!!!

אתמול בצהריים יצאתי מהמשרד לקנות לי משהו לאכול , בדרכי חזרה בעוד הבורקס נתקע לי בגרון , נעצר מולי משהו. זה היה בחור שמן , מאוד מאוד מאוד שמן , לבוש בצורה דוחה , בגדים שצמודים לו ומלוכלכים מאוד ועליו סיכה כזאת של "הפחת משקל מיד שאל אותי כיצד" הוא נעמד מולי מול חצי עולם ובמבט וקול מזלזלים הוא אומר לי "מה המצב רוצה לעשות דיאטה?" הייתי בהלם אבל מיד שלפתי תשובה "כמו שאתה נראה לא נראה לי שהשיטה עובדת" חזרתי למשרד די המומה , על סף בכי אפילו , סיפרתי את זה לאחראית ולבחורה שעובדת איתי ותוך שניה כל המשרד התגלגל מצחוק , ההלם נעלם והרגשתי ממש טוב עם עצמי...בא גיבור..יצא דביל
כן אני שמנה - 10 קילו פחות רק מהצחוקים...

רונה55

New member
אל תתיחסי

לכאלה שהם תת רמה וחסרי שכל.מכירה אותם אבל כבר למדתי לענות להם.יאלללה שילך מי הוא בכלל אהההההההההההה ועוד הוא גם שמן ממש חוצפן.יש לו מזל שהוא לא ניתקל בי הייתי עושה ממנו קציצות.

PrettyBell

New member
חצוף ומטומטם!

מעניין מי הדביל ששכר אותו להיות סוכן מכירות של דיאטה עם איך שהוא נראה ועם הטאקט שלו. לא שווה להעלב, והעיקר שאת יכולה לצחוק על זה אחרי הכל! בלה

אותי זה לא מצחיק.../images/Emo31.gif

תראי, זה שהוא לא בדיוק האדם המתאים למכור דיאטות, אולי זה נכון (ואולי לא, כי מי יודע, אולי הוא היה עוד יותר שמן?) יכול להיות שהוא עובד בזה כי לא מצא עבודה אחרת? או שאולי הוא משלים הכנסה? אתם ודאי יודעים שהמצב הכלכלי מביא אנשים לכל מיני ג´ובים משונים.. אבל מה שמציק לי, זה שאם מישהי כאן היתה לוקחת כזו משרה, ומישהו היה אומר לה "קודם תסתכלי על עצמך.. וכו´" כל הפורום היה קופץ על זה שאיך הוא מעז ומי הוא בכלל להגיד כזה דבר.. לא יפה. כמו שכבר נאמר פה - ביום שנראה דוגמנית שמנה מפרסמת מכוניות, נדע שהכל בסדר. כלומר, לפחות לנו צריכה להיות סבלנות וסובלנות לגבי זה. זה שהבגד שלו היה לא נקי, זה שלא נראה למישהו שהוא איש מכירות מוצלח - זה בסדר, אבל להגיד לו משפט כזה מעליב? אותי זה לא מצחיק

בטח הייתי צריכה לרחם עליו...

ומה אם זה שהוא זילזל בי ודיבר אליי בצורה כזאת מכוערת? ומה עם זה שהוא חסר טאקט ומציק ? מעניין איך היית מרגישה אם הוא היה פונה אליך בצורה כזאת , על מה אני מדברת ועל מה את...

אני מצטערת,

אבל לפי הדברים שלך הוא רק אמר "מה המצב, בא לך לעשות דיאטה?" הוא לא העליב אותך. הוא רק ניסה למכור לך משהו. תראי, אני בדיוק כמוך לא סובלת את כל מוכרי הדיאטות האלה, ואני מבינה את הכעס שלך עליהם.. מה את חושבת, שאני לא קיבלתי פניות כאלה? הרי כל אדם שמן שומע את זה כל הזמן.. אבל יכולת להגיד לו "לא, תודה" מה החוכמה לפגוע בו? מה ההתפארות והגאווה הגדולה לספר שהעלבת בחור שמן? ומה אם את היית מנסה למכור את זה ומישהו היה מעיר לך כך? אני בטוחה שההודעה שלך בפורום היתה כזו "מה? הוא לא יכול היה להגיד רק לא, תודה?" אני לא באה לתקוף אותך אישית, ואני בהחלט מבינה מה זה להגיב מתוך כאב, מתוך נקודה כואבת, אבל לדעתי אין מקום לפגוע בו, לתאר את משמניו ואת החולצה המלוכלכת שלו. זו בסה"כ העבודה שלו. הוא אולי לא עושה אותה בצורה מושלמת, מעודנת או אבירית במיוחד, אבל האם בגלל זה מגיעה לו השפלה? שוב, אני מצטערת אם אני פוגעת בך. אני יודעת ש"את מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך" ולפי זה אני משתדלת לפעול. מצטערת אם פגעתי, אבל הכוונה שלי היתה רק להדגיש מעט את הצד שלו. אף אחד לא חושב כמוני?

למעלה