פשוט כי בא לי...

night love song

New member
פשוט כי בא לי...

הלפני והאחרי שלושת רבעי דרך שכבר עברה... (עוד 15 ק"ג לא יזיקו...) 4 וחצי חודשים אחרי ניתוח שרוול. ירידה של 34 ק"ג. מ-118 ל-84. טופחת לשרוול שלי על השחם (יש לו...?) ומודה לו על החיים הבריאים שהעניק לי. שבת שלום אנשים

PavlovsDaughter

New member
נראית נהדר, הבדל ענק!

אני במשקל דומה לשלך (115 על 172 ס"מ לפי מדידות אחרונות), הלוואי עליי תמונת האחרי הזאת. האם עשית הרבה פעילות גופנית בתהליך? אכפת לך לספר קצת על מה הייתה מבוססת התזונה שלך מאז הניתוח ועד עצם היום הזה? האם מורגשת כבר הרחבה של השרוול ויותר מקום לאוכל? זה הדבר העיקרי שמפחיד אותי מהניתוח, ששנה-שנתיים אחרי תהיה לי שוב קיבולת רגילה ולא ארגיש את השובע המובטח אחרי 5 ביסים.

night love song

New member
לשאלותייך...

לצערי הרב אני לא מתאמצת מספיק כדי למצוא זמן אמיתי לכושר. התחלתי כמה פעמים, בתקווה שזה יגרום לי להיכנס לזה חזק, אבל כל פעם מחדש מצאתי את עצמי "בורחת" מזה. מקווה כן להיכנס לזה ובכל הכוח! אז לשאלתך- את הירידה הזאת עשיתי ללא כושר כמעט. קבלי תפריט יומי שגרתי שלי: (אוכלת כל 2-3 שעות) בוקר: ביצה מקושקשת עם כף חלב 1% שומן, אותם אני מערבבת יחדיו במחבת. (יותר חלבונים במנה והביצה גם יוצאת רכה יותר), ליד זה אני שמה כף גבינה לבנה 5% או כף קוטג' 5%. ביניים: בננה/תפוח/אגס (רק חצי-שלושת רבעי נכנס) צהריים: שליש לחמניה עם אבוקדו או משהו... ביניים: יוגורט 1.5% עם גרנולה שאני מערבבת ביחד. ערב: עוף (רק העיגול הקטן) עם חתיכת תפו"א ליד. לא מצליחה לסיים מנה שלמה כמובן... כמובן שלעיתים סדר הדברים משתנה. תלוי איפה אני בכל שלב של היום. היום אני כבר יכולה לאכול הכל מהכל. אז משחקת עם האוכל. כל יום אוכלת משהו אחר/חדש, אבל זה בעיקרון התפריט שלי. אפשר לומר שכן, השרוול קצת התרחב. יותר אוכל נכנס שם. אבל אולי ביס יותר. לא משהו משמעותי. גם לי יש חששות מהיום שבו הוא יתרחב. אבל אל תמלאי לעצמך את הראש במחשבות מטרידות ומיותרות. כשנגיע לגשר-נחצה אותו. בינתיים תהני מהתהליך ותסגלי לך הרגלי אכילה חדשים שגם יקלו על התהליך בעתיד.

אופירA

New member
מנהל
קיבולת רגילה - רוב הסיכויים שלא תהיה

אז אל תתעסקי בלפחד ממה שלא קרה לרוב האנשים. התרחבות השרוול וגדילת יכולת האכילה - זה לא שהקיבה מגיעה לקיבולת רגילה. אלו המקרים הנדירים יותר שהגיעו לקיבולת רגילה, וכנראה שהמקרים הנדירים האלו גם עזרו לקיבה להגיע לקיבולת הרגילה. אז כמו בכל ניתוח, אם תקחי אחריות ותנהגי לפי הכללים (וזה אפשרי, לא מדברים איתך על הרגלים שאת לא מסוגלת אליהם נפשית, אלא לעבודה מול השרוול שכל האנשים האחראיים עושים אותה בלי בעיה) - אין סיכוי רציני שהקיבה תתרחב לגודל הקודם שלה.

למעלה