פשוט כיף

wshay

New member
פשוט כיף

אני חייב לציין שאני פשוט ממש מבסוט מהשירים החדשים אני לא אדם דתי אבל עדיין זה עושה לי משהו ששירים אחרים לא עושים זה כאילו שרים את ההיסטוריה שלנו את הסיפור שלנו. בדרך כלל שירים הם של האמן וכאן הם של כולנו...

TEENAGER1

New member
זה מה שכל כך יפה בעיניי, שזה נוגע בכולם.

או כמו שכתוב בביקורת בYnet - "הלב כבר יעשה את שלו, כל מה שנדרש הוא אוזניים כרויות". אם יש אנשים שהשירים האלו לא נוגעים במשהו עמוק בתוכם, זה בדרך כלל רק כי הם מתכחשים לזה, או כי הם עטפו את עצמם ביותר מדי שכבות של ציניות ואנטי.

לדעתי

אף אחד לא שם אותך או אותי במקום של שיפוט לגבי הסיבה שבגללה אנשים אלו או אחרים לא מתחברים לשירים של מאיר. אני אישית כן מתחברת לרוב השירים באלבום, אבל מי שלא, יכולות להיות לו מיליון סיבות, לא בהכרח אלו שציינת.

../images/Emo45.gif

פספסתי את ההודעה הזו משום מה
נראה לי גם מעט מתנשא לדבר על "הכחשה" וכאלה, כל אחד וסיבותיו שלו לחיבור או חוסר חיבור למוסיקה מסויימת ולא כל אחד חייב להתחבר לטקסטים כאלו או אחרים, יהודיים ככל שיהיו.. זו מוסיקה ולכן מאוד לגיטימי שאנשים יתחברו או לא יתחברו אליה, כמו בכל אלבום אחר, אני לא רואה שום סיבה הגיונית לשפוט שאם לא מתחברים מדובר בהכחשה
ובכל אופן, בלי קשר, עוד לא נתקלתי באנשים שלא התחברו ליצירת המופת הזו (
) ככה שחבל על הדיון

wshay

New member
חבל... שלא קראתם עד הסוף

אני לא יודע אם שמתם לב... אבל רק ציינתי מה אני חושב ולא מה אחרים צריכים לחשוב באופן אישי אני מרגיש חיבור מיוחד לסוג זה של שירים בשום מקום לא השתמשתי במילה "הכחשה"... לדעתי עצם העובדה שהגבתם ככה מראה שאתם אינכם מזדהים עם אותם רגשות שעולות אצלי כשאני מאזין. וכן באמת חבל על הדיון הוא גולש למקומות לא נעימים...

אבל לא הגבנו אליך ../images/Emo13.gif

הגבנו למיכל (הראשונה, שכן הגיבה אליך..) והיא זו שדיברה על הכחשה וחומות של ציניות ונגד זה יצאנו.. איתך אני דווקא מסכימה במיליון אחוז

TEENAGER1

New member
הן דיברו אליי, לא אליך../images/Emo13.gif

ובאמת ההצהרה הייתה יותר מדי כוללת, אבל מה שעורר אותה זה בעיקר תגובות מעצבנות של אנשים על הכתבה ההיא. אנשים שכל מה שרק נוגע איכשהו למילה "יהדות" ישר זוכה אצלם ליחס מזלזל, ותגובתם לכך שמאיר חוזר בתשובה היא "חבל עליו". בכל אופן, אני חוזרת בי מדבריי באופן חלקי, בהחלט יש אנשים כאלה אבל יש גם מי שלא יתחבר לפיוטים מסיבותיו שלו

TEENAGER1

New member
ובעצם כתבתי אפילו קודם "בדרך כלל"

תחליפו את זה ב"בהרבה מקרים"

בגלל זה אסור לקרוא טוקבקים!

זה הדבר הכי לא מייצג שיש..
אני חושבת שדווקא הקהל של מאיר מאוד מפרגן ואוהב ובעיקר יודע שהוא ילד גדול ומותר לו להחליט דברים לבד
ובטח שאת לא אמורה להתייחס להערות משועממות ונטולות מחשבה כמו "חבל עליו"? למה שתתייחסי בכלל לטוקבקים? למה את קוראת טוקבקים? ולמה זה גורם לך להאשים אנשים שלא מתחברים לאלבום בחומות של ציניות והכחשה? בקיצור, מותק, צר לי אבל זה היה צעד לא ממש חכם מצידך.. (בעיקר הצעד שבו החלטת לקרוא טוקבקים
)

TEENAGER1

New member
מעניין אותי לקרוא טוקבקים, kill me

לא אמרתי שרוב העולם/רוב הקהל של מאיר לא מפרגן, אמרתי שיש אנשים שלא מפרגנים ושאצל הרבה מהם זה בא מתוך אנטי. סה טו. ועדידוש בבקשה לא לקלל אותי - ביום שאני אלך ללמוד סטטיסטיקה את יכולה לקרוא לאנשים בחלוקים הלבנים

אם אני שרדתי עם הזוועה 3 שנים

גם את יכולה, תאמיני לי
ולי עוד הוסיפו את קללת ה-spss שתאמיני לי שאין גרועה ממנה
(סטטיסטיקה, אבל בתוכנת מחשב זוועתית!)

אה, זה עניין של טוקבקים? ../images/Emo6.gif

מיכלי, את יודעת שכתבים בYנט מקבלים תוספת לשכר על פי מספר הטוקבקים? ובגלל זה הם או חברים שלהם טורחים לכתוב את התגובות הכי מעצבנות שיש כדי לגרום לאנשים לזעום עליהם ולהגיב? בדרך כלל עושים את זה עם תגובות גזעניות. תמיד תראי מישהו שכותב ששחורים הם מסריחים או שערבים כולם רוצחים ואז יהיו מיליון תגובות של קוראי Yנט ולכתב תהיה תוספת גבוהה יותר בשכר
בכל מקרה, גם אם התכוונת לטוקבקים בYנט, וגם אם לתגובות אחרות, אל תקחי קשה כל תגובה וכל ביקורת שיש. אנשים הם שונים אחד מהשני ולכל אחד מגיעה שתהיה לו דעה. זה לא אומר שצריך לשפוט אותו ואת אופיו לפיה.

איף

New member
רגע, זה כבר השלב שמסקרים את הדיסק?

אני חושבת שאני מוכנה לזה נפשית, אחרי שישבתי עם המילים של כל השירים, וחיפשתי (וגם מצאתי) משמעות.

כמובן!

את יותר ממוזמנת לפתוח שרשור חדש עם סיקור האלבום, אני מחכה שתעשו בדיוק את זה!

איף

New member
מחר אני אקח יוזמה

ואפתח שרשור סיקור אלבום. היום היה יום ארוך ומתיש מידי. מחר, מבטיחה!

wshay

New member
מצפה בקוצר רוח..

קראתי קצת ממה שרשמת וגם האחרים/ות ובאמת ובתמים מענייינת אותי דעתכם/ן

אני גם אעשה את זה בקרוב ../images/Emo13.gif

אני פשוט בתקופה מאוד עמוסה שבע"ה תסתיים בסופ"ש הקרוב ואז אני אוכל לשבת על זה כמו שצריך

למעלה