פשוט יום נוראא !

פשוט יום נוראא !

חייב לכתוב את זה פשוט מי שיש לו כח לקרוא שיקרא - זה קשור לנושא של הפורום ומי שלא גם בסדר...

טוב אני חייב להתחיל מהסוף חייב לא נרגעתי ולא ארגע מזה!
כן מסתבר שבימים האחרונים יש לי ידידה חדשה באמת נחמדה והכל ולסבית, והחלטתי לספר לה. היא הבן אדם השני אגב שיודע עליי ( אחרי היועצת בית ספר).
הובהר לה אלף פעם שאני בארון באמת שהובהר מכל פינה ושאני לא מתכנן לצאת ממנו באיזור חיפה והקריות והובהר לה הכל..
אז מה שקרה (שאגב גם אם הייתי סטרייט הייתי רותח על זה).
אנחנו יושבים באוטובוס אחרי המשחק של הפועל, היא נכנסת לפייסבוק , דממה באוטובוס והיא אומרת בקול גבוה מאוד (שכולם שמעו ללא ספק), "וואי יש לי איזה גיי חתיך הורס להכיר לך", "ווואי אתה תמות עליו הוא כזה חתיך אתה לא מבין בכלל", אני מנסה להביא לה בעיטה כזה היא ישבה כיסא מלפניי ואז היא אומרת "אה זה הנעל שלך לא הבנתי"!! פשוט הזוי ואם הייתי סטרייט נראה לך הגיוני להגיד בקול רם "וואי יש לי מישהי כוסית רצח (מקביל לחתיך הורס מבחינתי) מול אוטובוס שלם?!
שבאוטובוס האלה אגב ישבו אוהדי הפועל שלפעמים נוסעים בהסעה שאני נוסע שכוללת מגוון רחב של הומופובים ובדיחות אינסופיות על ה"מחלה הזאת", וכן גם כאלה שלומדים איתי בקריות לא שמתי לב אם באותו בית ספר האמת, פשוט אלוהים!! שלחתי לה sms ישר שתרגיע עם זה.. אז ההיא אומרת "טוב תרגע לא בכוונה" ואחרי זה משפטים בסגנון "מה אכפת לך מה חושבים" "שים זין" "לך לישון ותגיד לעצמך לילה טוב".. את היית בארון? את יודעת מה זה בכלל? מול אוהדים שאני מכיר אנשים מהקריות שמכירים, עכשיו מה אני אעשה שיתחילו שמועות מה?! פאק הייתי בוכה במקומה על ההתנהגות העלובה הזאת פשוט..!
העיקר שהיא חושבת שאני אהיה מאושר ואלך לישון עם חיוך אחרי כל זה!! פשוט לא יודע מה לעשות לעזאזאל זה גועל נפש של התהגות ככה מול אוטובוס שלם שחלק אני מכיר, אנשים שאני מבלה איתם כל שבת איפה ההתחשבת? אני עדיין בארון, היא אפילו לא מבינה מה היא עשתה בכלל? טוב העיקר שיהיה לי לילה טוב - ללא ספק! גם שבוע טוב, אחר הכל הפועל ניצחה נו באמת ממש מעניין לי תתחת מה שמעניין אותי מה אני עושה עכשיו ולמה לא בא לי דיכאון של חודשיים עכשיו...

טוב אז החלק השני :
יש לי כרטיס באטרף שכתוב אני לא מחפש תחפשו אותי ( כי זה מייאש לחפש בין כל הזיונים שהולכים שם) ושאני מחפש קשר רציני בלבד..
טוב אז כתב לי מישהו נתתי לו את המסן שלי.. דיברנו והכל כמובן שנכיר וזה וכל מה שלא קשור לסטוצים..
והוא גר בחיפה ממש מול התחנה שאני יורד בה כדי לקחת אוטובוס למגרש אז היה לי איזה שעה ואמרתי אני אבוא להגיד שלום אנא עארף..
הבן אדם חיכה לי לא יודע אם לצחוק או לבכות באמת עם איזה בוקסר, הוא שלח לי תמונה לפני אבל רק של הפנים, קודם כל הוא לא היה דומה גם בפנים כמעט הוא היה מלא ודוחה פשוט וממש רצה סטוץ!
עכשיו אני בן אדם מאוד רגיש שלא מסוגל לפגוע פשוט באף אחד! אז ממש ניסיתי להימנע, כי גם בלי קשר לא נמשכתי אליו בכלל.. והיה לו מבטא רוסי נוראי פשוט ( אני לא שונא רוסים פשוט יש לי ניסיון מר איתם ואני לא מבין למה אני מסתכן איתם בכלל כל פעם ) אחר כך גם שגיאות כתיב בsms כמו "כנא" במקום "כנה" ולא זוכר עוד כמה אין לי כח לבדוק..
אומר לי "וואי אתה כזה חמוד ורזה מאוד" הכל במבטא הזה בעעע!! ניסיתי פשוט למנוע את זה .. אז הוא נישק אותי טיפה בצוואר עוד בעעע! טוב ואז הוא רצה שנגיע לאתם יודעים..
אמרתי לו שזה קצת מהר מדי בשבילי ולא תיכננתי ישר על ההתחלה.. אז הוא לוקח אותי על הידיים כאילו אני איזה תינוק שלו( או משהו יואווו אמאלה הסתכלתי בשעון וואי יש לי אוטובוס בחמש ורבע!! נדבר במסן טוב ? ונפרדתי מגועל הנוראי הזה פשוט הכל בגלל הנפש שלי שלא מסוגל, לפגוע או להגיד לא מתאים ולגרום למישהו להיעלב בגללי..

אחרי זה בדרכי למשחק הגעתי והייתי כזה מעופף רציתי לקנות שתיה מהר הגעיל אותי שהוא נישק אותי רציתי לנקות את הפה כזה גועל יואו למרות שזה לא היה עם לשון או משהו אבל עדיין וכנראה בין כל הבלבלה והsms ובדיוק נכנס איזה שחקן וקיבל קריאות אז צילמתי, נפל לי המנוי בלי ששמתי לב בכלל!! אז איבדתי גם את המנוי שלי ..
למזלי יש רק עוד 2 משחקים סה"כ שכנראה לא אופיע אליהם אחרי מה שקרה פשוט..

כל המקרה הזה מזכיר לי סיפור פשוט נוראי של 10 ימים לפני גיל 14 פשוט אני מרגיש נורא, לא יודע מה לעשות מרגיש גועל, דחייה, מפוחד ממה שהולך לקרות, מזה שיודעים, מכל מה שקרה..
לא מבין למה אני חוזר כל הזמן על טעויות למה למה אני לא פוגש מישהו שאני בטוח ב100% למה?!
לא יודע מה לעשות פשוט לא יודע אלוהים פשוט אם אתה קיים ואתה גם ככה שונא אותי לפי התנך רק אל תיתן לי להיכנס לדיכאון פשוט דיי לדיכאונות האלה די די די!!!

יותר נורא מזה יכול להיות? תודה למי שקרא את כל הסיפור הארוך המגעיל, דוחה הזה ובעל השלכות שאני לא רוצה לחשוב לעתיד!
כל זה קרה אגב מהשעה 4 בצהריים

ItsikH

Member
אתה לא חייב, אתה יכול פשוט לומר בגלוי בלי לפחד - אתה לא פוגע, זה תקין - לא-מת-אים.

ItsikH

Member
אז ככה
קודם כל, למוסד שנקרא יועצת בצפר יש מוניטין איום לפחות כמו התאור של החברה שלך, ויש סיפורי זוועות על יועצות הומופוביות. מקווה ששלך אחרת.
החברה הזו שלך צריכה יותנזיה
(חפש
). בכ"א קח אותה לשיחת הבהרה חריפה, רצוי להצטייד בשוט.
לא הייתי דואג, הפועל זה הכיי גיי שיש

מזדהה עם הרגישות שלך, וזה יפה אבל אתה צריך גם להגן על עצמך. טעויות קורות, לא צריך לקחת ללב, להסיק מסקנות ולהמשיך הלאה.

בלי נושא

יש לי יועצת מעולה, תומכת, עוזרת בכל דבר באמת, ממש לא הומופובית להפך היא גם הפסיכולוגית של הבית ספר ככה שהיא ממש יכולה לעזור בכל קטע..
ודווקא היא אפילו סיפרה לי על בן אחותה באחת השיחות על ילדים לזוגות חד מניים שהוא גם הומו והורה
אני אחפש תכף מה זה חח.. ותשמע זה אחד הדברים המביכים והנוראיים והיא לא מבינה את זה בכלל!!
הפועל תל אביב בלבד ממש לא הפועל חיפה רואים שאתה לא בהסעה שלי
איך הספקת לקרוא?! מקווה שזה מספיק קריא עשיתי כמיטב יכולתי בתוך כל האמוציות שאני נמצא בהם

אני הולך לעשות הליכה להירגע קצת

ItsikH

Member
והכי חשוב אתה לא צריך לחשוש מלפגוע, לומר "לא מתאים" זה אולי קצת לא נעים לרגע אבל אדם נורמלי יקבל את זה בכבוד, ובכל מקרה זכותך להגן על עצמך ממה שפוגע בך.

ללא צל של ספק זה היה דוחה

אבל שווה את זה שלא ארגיש שגרמתי למישהו להיפע\להיעלב בגללי.
לא יכול לחיות בתחושה כזאת לא יכול פשוט..

makel1

New member
תלמד להגיד לא, ואפילו לפגוע אם צריך

במיוחד שהבחור שסיפרת עליו שיקר לך (בנוגע למראה). אני מודה, גם לי פעם היה קצת קשה להגיד לא (למרות שמעולם לא עשיתי משהו בניגוד לרצוני), אבל עם הזמן גם אני התחלתי להתעלם ממציקים באטרף, בלי להתנצל ולהתפתל. עם הזמן התחשלתי. אל תיתן לאף בנאדם לעשות לך דברים בניגוד לרצונך!
לפני כמה שנים התחלתי לרקוד עם מישהו במועדון. בגלל החושך לא ראיתי אותו טוב (רק הרגשתי :p) וכשיצאנו לעשן ראיתי אותו. לא התאים לי ופשוט אמרתי לו שאני מתנצל אבל זה לא מתאים (אתה גם יכול להמציא תירוץ).

פאק מהעבר

לא מסוגל פעם בתקופה שנכנסתי לפנימיה והרגשתי מאוד רע ולבד ואבא שלי הגיע אחרי איזה 5 שבועות כעסתי ולא רציתי לראות אותו והבאתי בעיטה מעצבים רק כדי שילך..
ניתקו לי את הקשר איתו במשך יותר מחודש שהתחרפנתי מאיך הוא מרגיש ולמה פגעתי בו ופשוט התחרפנתי מזה..
אז כנראה שזה נשאר מאז פשוט לא מסוגל לחשוב שבן אדם יפגע\יעלה בגללי פשוט לא יכול..

אוי זה מזכיר לי סיפור דומה

לפני המון שנים, באמת. הייתי אולי בן 20 או 21, לא תמים.
הכרתי מישהו דרך ידידים והטלפון. קבענו פגישה והגעתי למלון בירושלים, הוא פתח את הדלת בתחתוני ביקיני זערערים שרק הראו שאין לו משהו רציני בתוכם.
אמרתי לו שלום ומה נשמע, והתחפפתי במהירות הבזק.

לא מתבייש להגיד לא.

נתחיל מזה שאתה כותב ממש טוב

בחיי:) גלגלת אותי מצחוק... כאילו זה לקוח מאיזו קומדיה
ועכשיו די לנבזיות

לא מתאים? יאללה ביי! ככה פשוט.
כן אני יודע שקל לומר וקשה לקיים... נכון, גם לי זה לא הכי פשוט. אבל אם תנסה לעשות משהו כדי לרצות איזה מישהו מזדמן... אתה תרגיש רע עם עצמך ברמות קשות. אל תנסה אפילו! ובכלל הבחור הזה שקרן, הרי אמרת שאתה מחפש קשר רציני, וממש לזה הוא התכוון..

בנוגע לבחורה.. תאמר לה שלא תנסה לחנך אותך ובטח לא מול אוטובוס שלם. היא ניסתה לתת לך דחיפה קלה החוצה (או שהיא סתם פוסטמה) ויצא שרק הזיקה. תנסה לדבר איתה באחד על אחד על נושאים אישיים.

זה קומדיה טרגית ביותר

מול אוטובוס יא-אללה להגיד לי " יש לי גיי חתיך הורס להכיר לך " ואני עושה לה בעיטה כזאת שתשתוק והא עונה " אה זה הנעל שלך לא הבנתי" מה היא אמיתית??
כאילו מה נסגר אפילו אם הייתי סטרייט זה פדיחה ואמרתי לה גם שלא תכיר לי אף אחד יום לפני היא ניסתה להכיר לי איזה דרוזי אנאערף די די די!!
זה פשוט נוראא איך אני אחזור לבית ספר בחיי איך?

המשך ליום הפסיכי הזה !!

אני הולך לי לשעות הליכה כדי להירגע עם הכלב שלי אני מגיע פתאום לאיזה מקום סתם בהליכה נתקל בחבורת נערים בגילי ככה 16-17 משהו כזה מבקשים שיחה..
את האמת נראו מסוכנים וקצת שתויים ולא בא לי לתת שיחה ואת הגלקסי פשוט המשכתי ללכת ו... אחרי כמה צעדים נזרק לעברי סוג של מוט שחלף ממש סנטימטר מהכלב שלי!
יש סוף לאנשים פסיכים\רעים\חולים\לא אנושיים בעולם הזה?! לא יאומן פשוט אפילו בהליכה שאני אמור להירגע מה קורה לי..!!

ןsms באמצע ההליכה מהבחור הזה

הוא לקח את זה מה זה רציני אלוהים חייב למצוא איזה סוף יצירתי ציטוט של הsms:
הוא: הי
אני : אני גמור מעייפות נדבר מחר
הוא: מי ניצח בסוף אגב?
לא עניתי (אני ישן )
הוא: טוב מאמי תגיד לי מחר שייה לך לילה מקסים ותחלום רק אושר מאמי וסורי שוב על הפשלות של היום אני מניח שהתרגשת ולא היית מוכן ויש לי דברים לדבר איתך לפעם הבאה יהיה כיף ובלי סקס :)

וואי צריך לשים סוף לקח רציני מאוד מאוד

white star

New member
תן לי לנחש: קריית אתא?

בעעעעעע

האמת אין לי משהו מיוחד להוסיף על מה שאמרו לך,
בעיקרון תלמד להגיד לא ותן ללסבע הזאת בראש

אחי, אתה חייב להרגע ומהר.

קוודם כל, בקשר לידידה הזאת, זה אכן לא לעניין מה שהיא עשתה. אבל קצת מוזר לי שהיא התנהגה ככה. אתה בטוח שהבהרת לה מה המצב? קשה לי לדמיין ידידה טובה עושה לי דבר כזה. אבל מילא, כמו שאמרו- שיחת הבהרה. אגב, אני ממליץ לא לבוא אליה בכעס, אלא בכוונה לתקן לעתיד. "תקשיבי, זה לא מתאים לי שאת מתנהגת ככה, אל תעשי את זה יותר". אלא אם כן אתה באמת רוצה לנתק איתה קשר, לא יודע.

בקשר לעניין הארון - זה קצת לא נעים לשמוע, אבל הרבה פעמים לסביבה איכפת מאיתנו הרבה פחות ממה שאנחנו חושבים. אתה בטח חושב שעכשיו מתחילות התלחשויות ושמועות וכולם חושבים "הוא הומו, הוא לא הומו". אבל האמת היא שבסוף לאנשים לא באמת כזה איכפת, זה כבר לא כזה סיפור היום ותראה שאם פשוט תחליט שלא איכפת לך באמת לא נראה לי שזה ישפיע כל כך הרבה. מקסימום תהיה איזה הערה פה או שם, אבל אם תתעלם זה באמת יעלם מהסיבה הפשוטה שהיום הומו זה כבר לא כזה סיפור. האנשים שבטוחים שזה הסקופ של העשור לגלות שמישהו הומו הם אלו שיוצאים מפגרים פשוט כי לאף אחד לא איכפת.

בקשר לבחור - צר לי להיות השוטר הרע, אבל אני חושב שאתה ממש לא בסדר. לא מתאים לך? אל תעשה כלום! אבל אל תיתן לאנשים לעשות לך דברים ואז להתלונן על זה. אגב, איך שאתה מדבר עליו פה זה גועל נפש. אתה יכול עד מחר לשים משפטי "כסת"ח" כמו "אין לי בעייה עם רוסים אבל..." אבל תכל'ס קראת לו פה מול פורום שלם רוסי שמן ומכוער. ככה מדברים על בן אדם?

וגם למה אתה מלכלך עליו מול כולם? אפילו אם לא אמרת מי הוא. אתה לא חייב לצטט לנו כל אסמס שהוא שולח לך. כאילו להגיד "אז המשכנו לדבר באסמסים" או "נפגשנו ולא הלך" זה סבבה, אל להודיע לכל הפורום בדיוק איזה אסמסים הוא שולח? not cool חברצ'יק.

אז לסיכום - מקרה הידידה: לא נעים אבל תרגע. הסיפור הזה יהיה בדיוק בגודל שאתה תעשה ממנו.

מקרה הבחור מאטרף: התנהגת על הפנים. אם לא מתאים אפשר להגיד. גם אם מישהו לא הטיפוס שלך זה לא לעניין לדבר עליו ככה ("דוחה" "מגעיל"), ובטח של לדווח לכולם. ואל תתפלא שאם אתה אומר לו "נדבר מחר" הוא רוצה לדבר איתך מחר. לא נעים מת מזמן. אם אתה לא רוצה לגמור את זה, אתה תשא בתוצאות, אל תבוא להתלונן.

ובסוף בסוף בסוף - קח הכל בקלות. יהיה בסדר:)

אז ככה

אני רוצה להתייחס לקטע של ההוא מהאטרף קודם.
האמת זה בעיה שלי ואני נושא בתוצאות שלה בסוף.
אז כן אני אומר את האמת כי עשיתי דברים שלא לרוחי בגלל דפקות שלי, מה אתה רוצה שבן אדם יקבע איתי למשהו אחד, יעשה משהו אחר ווואלה זה יגעיל אותי לך זה נראה קל לחתוך באותו רגע ולי לא מה לעשות?.
זה היה דוחה ומגעיל אין לי מילים אחרות בלקסיקון כדי לתאר את ההרגשה שם, אין פה עניין של משהו נגד רוסים הוא פשוט לא הרוסי הראשון ועצוב לי שאני צריך להגדיר את זה בקטגוריה כזאת של רוסים אבל זה
פשוט לא הראשון שנפגעתי ממנו, הוא לא דאג לשלוח לי גם תמונה עדכנית אז כל זה בעיה שצריך לטפל בה בגלל דפקות אישיות שלי.
לא התלוננתי בכל מקרה (אחריות שלי בלבד), הייתי חייב לכתוב את זה פשוט, האמת שיותר עיצבן אותי הקטע של האוטובוס מאשר זה.
מצטער אם זה היה בוטה מדי או מוגזם. אני תיארתי בסה"כ מצב גם בעזרת האסמסים של פאקים שיש לי מאיזשהו שלב בחיים וזהו - רק תיארתי מצב. השימוש במילים שהשתמשתי מתארות את המצב בדיוק (כן מגעיל ודוחה מתארות את זה.. ).
ואת האמת קשה לי לקחת את זה בקלות אני מדבר עם בני 20+ שלא ממש מבינים את זה אולי.
בבית ספר שלי אף אחד לא יצא מהארון, כל היום יש הערות וצחוקים על זה לא רוצה להיות ההוא שיצחקו עליו..
לא יודע איך זה אצלכם אצלי זה ככה פשוט אז וואלה לא בא לי שידעו פשוט.. מילא אם היו חבורה או כמה אבל להיות הראשון\היחיד לא מתאים לי פשוט (לא במסגרת בית ספר לפחות)..

יהיה טוב בסוף
מקווה לפחות..

תודה בכל אופן
לילה טובב

אני מזדהה אתך מאוד

גם אני לא רציתי שידעו עליי בבית הספר, והתאמצתי מאוד לצורך כך. כתוצאה מכך החמצתי שלושה או ארבעה בני מחזור שלי ומחזור מתחתיי, ואחד שהיה בכיתה ט' והפך ברבות השנים לאחד מחבריי הטובים, עד שהלך לעולמו מסמים, או מאידס - לא יודע.

Aint No Other Fan- אתה כותב מעולה!!!!

הרסת אותי בצחוק!! ממש כאילו איזה סצינה מקומדיה!!

למעלה