פשוט חלוםםם!!

פשוט חלוםםם!!

אני אומרת לכםםםם.. הבסכ"מ זה המקום הכי כייף שאפשר להיות בו.. התחלתי קורס בבסכ"מ ביום ראשון.. והמקום פשוט מדהיםםם האימונים והשיעורים ממש כייפיםםם.. ומעניינים.. ובכלל אחלה מדריכים שפשוט גורמים לזה להיות יותר כייף ממה שזהה המדשאות.. הים.. הזמן החופשיי.. האנשיםםם.. (הבנים..
).. שלא נגיע למלמ"ש לעולםם.. חח

8ballsnooper

New member
חחחחח חלום אה...

מנקים יש לכם והכל... חגי תגיעי למלמ"ש ואז תביני כמה בית זה חשוב חחחח האמת לא כזה גרוע המלמ"ש אבל, הנקיונות זה שואה שם

Super Go

New member
חחחח בסכ"מ כפר נופש...

בסכ"מ זה בתכלס כפר נופש, ואין על הבסכ"מ, אחד המקומות הכי יפים שיש במשטרה. המלמ"ש בדר"כ מפחידים אותכם וזה לא כל כך גרוע - "מלמ"ש בית של ממש"... ;) אני דווקא ממש נהנתי במלמ"ש, זה פחות שאנטי, אבל החבר'ה האווירה, והחאפלות כל ערב זה משהו מיוחד. וגם התיגבורים כמה שהם קשים, כשזה כולם ביחד וחווים את הכל ביחד ועוזרים אחד לשני זאת חוויה מאוד חזקה. שיהיה בהצלחה :) דרך אגב, מי המ"מ?

mor romano

New member
הריסון הוא תותח הוא היה מדריך שלי

וכן זה בסדר גם אצלינו בנות השח"מ פינטזו עליו על ימין ועל שמאל.. ככה שאתן לא חריגות חחחחח

Super Go

New member
הריסון מלך...

הריסון אחד התותחים... ואין מחלקה שבנות לא נדלקות עליו... :) מיכאל (המקרר) גם אחד מהמדריכים שלכם?

ישראל28

New member
אם הריסון היה יודע מה כותבים עליו

כאן הוא היה מסמיק כמו עגבניה כמו כן הבחור נשוי ..רדו ממנו ..:)

עוד חוויות..

בנתיים לא עברנו כזה הרבה.. התחלנו אימונים של קרב מגע.. ממש נחמד ואחלה מדריך.. (שגם מהקריות.. אז הוא מסדר לנו קומבינות לקרייתים.. חח) עשינו בנתיים מטווחים על קרבין.. חח מה שכבר עשיתי בערך 15 דרך המשמר אזרחי... המטווחים היו אחלה.. פגעתי הכל מהכל.. ועוד באמצע.. (כל הכבוד לי!!) התחלנו אימונים על ברטה.. ויום ראשון מטווחים.. (באסה שלא מקבלים יריחו.. האקדח פשוט יפה בטירוף.. חח ) ואממממ יום ראשון גם יש לנו שמירותתת.. חח וחוצמזה הכל אחלה וכייף.. ואני עוד יעדכן שיהיו דברים מענייניםםם בנתיים חג שמח לכולםםםם

Super Go

New member
מי זה המדריך קרב מגע?

חיים פופו? או אלירן? או שאחד המתגברים? תצלו את הזמן ל"על-האש"-ים, הבסכ"מ הכי כיף לעשות שם על האש...

קוראים לו..

שחר.. והוא חדש.. הוא כל הזמן הדריך יענו 2 שיעורים את המחלקה הזאת ונגיד 4 שיעורים מחלקה אחרת.. אבל עכשיו את המחלקה שלנו הוא מקבל קבוע.. חח חמוד..

למעלה