פשוט חוצפה!

• פותח הנושא m121
  • פורסם בתאריך

m121

New member
פשוט חוצפה!

פתיחת הערוץ החדש הזה נועדה כדי להוציא מלקוחות יס עוד כסף! ליס יש חוצפה שלא תיאמן.......אני מחכה הרבה זמן כדי שיתיחלו העונות החדשות של הסדרות שאני אוהבת ואני צריכה לקרוא בעיתון שהם ישודרו בערוץ חדש שפשוט שינו לו את השם וגם אחרי חודש יגבו עליו כסף! בסה"כ שינו את השם אז למה לא לגבות כסף?! עכשיו אני מבינה למה הרבה לקוחות יס עוברים להוט! וזה ממש לא מפתיע...... נ.ב. ברגע שנגמר החוזה עם יס גם המשפחה שלי מתנתקת מהם! ובקשר לסדרות נחכה בסבלנות עד שהם יגיעו לערוץ 10!

Aviad1987

New member
לצאת מהסרט, תודה...

כרגע הערוץ פתוח ללא תשלום נוסף וכאשר יסגרו אותו אני מאמין שהוא יהיה פתוח ללקוחות חבילת הסרטים או חבילת הבידור, לא מדובר בתשלום נוסף. בדיוק כמו שקורה עם הערוץ המקביל (והגרוע) בהוט - הוט אקסטרה. ולא כל הסדרות יגיעו לערוץ 10, מן הסתם.

סליחה, יס וויקנד היה בחינם?../images/Emo13.gif

בדיוק. לא. ואין סיבה שהערוץ הזה יהיה. אני בטוח שאם יש לך את חבילת הסרטים או הבידור, הוא אצלך בחינם. האמת שערוץ Xtra HOT מחורבן (וקורבן נואש של HOT מדבר), הוא עולה לך 15 שקלים בחודש ואני באמת מצטער להודיע לך, הרכש הכי טוב שלו גם משודר בערוץ 10. ושוב, אף אחד לא מחזיק אותך בכוח. אבל תיקחי בחשבון ששום דבר אף פעם לא היה חינם, ומשיקולים נורמלים.

Aviad1987

New member
הרכשה הטוב *היחיד* שלו משודר ב10.

מאז ומתמיד אבודים (סדרה מחורבנת) וורוניקה (סדרה מצויינת) היו הסדרות היחידות ששוות בו וזה לא השתנה גם השנה.

זה בדיוק מה שאמרתי כששמעתי.../images/Emo13.gif

YES הביאו רק חלק מהרכש הכי טוב שלהם ל-10. הם פשוט הביאו את הדבר היחיד שעוד היה שווה להישאר בשבילו. איזה כיף.

למעלה