פשוט ואוו

גילישלו

New member
פשוט ואוו

בנות אני בהלם, יש לכם פשוט פורום מ-ה-מ-ם!!!! כל כך יצירתי ותורם... ממש עושה חשק ליצור... יש כאן אתר מדהים עם המלצות לכל מיני CRAFTS... למי מכן שיש זמן ממש מומלץ לראות תמשיכו ככה, ממש כל הכבוד
אני אמשיך לבקר, להתעדכן ולעדכן.... אשמח אם תסבירו לי איך אפשר להצטרף לרשימת התפוצה שראיתי שאתן מכינות במסגרת הפורום.

hamalka

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo91.gifבאמת אתר מקסים

אתר באמת חמוד שמרכז רעיונות קטנים, מקוריים, ומקסימים לכל אירוע. חייבת להמליץ בחום גם... כבר הספקתי להוציא רעיון מדהים שמחר אני מתכוונת לנסות אותו, אדווח על תוצאות...

av_i_va

New member
תודה למחמיאות../images/Emo140.gif

רעיון רשימת התפוצה נולד על מנת לקצר תהליכי העברת מסרים ומניעת שרשורים ארוכים ומיותרים בפורום. כמו כן - ככלי העברת קבצים שרובנו אספנו בעמל רב והשקעה של שעות רבות בחיפוש. לדוגמא: כשנזקקתי לפני כשבוע לתמונות של חיפושיות התגייסו משתתפי הפורום לסייע. כמובן שניתן יהיה לצרף משתתפים חדשים בעתיד.

גילישלו

New member
חיפושית אמרת....

זה בטח באיחור, אבל יש לי פשוט חיפושייה מקסימה שאני חייבת לתרום, את לא חייבת לעשות בה שימוש אבל אולי פעם היא תעזור לך...

av_i_va

New member
אפילו כך רואים שהיא מקסימה

תודה אני מקווה שמישהו אכן ישפר אותה.

dili

New member
מנסיון להשתמש בה בעבר...

לא הצלחתי לשפר אותה
הרזולוציה שלה באתר המקורי היא מאוד קטנה, כך שאני ממש בספק אם ניתן לעשות משהו

psa

New member
תלחצו על על [מצורף קובץ gif]

יפתח חלון של התמונה המצורפת אז יראו את התמונה בגודלה המקוריובצורה ברורה. בהצלחה

psa

New member
התמונה הזו יש בקובץ של ה"חיפושיות"

במקורה היא קטנה. ניסיתי להגדיל בעזרת תוכנה גרפית אך זה לא מוצלח. ככל הנראה היא כזו ולא ניתן להגדיל יותר .

psa

New member
יש רשימת תפוצה שלילך הכינה.

ברשימת התפוצה מאוגדות כל כתובות הדוא"ל של חברי הפורום המעוניינים לקבל קבצים שחברים אחרים קבצו. במקרה שלי , אספתי חיפושיות
שונות . מתארת לעצמי שגם את מעוניינת , כתבי לי במסר את הכתובת שלך ואשלח לך גם. ברכות

למעלה