פשוט גועל נפש !

• פותח הנושא aj91
  • פורסם בתאריך

aj91

New member
פשוט גועל נפש !

סיימתי עכשיו לראות את הפרק האחרון של העונה החמישית, ולמרות שקיבלתי צמרמורות בסוף ולמרות שהיו קטעים מאוד מרגשים, אני לא מאמין שזה ניגמר ככה... זה לא שהם השאירו סוף פתוח בסוף הסידרה, אלא הם סגרו את כל הנישות במהלך הפרק ולא הראו מה קורה לכל דמות לקראת הסוף... הייתי מת לדבר חופשי אבל אני לא ישפוך ספויילרים, אבל מי שראה מבין. למשל, דבי, מה קורה איתה?... למה לא מראים אם יש התפתחות (אם אתם מבינים את כוונתי, הברורה) קיצור, בחיים לא התאהבת או החזקתי מעמד בסידרה חוץ מהסידרה הזו, ולא בגלל שהיא עוסקת בהומוסקסואלים, בגלל שהיא היית פשוט מצויינת, תסריט צילום, עריכות וידאו, שחקנים... פשוט מושלם. תהנו מהעונה ותנצלו כל זמן מסך מולה, כי חוץ מהפתעות ורגעים של שוק, יש כמובן דמויות בוגרות יותר, שמראות לנו שתמיד ישארו הכי גאים שיש. :)

pika18

New member
אני מסכימה....

אבל -לפחות לדעתי זאות העונה הכי טובה[את כול העונות אהבתי]חבל שהם לא סיימו את הסידרה בצורה אחרת.ואני מחכה כבר ליראות את העונה עוד פעם בצורה נורמלית ויסודית ביס ביום ריאשון.

G I L R IV

New member
לדעתי יהו חייבים לעשות משהו בהתא

לפרק האחרון -משהו אמיתי -וככה ההומואים 1 כאילו ההומואים נאבקים לחיות -והפיצוץ זה בטח כמה סטרייטים חיבלו בבביליון מתי שמייקל צעק לעבר הרחוב -וגם בראיין אחרי שג'סטין נפגע ומייקל נפצע משהו בבראיין השתנה גם מאז הסרטן שלו לדעתי התסריט גם טוב !שבראיין לוחש לג'סטין .! לגבי זה זה היה הסיום .....................................

למעלה