למרות שמעטים מוכנים לראות זאת...
קיים הבדל מהותי בין רוצח ולבין המפלצת! בעוד שרוצח, טרוריסט ורוצח פלילי עושה את פעולות הרצח מתוך רצון לרצוח, המפלצת עשה את פעולת הרצח מתוך רצון להחליף שלטון דמוקרטי נבחר! בעוד טרוריסט ערבי רוצח יהודי ע"מ לסלק את היהודים מא"י-הוא אינו זכאי להשפיע על מהלכי היהודים בא"י בצורה דמוקרטית(לרוב)... לעומתו, המפלצת, זכה לכל היתרונות של הדמוקרטיה והוא בחר ללכת ולהשתמש בהם ע"מ לפגוע בה! "דפקת אותי פעם אחת-תתביש! דפקת אותי פעמים-אני צריך להתבייש!" מי שנהנה מפירות הדמוקרטיה, וניסה לפגוע בה ולקיים "מהפכה" נגד השלטון הנבחר-לא זכאי להנות מפירות הדמוקרטיה בשנית!!! את צודקת שיש פה צביעות-למה? כיוון שקיימים גם אזרחים ישראלים, בעלי זכות הצבעה אשר פועלים במכוון ובמודע נגד מדינת ישראל ונגדם כמעט ולא פועלים...למעשה אף מאפשרים להם להתמודד בבחירות לכנסת-צדקת-הח"כים הערביים, וחלקים במגזר הפלסטינאי-ישראל לא זכאים להנות מפירות הדמוקרטיה ויש לגרשם מהארץ...כאן הצביעות! המפלצת ורוצחים "רגילים" או טרוריסטים "רגילים", מהרחוב הפלסטינאי, ללא תעודות זהות כחולות-אינם יושבים על אותו משקל, על אותה עבירה לכאורה! המפלצת יושב על עבירהשמקבילה לפגיעה בדמוקרטיה, בשלטון וכפיית דעת המיעוט על הרוב-ולכן אינו זכאי להנות מפירות הדמוקרטיה ביושבו בכלא!