פשוט אין רעיונות .

littlemexican

New member
איזה מסודר אתה

המשקפיים העט והעכבר בהעמדה מבויימת,נכון? לפחות המשקפיים .

manic_subsidal

New member
../images/Emo9.gif וואי וואי

SCaToPHaG כן! מאוד מאוד מאוד מאוד... למרות שכבר נפל לי ממנה הכפתורים הבאים : shift, ctrl, enter, F6 F11 F9, backspace, Tab חץ ימינה וחץ שמאלה ... אה נכון.. וגם ה numlock פשוט היא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ישנה וגם עברה מספר נפילות מהשולחן אבל אני לא מוכן להחליף אותה באחרת כי פשוט עוד לא מצאתי מקלדת כזו באף מקום כל החדשות הם בסגנון הישן :( littlemexican המשקפיים סתם זרוקות על השולחן האמת .. לא ממש מסודר סתם יצא ככה במקרה גם השחור לבן עושה את זה טיפה יותר " ארטסי" חוץ מזה שהסדר חובה כי אין לי הרבה מקום על השולחן אני בדרך כלל עובד עם הרגליים למעלה על כסא אחר ( בצד שמאל) והמקלדת על הברכיים יד נוספת על העכבר (אלא אם כן אני עושה משהו בפוטושופ ואז כמובן כל התשומת לב על הwacom Elephantez זה Wacom 630CTE ואחרון חביב... כן GIR כמובן ... מאחת מיצירות המופת הגדולות. Invader Zim

manic_subsidal

New member
ומשהו שהתחיל התמול

ונגמר איום התמול, איום.... משחק מילים.. לא משנה זה באמת דיי איום אבל נהנתי לצבוע זה התחיל בהשראה ממשהו שראיתי ב דוויאנט ארט

talshani9

New member
משעשע משהו!

לא יודעת מדוע - אבל הציור הזה מצחיק אותי בטירוף. אחלה!

לגבי הלוח הגרפי שלך... O:

אתה יכול לאייר בעזרת הלוח הגרפי שלך גם בתוכנת Flash או יכול לאייר רק בתוכנה שמגיעה עם הלוח עצמו?

chatenoire

New member
העטים של וואקום

יכולים לאייר בכל תכנה שתומכת בזה - פלאש, פוטושופ, פיינטר וכו'.

chatenoire

New member
לדעתי בכל הלוחות

העט פשוט מחליפה את ה-pointing device הקיים (העכבר), ולכן כל עט תזיז את הסמן על המסך ובכל תוכנה וחלון שתפתחי. מעבר לתנועה בסיסית, עטים שתומכות בלחץ משתנה יתנו קווים עם לחץ משתנה בתוכנות שתומכות בלחץ משתנה (פלאש ופוטושופ הן שתיים מהן).

למעלה