פשוט אין לי מזל...

אופקקקק

New member
פשוט אין לי מזל...

אני לא מבינה את זה.. אני יכולה להעיד על עצמי שיש לי ראש טוב וחכמה, הומור, ליברליות, בטחון ואני נראת טוב. וכל החמודים שהכרתי שבוע שעבר משום מה נעלמו מסיבות כאלה ואחרות. הבחור שהכי רציתי, מסרתי לו את המספר סלולרי שלי בע"פ כי לא מצאנו עט בדיסקוטק וכנראה ששכח (או שרצה לשכוח?! אבל הוא התחיל איתי!!) את המספר, השני עסוק מידי בשבילי ועל השלישי ויתרתי כי הוא חבר טוב של החמוד הראשון שאותו העדפתי יותר. אוי...אוף...לא הולך לי! מתי גם לי יהייה קשר טוב ויציב וארוך טווח
מתי!!??? הם (גברים) כל הזמן צצים להם ונעלמים באותה מהירות..
נתי

אופקקקק

איפה האופטימיות שלך אחותי?
סתם... הוא יבוא, האחד שלך, הוא פשוט מתעכב טיפה בדרך...

אופקקקק

New member
טיפה?!?!!?!?

אני בת 22 (עוד מעט) !!! יש עוד הרבה לחכות.... משעמם לי!!!!!! חוץ מזה..מה איתך? חזרת מבילוי? (ספרי ספרי) נתי

איפה...

משעמם בטירוף... סתם ערב קלפים... וכמובן, מי אחרון שנשאר ער? כולה בת 22 וכבר חסרת סבלנות? דיברתי איתו, הוא אמר שהוא יזדרז... יש לו פשוט התחייבויות קודמות...

אופקקקק

New member
מה נהייה...

צעירות כמונו תקועות בבית ערב שישי.. הייתי מתה לצאת הלילה אבל מה לעשות..שתי החברות הכי טובות שלי במקרה הסתכסכו עם החברים שלהם באותו עיתוי ובאו להתנחל אצלי בבית בלי שום כוונה לצאת.. כבדות גם אלה(נאמר בחיוך) ועם מי דיברת? איבדתי אותך שם...

נתי

גם יומנו לפרוח יגיע. ובקשר אליו, אני מאמינה שתוך מקסימום חודש, אני אסיים לבצע בו את זממי ואז הוא כולו שלך

אופקקקק

New member
../images/Emo6.gif....טוב שאת פה..

להעלות לי חיוך אחרי שקראתי את כל השירשור על הדחתו של אלדד מהפורום.. אני בהלם טוב נושא אחר חודש?! לא! אני רוצה מחר...תני לי יום אחד וזהו בבקשההההההההההההההההה

מבצע לחג

רק בשבילך ורק ליום אחד במחיר חד פעמי שערורתי... אני לא מגיבה כאן בנושא האחר. לכל דבר זמן ובעיקר מקום. עזבי אותך, בואי נהנה מהפורום כל עוד הוא קיים.

אופקקקק

New member
בקצב הזה....

מחר כולנו כבר לא נהייה פה...כזה חבל.. סוף סוף פורום אם אנשים שאני נורא אוהבת אני נורא מקווה שנשרוד את הבעיה החמורה... בעיה יותר גלולה: לא היה לי סקס כבר חודש!!!

אופקקקק

New member
חחחחחחחחחחחח את הורגת אותי

שאריות?!?! מז´תומרת? אז לפחות היה לך...או שלא? הבהירי את עצמך!

אופקקקק

New member
טוב קושקוש

אני פרשתי לישון..אבל אני רוצה תשובה!! את לא תתחמקי מחר אני אבדוק ואגיב לילה טוב, חלומות פז
נתי.

voguemaster

New member
היי!! את תמיד מוזמנת לבוא איתי לפזז

מובטח בילוי מעולה! ואם לא, הכסף מוחזר
אלי

אלי, מקסימון

אני באמצע "שיחה" אבל אם תהיה כאן מאוחר יותר אני אשמח לפזז איתך. ואגב, התשלום... עלי!

אופקקקק

New member
אלי....איך בדיוק

אתה נכנסת לעיניינים פה ביני לבין נקודה?
אגב...היה מדהים בים...השתזפתיייייייייייי תקנאו ותקנאו נתי

למעלה