פשוט איום ונורא..

פשוט איום ונורא..

נכון מעצבן לקרוא כל הזמן את התלונות שלי?:) אל תדאגו, אני עדיין איכשהו אופטימי, ואני מאמין שיום אחד אני אכתוב כאן הודעה בלי תלונה אחת!! בכל מקרה נקבעו לי איזה שני ראיונות בקרוב של מקומות שאולי אעבור אליהם... הראיון הראשון יהיה ביום רביעי הקרוב... אני פשוט משתגע עד אז.. אני כבר ממש משתגע! אני נמצא שם בבסיס, פשוט לא עושה שום דבר כל היום! כבר קראתי כל ספר שהיה עלי! (אפילו ספרים טיפשיים ומשעממים) כבר ספרתי כמה פגמים יש בשולחן בפינת עישון! (יש המון פגמים, הגשתי דו"ח לרס"פ) למישהו יש עוד רעיונות? מה אני יכול לעשות שכשפשוט יושבים בלי עבודה במשך כמעט חודש? (תתחשבו בזה שאין טלוויזיה, כל הספרים שעלי כבר קראתי, ניצחתי את הטלפון שלי יותר מדי פעמים כששיחקתי מולו שש בש, אין לי צורך ללכת ולטייל, כי כבר טיילתי בכל הבסיס, המחשבים במשרדים שסובבים אותי כל הזמן תפוסים ואין בהם בכלל משחקים, ו כואבות האצבעות מהגיטרה) היום המש"קית ת"ש ה"נחמדה" שלי אמרה לי שהיא צילצלה לבקו"ם לברר אם הטופס 55 שלי מטופל, ומרי פשוט אמרה לה שהיא עוד לא התחילה לטפל בו... אני מרגיש כאילו גם מרי נותנת לי להמתין עכשיו.. מה אני עושה? כבר כמעט חודש ללא עבודה!!! פשוט נמאס לי.. יש אפשרות לדעתכם שיוכלו לסדר לי בינתיים להמתין בבקו"ם עד שאני אקבל מקום חדש? העיקר לא להגיע שוב לבסיס הנוכחי שלי.. היום כבר ממש עלו לי מחשבות על להיות נפקד.. אבל אז הלכתי למפקד והוא נתן לי אפטר קטן ומסכן הוא שאל אותי אם ביום רביעי אני חוזר לבסיס אחרי הראיון.. אז מרתי לו שאם הוא יגיד לי לחזור אני אחזור.. אבל גם אמרתי לו שהוא יודע טוב מאוד שאין סיבה לא להוציא אותי רבעו"ש, כי סך הכל הוא לא צריך אותי שם, אז הוא אמר "נכון, נחשוב על זה" אני פשוט משתגע, אני עוד שניה בוכה. עמי

ועוד שאלה.. לגבי השנה וחצי שירות

ואם לא בא לי לשרת שנה וחצי?? אם אני רוצה יותר מזה? אם אני רוצה להיות כמה שיותר כמו חייל רגיל ולעשות שלוש שנים? איך עושים את זה? עמי

זהו, גם אני חשבתי על זה

ואת האמת שזאת גם בעיה גדולה. רוב המתנדבים מעוניינים לתרום ולעשות שירות ארוך. (ובאותה נשימה, גם לקבל תפקיד מעניין) אבל הבעיה היא, שתפקיד מעניין וחשוב, דורש כמה שנים. ואם נעשה רק שנה וחצי - איך נוכל לקבל תפקידים טובים? אני גם מעוניין להאריך את השירות ואני לא חושב שזה יהיה פשוט. הורג אותי הצבא הזה, ככל שאני מסכים לתת יותר --> כך נהיה יותר קשה ומסתבכים בבירוקרטיה.

המרחפת

New member
זה דווקא כן פשוט

חותמים שס"ן (שירות סדיר נוסף). אם אתם טובים בתפקיד שלכם, כשתבקשו מהמפקד לחתום שס"ן הוא בהחלט יפעל כדי שזה יקרה.

LordNor

New member
ומה תעשה בבקו"איכס../images/Emo35.gif

מקסימום יכולים לתת לך עבודות רס"ר, זה מה שאתה רוצה
גם אני הייתי באותו מצב כמו שלך כחודשיים לפני שהתחלתי את הקורס שלי, הייתי משתגע לגמרי אבל למדתי דבר אחד מאוד חשוב בצבא
שזה "סבלנות". תהנה.

סבלנות יש.. ברור..

עבודות רס"ר לא יתנו לי בבקו"ם.. למתנדבים נותנים עבודות רס"ר? אני מצידי מוכן להיות פקידה של מרי עד שאני אעבור בסיס! (; לפחות אני אעשה משהו! עמי

Dizen

New member
למתנדבים אכן נותנים עבודות רס"ר.

גם אני חשבתי שלא, והופתעתי... תעשה עבודות יצירה
סתם נו. שיהיה בהצלחה, וישעבור מהר
נגמר, נגמר, זה ממש-נגמר

אויש נו

אני כבר מסוגל לעבודות רס"ר בבקום (חח נראה לכם) אבל אני סתם עכשיו מדמיין לעצמי בראש את חזי עושה עבודות רס"ר.. (למי שהיה בהשתלמות מתנדבים 015 יודע על מי אני מדבר) :) |צמרמורת| עמי

הבעיה היא

שמפקד לא ירצה חייל שיגיד שהוא עושה רק שנה וחצי. זה ממש מעצבן! אם היה מצב שהיינו יכולים לבחור זמן שירות בין שנה וחצי לשלוש. זה היה טוב!!

Tomak19

New member
דווקא אצלי זה הפוך

בהתחלה התפקיד נראה מעניין, אח"כ היה משעמם ועסק בדברים טכניים וכמעט ולא בתכנים, ועכשיו הוא מעניין ומאתגר יותר מאי פעם!!! וגם יש לי בלי סוף עבודה, כל כך הרבה מטלות והזמן רץ!!! אני לא מאמין שעבר כבר חודש וחצי מאז הגיוס שלי!!!

למעלה