פשוט אובססיה

bear lovin momo

New member
פשוט אובססיה

אני פשוט מאוד מת! על דובים... בכל הצורות בכל הגדלים... את השעירים יותר את השעירים פחות פשוט מאוד זה הדבר היחיד שמדליק אותי... כל פעם שאני בבריכה או חופשה באיזה מלון אני פשוט מתמוגג מהמראה של המבוגרים בעליי שערות החזה (והגב) עם הזקן והשפם... אין לי מושג מאיפה זה נובע אבל פשוט זה עושה לי את זה... אני די חדש פה בפורום למעשה זאת ההודעה הראשונה שלי... אני מקווה שיהיו הרבה תגובות... קצת על עצמי: אני בן 19 וחצי אני חלק רזה שחום מאוד גבוה פנים ים תיכוניות כאלה... עניים אפרפרות כחלכלות כאלה... שיער שחור גלי... ובואו נגיד שבורכתי בכליי.... אני מאשדוד ולא מרבה לצאת ולבלות אלא אני יותר איש כזה של בית... אני לא חייל ולא התגייסתי בגלל הפחד מהדבקת תוויות נגדי בצה"ל טוב... אני מקווה שתשאירו הרבה הרבה תגובות... מומו....

Eli OlympuS

New member
הלו מומו ההומו ! וולקאם ! ../images/Emo91.gif

שלוש, ארבע, חמש וחצי ! ברוך הבא לפורום ולקהילה, אפשר למצוא את הקהילה גם בשרתי הIRC אם אתה מכיר... ערוץ #GayBears.il שרת אפנט ישראל, תוכנת התחברות קלה אפשר למצוא באתר של ערוץ הנוער, גייטין איי אל - האנשים החדשים www.gayteen.up.co.il (התוכנה גם בעברית וקלה לשימוש) אלי אולימפוס.

ז י ק ו

New member
וולקעם ../images/Emo13.gif

אולימפוס.. אני ממנה אותך כמארח רישמי פעם הבאה רק תשאל את המצטרפים, אם הם רוצים לשתות משהו.. ובאשר אליך מומו - ברוך הבא לעולם הדובים

אליקו27

New member
תאמין לי

אתה נשמע חתיך ואם לא הייתי תפוס בטוח היינו יחד אבל יש לי אריה עכשיו ואני מת עליו ברוך הבא לפורום שלנו מואהההההההההההההההה

Eli OlympuS

New member
תה ? קפה ? בעצם, איי דונט דו קופי..

אלא אם כן זה קופי ענאן, הוא שחור לשחורים יש נתונים גדולים ולכן, עד אז, דייאט ספרייט לכולם !

koby85

New member
שלום לך

שלום לך בחור מה המצב? ראיתי את המודעה שלך ותהיתי אולי אתה מעוניין להכיר ולדבר אני בן 18 מבת ים חמוד מאוד שמנמן או שמן איך שתקרא לכך מחפש קשר רציני עם בחור רציני אם אתה באמת מעוניין להכיר או סתם לדבר אשמח אם תפנה אליי ואגב שמי קובי להתראות בינתיים

koby85

New member
היי מה המצב?

שלום שמי קובי אני מקווה שאתה עוד פנוי ויש על מה לדבר....

למעלה