פשוט אהבתי....

אריסטו m

New member
פשוט אהבתי....

משהו חמוד שנתקלתי בו באחד הפורומים... אשר החלטתי להציגו בפניכם: ארבעה נרות דלקו לאיטם... הכל סביב כה שקט,עד שאפשר היה לשמוע את לחשיהם. אמר הנר הראשון: "אני השלום!" מעטים מדי עושים מעט מדי לקיומי,אני חש שקיצי קרב... להבתו דעכה לאיטה עד שנפחה נשמתה... אמר הנר השני: "אני האמונה!" לדאבוני הרב מסתדרים היום בלעדי. אינני מוצא הצדקה כלשהי להוסיף לדלוק עד סופי. כשסיים הנר את דבריו רוח קלה כיבתה אותו ולא יסף עוד... הנר השלילשי חיכה בסבלנות לתורו ואמר בצער: "אני האהבה!" אין בי עוד כח להוסיף ולדלוק. האנושות חדלה להעריך נכונה את חשיבותי. האנשים הפסיקו לאהוב אפילו את הקרובים להם ביותר... מיד לאחר שסיים לומר את דבריו כבה אורו... לפתע... נכנס לחדר ילד,שהבחין מיד בשלושת הנרות הכבויים. "אתם אמורים לתת מאורכם עד כלותכם...", אמר הילד ולא הצליח לעצור את פרץ דימעותיו... ואז אמר הנר הרביעי: "אל חשש פעוטי,כל עוד דולק אני נצליח שנינו להצית שוב את הנרות הכבויים,אני התקווה ! " בעיניים בוהקות,לפת הילד את נר התקווה והצית את הנרות הכבויים... להבת התקווה,אסור שתכבה,לעולם. כל אחד מאיתנו מחויב להתמיד ולטפח תקווה,אמונה,שלום ואהבה !!! שבת נפלאה לכולכם/ן אריסטו....(נשאר עוד קצת,כבקשתה של עופרה...
)

michaly44

New member
אהבתי מאוד.../images/Emo140.gif

אהבתי את הסיפור-פואמה.. זה בהחלט מתקשר לשירשור המדבר על קוברנות לעולה.. התקווה היא המפתח לסליחה, הסליחה היא המפתח לשלווה ואהבה, והם המפתח לכוח הרצון ולחיים מאושרים. אז אני בעד מפתחות, והתקווה היא המפתח החשוב ביותר כדי להתקדם הלאה. וזו האמונה , ובכוחה להניע את החיים.

maof

New member
גם אני קראתי.....וגם אני אהבתי../images/Emo9.gif

הרבה תיקוות עולות בראשי אבל לא את כולם אבטא הן קשורות לכל מיני תחומים עבודה,משפחה,ילדים, אני מקווה שכולם יהיו בריאים ומאושרים אני מקווה לחיים קלים ומאושרים אני מקווה שהאהבה לא תעלם לעולם אני מקווה לשלום ולאחווה אבל כמובן אני מקווה...... שאנשים לא יפסיקו להאמין בתקווה מעוף

צריך שיבקשו ממך כדי שתשאר???

אז מצטרפת לבקשה... השאר כאן, עם משב רוח מרענן, ולא לקצת.. ובאשר לתקווה... אדם ללא תקווה, הוא כמדורה ללא להבה כצמח ללא מים לחיי להבת התקווה... שלא תכבה אהבתי....

*יערית

New member
אז גם אני מצטרפת../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

אולי הגיע הזמן לא לפזז לנו בכל פרק זמן שהו, תקע את ה
בטוחה שכולנו נצא נישכרים מכך, ואפילו אתה אם תתאמץ קצת

ophra

New member
אפשר להחליף את המילה

"תקווה" במילה "אופטימיות"
תגידו שאני קטנונית ונתפסת למילים... אבל עבורי המילה "תקווה" מעוררת קונוטציות לא-כל-כך-נעימות אז אני מחליפה אותה מרשה אריסטו?
עפ
(לא מוותרת על האופטימיות)

למעלה