פרשת דרכים

רולילי

New member
פרשת דרכים

שלום רב, אני בת 32 , סטודנטית לרפואה שנה שנייה. לקח לי הרבה זמן להגיע לאיפוה שאני אבל כבר תקופה שאני מרגישה שתחום הרפואה לא בשבילי. בא לי ללמוד הוראת יוגה ולעסוק בזה. אבל אני מאוד מתקשה לוותר על הרפואה , לא בגלל המקצוע עצמו אלא בגלל דרך הארוכה שעשיתי כדי להגיע לכאן, בגלל התגובה של ההורים והסביבה. אני בכלל א אדע מאיפוה להתחיל להסביר את עצמי להורי. והכי אני מפחדת לעשות את הצעד ואחרי שנה להתחרט. מה עושים?

אכן החלטה לא קלה

קודם כל לא למהר לחשוב טוב ולבצע את החלטה רק כשאת סגורה ובטוחה שזה אכן מה שנכון לך. חשוב גם לבדוק טוב לאן את הולכת. אם מדובר במורה ליוגה תנסי למשל לדבר אם מורות ולנסות לראיין אותן על המקצוע. מומלץ גם לפנות ליעוץ תעסוקתי ולבדוק בעזרת יועץ/ת מה מתאים לך יותר ומה המניעים "הנקיים" שלך כלומר ללא כל המכלול של סביבה הורים יורקה וכו' כי בסופו של דבר רק את תצטרכי לחיות עם תוצאות הבחירה שתיהיה מן הסתם לא הפיכה לפחות בכוון אחד.

noabm

New member
אולי תנסי ללכת קצת "במקביל"?

אם יש אפשרות כזו- אולי כדאי לפרוס את הלימודים (לפחות לשנה, סמסטר) ובמקביל להתחיל מסלול של הוראת יוגה. משמועות- היוגה היא תחום עם הרבה דרישה והרבה היצע, מי שאני מכירה הצליח להתברג לתחום לאט (ז"א בהתחלה רק בתור משרה שנייה)

למעלה