פרשת דרכים....

פרשת דרכים....

זוהי ההגדרה הכמעט מדוייקת למצב שבו אני נמצאת כרגע ואני זקוקה לייעוץ ולשיתוף מהמתבונן מהצד. אני בת 30 אם ל-3 ילדים מנהלת חשבונות במקצועי וזהו עיסוקי ב7שנים האחרונות, לאחרונה התגלתה אצלי בעיה רפואית שדורשת ממני לעשות שינוי בחיי שבכל מקרה נחוץ מכיוון שאני מרצה את כולם אך לא את עצמי כלומר מרוויחה יפה, עובדת שעות נוחות ומצליחה אף לטפל בילדים לכאורה מצב אידיאלי אבל מאוד סטטי שאינו מתקדם לשום מקום ואינו גורם לי להרגיש טוב עם עצמי, השאלה היא במה תוכל לתרום לי הכוונה מקצועית שכן אני פחות או יותר יודעת מהם תחומי ההתעניינות שלי רק שלפעמים נדמה לי שהם יותר תחביבים מאשר מקצוע ואיך מתחילים לפרום את הפלונטר שמורכב מהרבה ביקורת עצמית ושליטה. יכול להיות שהשאלות שלי הן מורכבות מדיי או שלא ניתן לענות על רגל אחת אך זוהי התמונה המשקפת אותי הכי הרבה כרגע בילבול וחוסר בהירות. אני אודה לכל מי שישפוך כאן קצת אור.

inbal76

New member
אולי אם תנסי טיפה יותר לפרט

לא שאני חושבת שמישהו כאן יוכל לעזור לך הרבה על רגל אחת, כפי שציינת, אבל אולי אפשר יהיה לזרוק לך כיווני מחשבה או דיעות אם תתני קצת יותר פרטים. למשל מהו השינוי שנדרש עקב הבעיה הרפואית (לעבוד מעט שעות? להמנע מפעילות פיזית? להמנע מלחץ? לעבוד מהבית? משהו אחר?), ובעיקר מהם תחומי ההתעניינות והכישורים העיקריים שלך. ומה בעצם כיוון השינוי שאת מחפשת? האם הכוונה היא לשינוי בתחום העיסוק מהנה"ח למשהו אחר, או שהכוונה לשינוי באופי התפקיד (פחות/יותר אחריות או עצמאות, ניהולי/לא ניהולי), או שינוי בתנאים, או הכל ביחד?

למעלה