פרשת דינה

עם זה אין לנו מה לעשות כי הן מיעוט

רוב הנשים ברחוב הן עדיין בסדר. כמובן שהן לא כמו לפני 20 שנה או מאה שערים, מה לעשות העולם משתנה ואנחנו איתו...

למה ממה נשים בדיוק צריכות לסבול?

לדעתי נשים דתיות מתלבשות בפומבי בדיוק בצניעות הנכונה. הן לא חושפות שום דבר לא ראוי למראה... אם תסתכל במגזר החילוני נראה ששם צניעות האישה לא מבוטאת כלל

מה עשינו לך, אנחנו, הבנות?

למה מנסה לסגור אותנו בבית? חשבת פעם שבעצם, אם הבנים יסתגרו זה יהיה בדיוק אותו פתרון לבעיות שלכם? אתם תסתגרו ואז אנו נוכל להסתובב חופשי, לפחות במקומותינו.

לביא4

New member
ולמה ש"לא עשני אישה"?

דווקא הסיבה למעליותא, כי האיש מחוייב ביותר מצוות, ולא שום סיבה אחרת, מקומה של האישה ביהדות הוא חשוב ומרכזי מאד, כמו שאומרים למה היא נקראת "עקרת הבית"? - משום שהיא "עיקר הבית" ואין לאדם ברכה אלא בעבור אשתו! כל משפחה אמורה לדעת לשמור על הנשים והבנות שלה לכן מה הבעיה בבני-ברק שנשים ובנות כן יצאו, (אם זה היה בתל-אביב עוד היינו אומרים "דרשני").

צודק,

הברכה "שלא עשני אישה" היא למעליותא, מאחר שנשים פטורות ממצוות שהזמן גרמן מברך הגבר על החיוב שלו במצוות האלה. כידוע לכולנו, גבר ללא אישה הוא נמצא בנידוי, אין הברכה שורה עליו, ולכן אין אפשרות לגבר לחיות על פי התורה ללא אישה!!! למעשה בעל ואישה-חד הם! והם משלימים האחד את השני, ולכן דווקא לפי התורה האישה היא שוות זכויות לגבר, רק שהיא לא צריכה להתנהג כמו גבר כדי להיות שווה לגבר, כי לכל מין ומין יש את הטבע שהקב"ה הטביע בו, ברגע שהאדם ינסה לשנות את המציאות הוא רק יקלקל, אנחנו צריכים לחיות בעולם הזה לפי הוראות היצרן, והיצרן הוא בורא עולם, אם ננהג באורח חיינו כמו שבורא עולם כתב לנו, לא יאונה כל רע לאף אחד בעולם.

לביא4

New member
../images/Emo13.gifחן חן "מעניינת מאד"

תודה רבה על כל המילים הטובות. (שלחתי לך עוד כמה פרטים במסר אישי - מקווה שהגיעו אלייך).

האמת שלא כי אני גולשת מסלולרי אבל..

שאני נמצאת מידי פעם ליד מחשב אני לא מצליחה להכנס לשם שלי כי אני לא זוכרת את הסיסמה שנתתי בהתחלה אולי באמת אתה או מישהו שמבין ידע לעזור לי כי לכתוב דרך הסלולרי זה בעיתי אני רוצה לכתוב הרבה דברים בפורום הזה אבל אם אני כותבת מהסלולרי זה הרבה פעמים נמחק ואני סתם טורחת לחינם כי אני כותבת די הרבה ובסוף לא נשלח כלום וחבל

לביא4

New member
אפשר לקבל שוב את הסיסמא

במקומות ששוכחים סיסמא - בדרך כלל מאפשרים צירוף כתובת דואר האלקטרוני באותו מקום והם שולחים לשם את הסיסמא, מהסלולרי אפשר לכתוב לפי האיות שיש בלחצנים זה פחות נוח, ואפשר לעשות כמו יעקב לוי - הוא כותב שורה שורה, את צודקת שזה פחות נוח. נקווה שתהיי בקירבת מחשב נייח או נייד וכך תוכלי להקל על עצמך. (נשמח לשמוע ממך יותר דברים כמו שאת אומרת).

למעלה