פרשתי מהשמיניה... ]=

tuvalshafir

New member
פרשתי מהשמיניה... ]=

ההורים שלי החריחו אותי לפרוש מהשמיניה בגלל שאני מפסיד יותר מידי שעורים וזה פוגע לי בלימודים... חבל אמרו שאני בנתייים ימשיך ע שימצאו מישהו מחליף ואני חייב לשלם להם פיצוים!!!! שיט!! איזה באסה!

sunyday1

New member
מזתומרת פורש?!?!?!?!?!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איך אפשר בלי בן בן?? (למרות שיהיה מחליף...) אבל זה לא אותו דבר....
אבל אתה.... רוצה להמשיך נכון?

KiShKooSh

New member
והם מחליטים בשבילך?

עם כל הכבוד מה? לוותר על האהבה שלך, עד הדבר שאתה אוהב לעשות נגד רצונך בשביל בית ספר? ואם הם אומרים לך שזה בשביל העתיד שלך אל תאמין להם... בית ספר לא יעשה לך את העתיד לא לומדים כלום בבית ספר זה בית חרושת לציוניים אז תשב על החומר כמו טקסטים תלמד אותו בעל פה תעשה את המבחן וזהו אתה לא אמור לצאת עם ידע כלשהו משם. ואיי אם היו לוקחים לי את ניסן הייתי רוצחת מישהו משחק זה האהבה שלי ואני לא מתכוונת לוותר עליו בשביל אף אחד ושום דבר תובל תדבר עם ההורים שלך כי אם אתה ממש אוהב את זה, תאמין אף אחד בעולם לא יוכל לקחת לך את זה ותזכור את תאוריית ה
מוטי (אפילו שמממש ממש רע לך,, תעלה חיוך על הפנים, זה תמיד עושה טוב)

nWkobi

New member
אממ...ביקי תרשי לי לא לגמרי להסכים

איתך... לגבי זה שאסור למנוע מתובל להתקדם באהבה שלו,המשחק,את צודקת ב-1000%. אבל לגבי בית הספר,את טועה. עכשיו אתם אומרים שזה סתם כי אתם נמצאים בפנים,אבל כשתגיעו לגילי,תסתכלו אחורנית לימי הבית ספר ותבינו מה בעצם עברתם שם - גיבוש,דיעות,דיון,חברה,חברות,עזרה,בגידות ועוד המון דברים שאת שאת לא תגיעי לגיל קצת יותק בוגר את לא בכרח תביני. בקיצור אני לא אומר שצריך לאהוב ללמוד,גם אני לא אהבתי,אבל כן צריך לעשות את זה בצורה הכי רצינית ומכובדת שאפשר,קודם כל בגלל הבגרות ואח"כ גם בגלל הדברים הנוספים שבית הספר נותן,למרות שנכון להיום זה "אמור לתת" כי הכל פגום,מהתלמידים עצמם ועד למורים.

אבל המילה האחרונה היא של ../images/Emo185.gif

ההורים,בעיקר בגיל הזה,לא כדאי להכנס לריב עם ההורים על זה..אי אפשר להתחמק מההורים ולברוח ימים מהבית בלי שידעו ולהצטלם,גם ההפקה לא תרשה,ובגיל הזה (וגם קצת אחריי) המילה הקובעת היא של ההורים. אבל אני לא מאמין,למה שיגידו לך לפרוש? מה קרה עד עכשיו? איך הם יכולים ככה להפסיק את ההנאה של הבן שלהם..? מעניין..

chen010189

New member
חה. רבתי על ההורים שלי בגלל דברים

כאלה, והרבה. אני לא הולכת עם כולם. התווכחתי עם האחראית מחויבות אישית שלי על השעות שעשיתי, והיא אמרה שאם אני אעשה עוד שעתיים היא לא תציק לי יותר, לא עשיתי, על הפרנציפ אין אצלי אולטימטומים. רציתי שאמא שלי תפסיק לחשוב שאני ילדה בגן, שליסוע לת"א מסוכן לה מדיי, אז בגיל 14 במשך שבוע שלם בלי להודיע להם שאני יוצאת או לא יוצאת נסעתי לערים אחרות ואחרי שהתחלתי שוב לדבר איתם כרגיל, אמרתי להם שנסעתי לכל המקומות האלה וסיכמתי הכל ב"אני חיה, אני נושמת, לא הלכתי לאיבוד. זהו, אני בת 14" אם הם רק יעזו "לשים יד" על המשחק, אם הם יחליטו לא לממן לי ת'משחק בגלל שהמורה הפרטי עולה הרבה, בגלל שהאיבחון שאני צריכה לעשות לליקוי למידה עולה הרבה, אני בעצמי אבקש מהמורה להפסיק לבוא. ואני בעצמי שוב אלך ליועצת ולהגיד לה "מה לעשות, אמא שלי החליטה כנראה שאיבחוןלא כזה חשוב" אולי המילה של ההורים היא הנחשבת פה, אבל יש גבול. ומפה עד לתחביב שאני רוצה להפוך לקריירה, בסופו של דבר....

nWkobi

New member
זה לא "משהו אחר"

אנחנו לא יכולים לדעת מה השיקולים שלהם ביקי,למרות שזה די צפוי ואפשר לראות. בכל מקרה אני במקומם הייתי חושב פעמיים.

נעמקה19

New member
אוי! אבל למה?!

תראה להורים שלך את כל ההודעות שרוצים שתחזור! רגע... זה אומר שתהיה עונה שלישית?

נעמקה19

New member
האמת שחשבתי על זה...../images/Emo9.gif

חשבתי על איך יעשו את זה והייתי עצובה מעצם המחשבה שהיא תהיה באבל בסדרה

וואלה... לא חשבתי על זה

היא תהיה באבל (בן-בן ימות?
) ואז השמינייה יבואו לבקר אותה עם עוגת שוקולד ואז היא תניף את הסכין ו............. בסוף תפיל אותו על העוגה

וואלה? ../images/Emo185.gif

אבל זה לא כזה כזה נורא..(חוץ מהפיצויים) כי במילא עכשיו סיימו לצלם ת'עונה השנייה ויכולים להמציא משהו ולהמשיך בלי בן-בן לעונה השלישית.. למרות שזה נשמע לי מופרח כזה..והרי אין עוד עונה שלישית..אז איך בנתיים תמשיך???

Oshi love Tamir

New member
אוף למה../images/Emo35.gifאיזה עוד...

שחקן יכול להיות חמוד כמוך בשביל לשחק את בן בן
אל תעזוב תנסה לשכנע אותם... ולמה אתה צריך לשלם פיצויים

למעלה