פרשתי מהפורום !!!

פרשתי מהפורום !!!

חבריה אני מאוד אוהב אותכם אתם ממש אנשים נחמדים על רמה..אריאל,כיס.מימוש.שמוליק.ליאור,בת תורה.וכ`ו וכ`ו..אין עליכם/ן ..אתגעגע בטוח..עזבתי לאור מה שהיה כאן ביום שישי...היה נחמד איתכם בהצלחה לאורך כל הדרך אריאל!

ילד ישראלי החליט שאני מוריד את הרמה

של הפורום..ולא רציתי להתחיל להתוכח איתו אבל הוא לא יתיאש והמשיך לעקוץ אותי..ושעניתי לו..אז כבר היה פה באלגן והמנהלים נכנסו שכבר היה מאוחר ובקיצר היה פה סלט..והמנהלים יתערבו ובקיצר תראי תהודעות שהיו ביום שישי..ולא בא לי לריב ..אז החלטתי לעזוב וזהו..אני בפורום שידוכים נחמד שם מאוד..מוזמנת לבקר אותי שם חח

נו במ`ת . . .

מה אתה ילד קטן??? אתה כ``כ נחיתי ופגוע ממה שהוא אמר??? למה זה בכלל מעניין אותך מה הוא אמר ומה הוא חושב עליך... זה בכלל לא אמור לעניין אותך, תהיה אתה, ומי שזה מפריע לו בנוכחותך אז הוא יכול ללכת. גם לי יש פה כמה כאלה שאוהבים לקטר ולהאשים אותי בכל מיני הבלים אבל הם יכולים לקפוץ לי כי אני עליהם לא שם בכלל. חבובצ`יק תתעורר!

אריאל,

אני מתחיל לחשוד שאתה ההית הילד הישראלי. נו, באמת אתה לא חושב שהגזמת?? זה ממש הפסד לחברי הפורום התותחים ואם תעזוב אז באמת הרמה תירד.. אז בבקשה תחשוב פעמים ותקיים את מצות ואהבת לרעך שאנו מחיובים בימי הספירה ותיתגבר על יצרך ועל השטן ותישאר פה! אני מאמין שאתה לא תעשה לנו את זה!

חבל שהנך עושה זאת

ההפסד כולו שלנו. כולי תקוה שתשוב מהחלטתך זו השגויה.

למעלה