פרשתי מההדרכה

מיכלצי הכל טוב איתך?????

למה?????? אנחנו צריכים לדבר על זה
 

מיכלצי

New member
כן, אבל זה חפרני

פרשתי כי זה כבר לא אותו הדבר בשבילי, כי הדרכה כבר לא מה שהייתה לי אז. התחלתי עם זה בשביל לענות על צורך מסוים שלי. פעם חשבתי שזה הדרכה... מה שבאמת עושה לי טוב. מה שנותן לי את המקום והיכולת. אני לא חושבת ככה היום. לא מדבר אליי כמו לפני שנה, ואת הדברים האלה כבר מצאתי, ההדרכה מיותרת שם. מיותרת בשבילי אבל לא יכולה להיות מיותרת בשביל אף אחד. ואפילו אני לא הבנתי. היה לי מחסור עצום בזמן ומליון דברים שלקחתי על עצמי לבצע. היה חסר לי זמן בשביל עצמי, בשביל לצבור כוח ולעמוד טוב יותר בשאר הדברים. מרוב כל המחויבויות החברתיות האלה, יש לי תחושה שנתתי מעצמי יותר מדי לאחרים עד שנגמרתי בשביל עצמי. תרמתי כ"כ הרבה לאחרים בשביל להשיג לעצמי סוג של משמעות, עד שהבנתי שבעיני אחרים יש לי משמעות, אבל המשמעות של הדברים שאני עושה בשביל עצמי, נעלמה. לפנות זמן ולעשות דברים שלי גורמים טוב... משהו שהוא רק שלי ובשביל עצמי. את זה אני צריכה ועומדת לתת לזה את ה100%; משהו שהייתי שמחה לתת לקבוצה אם הייתה לי היכולת. יש לי נטיה לקחת על עצמי יותר מדי, ואם כל הרצון הטוב לעשות את הכל, אי אפשר לבצע את זה טוב כשיש כ"כ הרבה דברים. אני לא יכולה להשקיע בקבוצה הזו, במיוחד אם אני לא רוצה להדריך, אין שום טעם בלהדריך בלי שאני באמת ארצה בזה, ואין לי זמן בשבילם, אני צריכה זמן בשביל עצמי וזמן בשביל לעמוד בשאר הדברים. אולי ויתרתי לעצמי, אולי בדיוק ההפך המוחלט.
 

foofi

New member
רק רציתי להגיד לך-

את לא צריכה להתנצל. את לא צריכה לנסות להסביר. אדם צריך לעשות מה שטוב לו! ומה שמתאים לו באותו הזמן. ורק הוא יכול לקבוע את זה. וזה אפילו מטרה של התנועה
"בוגר הרואה את האדם ואושרו כיסוד מרכזי בהוויה ומקיים אורחות חיים המבטאות אמונה זו " אז בכל מקרה- שיהיה לך רק בהצלחה
וחוצמיזה. זה לא פרידה מאיתנו. את נשארת בתנועה כמו גדולה! פשוט לא בצורה ההדרכתית
בהצלחה בכל מעשיך
אפרת
 

spraizler

New member
אני דיברתי איתך בטלפון

וחפרתי לך במקום שתחפרי לי זה העונש של מי שפורש, זוכה לשיחה עם שחר, ארוכה ומגייעת:p בכל מקרה דיברתי עם שקד, הוא יריץ את העניינים. תתקשרי אליו ביום שלישי לברר שבאמת זה זז
 

מיכלצי

New member
'סדר, לכל הצוות...

אני נמצאת כרגע אצל חברה שלי, כל המחשבים בבית נפלו קורבן לקונספירציית מחשבים בינ"ל, ורק עכשיו ראיתי את ההודעה. אפרת, תעבדי על הפינות שלך בבקשה לפני שאת טסה, צריכים להתחיל להזיז עניינים. תעבדו בינתיים את וכנרת על הפינות שלכן, ברגע שאמא תחליט שהגיע הזמן לסדר לי את המחשב (שזה לדעתי יהיה כשאני אסדר את החדר), אני אהיה פה יותר בקשר אתכן...=\ אני אדבר מחר עם שקד וגם אציב בפניו שאלות מתקילות. שלחו אליי שאלות אם יש לכם:)
 

kashiu

New member
לגיטימי

שמעי.. לגיטימי לגמרי. אנשים צריכים לפעמים את הזמן לטעון את עצמם כדי שיוכלו אחר כך לחזור לתת או שלא לחזור בכלל וזה גם לגיטימי. אלה החיים שלך ותעשי מה שטוב לך. ואם את מרגישה שזה מה שאת צריכה, תעשי את זה.
 
../images/Emo24.gif

בהחלט אין צורך להתנצל. אני חושבת [כן זה קורה לפעמים
] שעשית את הצעד הנכון בשבילך ואם זה מה שטוב לך אז זה גם טוב לנו:) וכמו שאפרת אמרה - את נשארת בתנועה, רק לא בצורה הדרכתית. אז אל תעלמי לנו פתאום!
 

מיכלצי

New member
זה אשמתו של האינטרנט

אני אצל חברה שלי עכשיו. תודה וכל זה. אני לא מתנצלת, עשיתי מה שנראה לי נכון לעצמי ואני שלמה עם זה כרגע, אולי מתישהו אחזור. ואני תמיד אהיה פה(:)
 

kashiu

New member
איזה יופי שזה ההחיים שלה..

ושהיא לא ממש שואלת אותך אני לא בטוח שהיא ביקשה שיפוט רק שיתוף.
 

aa100000

New member
לא מדבר על שיפוט ולא על שיתוף.

כנראה שלא הבנת אותי נכון, זה היה בציניות, וכבר היתה לי שיחה איתה על זה.
 

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo24.gif

אשמח לשמוע למה.. אם בא לך לספר.
 
למעלה