פרשנות
פרסתי לפני יותר מחודש, חשבתי שאני צריך לבחון את ההווה ולראות איך אני מפרש את הקלפים-לפני כן לא הצלחתי לראות הרבה משמעות.
השאלה:"האם לחזור לבית ההורים"
שיקול שלילי: מוות
שיקול שלילי2: שני המטבעות
שיקול שלילי3: הכוהנת הגדולה
שיקול חיובי: המאהבים
שיקול חיובי2: האיש התלוי
שיקול חיובי3" תשע הגביעים
עיצה: שטן, ארבע המטות.
רציתי בזמנו ביאור לקלף השטן בהקשר עם שלוש המטות, שלא כל כך הסתדר לי-
פתחתי קלף יחיד לביאור קלף השטן:
ארבע מטות!(כן הא, עזר לי)
לפני שנה ( אני יליד פברואר) ביצעתי פריסה שנתית, השיעור הרוחני היה: המאהבים (ראו שיקול חיובי ראשי)
פרשנות אישית-צולעת:
החזרה לבית ההורים היא אכן סוג של קומה מבחינתי,
אני לא רואה איך אצליח לבטא שם את האני האותנטי ויותר מזה-האפשרויות התרבותיות-חברתיות שיעמדו בפני שם מעטות יחסית למה שאני מפיק מאורח החיים הנוכחי שלי.
לגבי שני המטבעות האפשרות אני מוצא זיקה לעובדה שאני לא בטוח לגבי עזיבה כי אני לא נעול על מוסד אקדמאי שבו ארצה ללמוד, אז מצד אחד אני אכן חוזר למשפחה אבל יכול להיות שאתקשה לוגיסטית במידה ואבחר ללמוד דווקא בתל-אביב (שם אני חי כיום)
לגבי הכוהנת, קצת קשה לי לדעת מה המשמעות הספציפית בנוגע לשאלה הזו.
אני תוהה אם קלף המאהבים מדבר על חזרה לחיק ההורים-למרות שיש בזה גם אספקט מנוון, צעד אחורה לאחר יותר משלוש שנים.
את התלוי אני מפרש כחזרה לבסיס האם להערכות מחדש; אני חותם תקופה ומוותר על היתרונות שיש לה להציע עקב תחושת מיצוי ותיעוב קל.
לגבי תשע חרבות מה שאני מצליח להבין ממנו הוא כללי מדי, לא ברור לי.
בארבעה מטות אני רואה את היציאה מהבית,המסע, התהליך ובשילוב עם קלף השטן אני מסיק שהוא כולו נעשה בשם הרהב, אשליה ובולמוס של חוויות שהגיע אל קיצו.
מה דעתכם?
פרסתי לפני יותר מחודש, חשבתי שאני צריך לבחון את ההווה ולראות איך אני מפרש את הקלפים-לפני כן לא הצלחתי לראות הרבה משמעות.
השאלה:"האם לחזור לבית ההורים"
שיקול שלילי: מוות
שיקול שלילי2: שני המטבעות
שיקול שלילי3: הכוהנת הגדולה
שיקול חיובי: המאהבים
שיקול חיובי2: האיש התלוי
שיקול חיובי3" תשע הגביעים
עיצה: שטן, ארבע המטות.
רציתי בזמנו ביאור לקלף השטן בהקשר עם שלוש המטות, שלא כל כך הסתדר לי-
פתחתי קלף יחיד לביאור קלף השטן:
ארבע מטות!(כן הא, עזר לי)
לפני שנה ( אני יליד פברואר) ביצעתי פריסה שנתית, השיעור הרוחני היה: המאהבים (ראו שיקול חיובי ראשי)
פרשנות אישית-צולעת:
החזרה לבית ההורים היא אכן סוג של קומה מבחינתי,
אני לא רואה איך אצליח לבטא שם את האני האותנטי ויותר מזה-האפשרויות התרבותיות-חברתיות שיעמדו בפני שם מעטות יחסית למה שאני מפיק מאורח החיים הנוכחי שלי.
לגבי שני המטבעות האפשרות אני מוצא זיקה לעובדה שאני לא בטוח לגבי עזיבה כי אני לא נעול על מוסד אקדמאי שבו ארצה ללמוד, אז מצד אחד אני אכן חוזר למשפחה אבל יכול להיות שאתקשה לוגיסטית במידה ואבחר ללמוד דווקא בתל-אביב (שם אני חי כיום)
לגבי הכוהנת, קצת קשה לי לדעת מה המשמעות הספציפית בנוגע לשאלה הזו.
אני תוהה אם קלף המאהבים מדבר על חזרה לחיק ההורים-למרות שיש בזה גם אספקט מנוון, צעד אחורה לאחר יותר משלוש שנים.
את התלוי אני מפרש כחזרה לבסיס האם להערכות מחדש; אני חותם תקופה ומוותר על היתרונות שיש לה להציע עקב תחושת מיצוי ותיעוב קל.
לגבי תשע חרבות מה שאני מצליח להבין ממנו הוא כללי מדי, לא ברור לי.
בארבעה מטות אני רואה את היציאה מהבית,המסע, התהליך ובשילוב עם קלף השטן אני מסיק שהוא כולו נעשה בשם הרהב, אשליה ובולמוס של חוויות שהגיע אל קיצו.
מה דעתכם?