פרשיית עופר שלח

roi cohen

New member
פרשיית עופר שלח

לפי דעתי עופר שלח הוא ללא ספק פרשן הכדורסל מספר 1 כרגע בארץ. אני יכול לכתוב מהיום עד מחר על הידע שלו וכל המסביב, אבל בואו נסתכל מנקודת מבט אחרת? מי יותר טוב ממנו? סרוסי שחוזר על עצמו עמו תקליט שבור? קופמן האנטיפט והקנאי? (שבנוסף יש לו קול כמו של פיני גרשון... איזה שילוב). רלף קליין ההולך ונהיה סנילי? אביב לביא בהחלט טוב, אך לא כמו שלח. שלח משתמש היטב בכלים העומדים לרשותו בערוץ 5 ומספק היבטים מעניינים ב``ידיעות``. אז גם אם אתם לא סובלים אותו כי הוא לא בדיוק מת על מכבי (וגם על צביקה) אתם חייבים להודות שאין יותר טוב ממנו. נקודה.

עידו ל

New member
תעשה לי טובה..

עופר שלח לא יודע שום דבר מיוחד בכדורסל. לזרוק באוויר סטטיסיטקות ולספר בדיחות לא מצחיקות לא עושה אותך לפרשן כדורסל , גם אם הוא שונא מכבי ואוהד ירושלים. זה שכל האחרים אפסים גם לא עושה אותו טוב אבל יש פרשן אחד שהוא מעל כולם ובניגוד לשלח , הוא מבין כדורסל , הרבה יותר מצחיק וקוראים לו אריה מליניאק ואה , כן , הוא גם אובייקטיבי. להשוות בין עופר שלח למליניאק זה כמו להשוות בין מייקל ג`ורדן לפפי תורג`מן , זה פשוט פלנטה אחרת.

עידו ל

New member
מה זה רלונטי ? תענה לעניין..

זה כמו שאני אגיד שאמא שלך זונה , זה יהיה נכון אבל לא קשור לעניין. אין מה להשוות בין מליניאק לשלח , עובדה.

MegaYellow4

New member
אני לא חייב שום דבר

בטח שלא לומר ששלח הוא הפרשן הטוב בארץ. זה לא רק שהוא אנטי-מכבי ואנטי עוד כמה דברים. אם תטרח להקשיב טוב למה שהוא אומר, תנסה לחדור מבעד למעטה העברית היפה והשנינויות הבלתי-נסבלות, תראה שהוא מדבר הרבה שטויות. לצערי הרב, מרבית הצופים אוכלים בהנאה את השטויות העטופות באריזת מתנה שלו. תתחיל מדברים קטנים, כמו למשל ``המפתחות לניצחון`` המטומטמים שלו. שימו לב שמעולם, אבל מעולם, לא בדקו בשידור של ערוץ 5 את נכונות הקביעות של שלח (ראשון חייבת 42.236 אחוז מהשדה כדי לנצח..) לאחר המשחק - אלא רק באמצע המשחק כשהמספרים מתאימים. מאיפה הוא מביא את הקביעות הללו בכלל? תנסו לשים לב כיצד סל שמישהו קולע זה תמיד ``הזריקה שלו``, ואם הוא מחטיא מאותה הנקודה שתי דקות אחר-כך זו כבר ``לא הזריקה שלו``. סיפור אחד כדוגמא : לפני שלוש עונות, כשצ`ורה היה בי-ם, הוא לקח ריבאונד מתחת הסל, כידרר לאורך כל המגרש ומסר אסיסט לסל. שלח גמר מרוב התרגשות: ``במכבי כל הזמן בכו שצ`ורה לא מוסר ומכדרר שלא לצורך, והנה הוא מוכיח כמה הם טעו``. לא עברו שלוש התקפות, וצ`ורה מוריד שוב ריבאונד, רץ ומכדרר, אלא שהפעם הוא ביצע צעדים והכדור עובר. ומה אומר שלח? ``כמה פעמים צריך להסביר לצ`ורה שאסור לו לכדרר אחרי ריבאונד?``.... זה שלח. איסתרא בלגינא קיש קיש קריא.

roy_ma

New member
צר לי. אני חושב, שאני הכי טוב.

רציני, קרא את המאמרים שלי ב``סל ניוז`` ותבין.

למעלה