טוב לא מצאתי קישור לזה בד"כ רנגדיר מפרסם אבל הפעם לא ראיתי בכל אופן היה פרק מצויין עם הרבה הכנה לבאות שבוע הבא אמור להיות פרק פיצוץ סוף הקרב עם סאסורי ותחילת הקרב עם דיידארה נקווה לטוב
למטה מה שקורה עכשיו קצת מוזר כי זה מתחיל להתמחזר מהר מידיי הקטע של "אני לא באמת אני והבובה שלי היא לא באמת בובה אלא רובוט מקרטון חלב עם מגנטים" היו יותר מידיי קטעים כאלה בזמן האחרון על הצד החיובי אנחנו ליפני קיובי אקשן שאני מחכה לזה כבר הרבה זמן אממ לפי התירגום שמסתובב לו אי שם אפשר להגיד לצ'יו -צ'או\ אדיוס\ SHALOM HAVER היא הולכת ביי ביי ניבויי לפרקים הבאים: אחרי שצ'יו תמות (או קצת ליפני) סאקורה תחשוף את הנקודת צ'אקרה שיש לה כמו שיש לטסונאדה במצח אני בטוח שהיא תרפא את החור שיש לה כרגע בבטן תוך כמה שניות ככה שזה לא מדאיג ממש מה שיותר מעניין בפרק הזה זה מי לעזאזל שולט בסאסורי עכשיו? ז"א זה ברור שזה לא הוא האמיתי אז איפה מיתחבא האמיתי -זה שכן התבגר? או שהוא ביכלל לא שם והבובה "רצה על בטריות"(או על הסיל שתקוע לו בלב)? ומה עם הבלונדי? אולי גם הוא יצר כפיל איפה שהוא באמצע המרדף ונארוטו וקאקאשי לא הבחינו?(לא הגיוני כי השארינגאן של קאקאשי מופעל אבל בכל זאת...) ובקשר לנג'י, לי והשאר יש לי הרגשה שהם יופיעו אחרי שהקרב של סאסורי וסאקורה יגמר (בטח יגמר כשסאסורי אומר לה שזה לא הוא האמיתי שניה ליפני שהיא משמידה אותו או משהו בסיגנון) סאקורה תצא מתוך מה שנישאר מהמערה והצוות של גאי יגיע רק שהם יראו לה מוזר כאילו משהו שונה אצלהם או שהיא לא תרגיש את זה בעצם ואז באיזה שהוא שלב הכפילים (מתברר) יחטפו אותה ואז לנארוטו יהיה עוד עבודה לעשות הרבה דברים רצים לי בראש יותר מידיי אני אפסיק עכשיו מחשש לעומס יתר ביי
אני לא אעשה את זה לפי הסדר ... א. לא נראה לי שמישהו שולט בסאסורי הוא בובה ששולטטת בעצמו הוא לא עשה בובה בדמות עצמו אלא הפך את עצמו לבובה (קרא עוד פעם) ב. לא נראה לי שיהיה קטע קיובי מעכשיו יהיו קיובי רק מול מישהו חזק בעליל שפותח את סאקורה בלי להתאמץ (לא יכול להיות שסאקורה תננצח אקאטסוקי ונארוטו יצטרך קיובי בשביל זה (כשאני אומר קיובי אני מתכוון לשינוי טואטלי עם צ'אקרה אדומה בצורת שועל)) ג. לא יכול להיות שהכפילים יחטפו את סאקורה משתי סיבות: 1. נג'י הוא כל יכול 2. הכפילים הם תוצאה של מי שהם נלחמים נגדם ברגע שמי שנלחם נגד הכפילים לא שם הכפילים יחדלו מלהתקיים כמו כן נראה לי שהכפילים זה רק גנג'וטסו עצבני ושורה תחתונה שוב בקשר לסאסורי לא יכול להיות שסאסורי יצא חיי מקרב שביזבז 5 וחצי גיליונות מנגה אשמח לתגובה
למטה אין שום דבר שיכול להעיד על זה שהבובה זה הוא עוד עובדה שתומכת בדיעה שלי זה הפקק\ מגילה\ כפתור הזה שיש לו במקום של הלב על החזה. שכתוב עליה סאסורי (עקרב) מה שאומר או רומז לזה שזה רק עוד ג'וטסו כדי להפעיל את הבובה כמו קאוורימי (כפיל) רק לא צריך להשגיח עליו והוא יכול ליפעול אוטומטית זה יכול ליהיות מגילה עם איזה סיל שלכד חלק מהתמצית חיים של סאסורי וככה הוא פועל לבד אבל זה לא הוא זאת בובה בדמותו התירגום יכול היה ליהיות פחות קריפטי אבל זה מה יש וכן ושלושה תירגומים אמרו את אותו הדבר
אמא שלו ;( אבל הוא מגניב...למרות שהוא טיפה מגעיל... הקטע עם דיידארה מגניב, סופסוף נראה קצת פעילות מקאקאשי ועבודת צוות שלו עם נארוטו ^_________^ GO MANGA!!!!!!