פרק!!!

פרק!!!

טוב, אז בגלל שמשעמם לי, אז בואו נמציא פרק! כל אחד יכתוב קטע, ומישהו אחריו ימשיך אותו.... נא להמנע מלהשתמש בדמויות שעוד לא הופיעו עדין בערוץ 2!!! אז אני אתחיל: למשרדי מקנמרה/טרוי מגיעה אישה לבושה בבגדים לבנים, היא נכנסת למשרד של שון, מולה יושבים שני הרופאים. "גב' רוזנבלום, תגידי לנו מה את לא אוהבת בעצמך?" תמשיכו

קטרפי

New member
my skin ../images/Emo110.gif

למדתי משחק במשך כמה שנים רק בשביל לגלות שאין כמעט תפקידים בשבילי, בגלל שאני בהירה מדיי בשביל לשחק אישה שחורה וכהה מדיי בשביל לשחק לבנה, וכמו שאתם בטח יודעים גם ככה זה עולם מאוד תחרותי וקשה להשיג תפקידים.

noooga

New member
טוב..

"אז ברצונך לשנות את צבע עורך?" שואל כריסטיאן. "בדיוק." עונה מיס גוגל "לאיזה צבע בדיוק?" שניהם שואלים "אני רוצה להיות בעלת צבע עור בהיר" היא עונה "בסדר.. נקבע לך תור ליום חמישי ב-12, בסדר?" "מצויין.. אבל זה לא הכל.. יש לי עוד בקשה" אומרת מיס גוגל. המשיכו

....

"אני רוצה שתוסיפו לי אצבע ביד שמאל!" שני הרופאים היום בשוק "אני מקווה שלא אכפת לך שאני שואל אבל למה...?" שאל שון המזועזע. "הכל התחיל כשהייתי בת 8......." תמשיכו

Supergirl20

New member
המשך

"תמיד הרגשתי שיש לי עוד אצבע ביד" "אנחנו אכן מכירים תופעה שנקראת Phantom Limb Syndrome, שזו תופעה ש70 אחוזים מקטועי הגפיים עדיין יכולים לחוש את הגפה שאיננה" ענה שון "האם שקלת טיפול פסיכולוגי?" שואל כריסטיאן "ניסיתי כל דבר אפשרי, אך זה משגע אותי.. אני מרגישה אצבע ואין לי אותה אתם באמת חייבים לעזור לי!" עונה להם האישה "אנחנו נעשה את מה שנוכל, לדעתנו עדיף להתחיל עם שינוי צבע העור קודם" עונים השניים. האישה קמה מרוגזת ללא כל סיבה ויוצאת בסערה מהחדר... כריסטיאן ושון מסתכלים אחד על השני ופתאום יש צלצול טלפון..... "רינג רינג רינג" ...... תמשיכו

dar dar5

New member
המשך...../images/Emo182.gif

הטלפון ממשיך לצלצל
שניהם הסתכלו אחד על השני שון ענה. כריסטיאן היסתכל עליו בפליאה כל מה ששון עשה זה נראה המום לאחר כמה דקות-שון לקח את הטלפון, ניסה לסגור אותו אך היה לו רעד ביד והוא נשאר המום. מאופס על אותה נקודה כריסטיאן לקח את השפורפרת ושם אותה במקום שון התחיל למלמל משהו..

קטרפי

New member
מה קרה¿ שאל כריסטיאן ../images/Emo110.gif

"אנני הייתה בחקירה משטרתית, הם התקשרו אליי בשביל לבוא לקחת אותה." "מה קרה שם¿" "אני לא יודע, הם יגידו לי כשאני יגיע לשם. אני חייב לזוז." שון לקח את המעיל והלך משם.

arielbbb

New member
ולא תאמין מה הם אמרו לי, כריסטיאן

שב ותשמע.. יוא אני בהלם, זוכר את מסיבת המחזור שעשינו לאנני, ולימדנו אותה איך מתעסקים עם בעיות כמו דם ומחזור, אז היא קצת הרחיקה לכת, ועשתה סדנה בכיתה ולימדה את כולם איך לשים טמפון,ואחד הבנים קצת התחיל להתלהב מהרעיון,והתחיל לגעת באנני, אז אנני שלי נשכה אותו באוזן ונקרעה לו מחצית ממנה...השוטרים לא הבינו, איך היא כזאת חזקה,ועוד בגילה לעשות מעשה שכזה.. שון תירגע,קודם כל,בוא אנחנו נשחזר לבחור את האוזן והכל יגמר בשקט.. כריסטיאן..אבל לא סיפרתי לך עדיין את החלק העיקרי--

קטרפי

New member
"בהריון¿ אנני¿" ../images/Emo110.gif

טוב, לא בדיוק.... אמר שון אבל מתברר שהיא לא רצתה לחכות עוד והחליטה לנסות את מה שסיפרנו לה אז, ועכשיו היא חושבת שהיא בהריון, ועכשיו היא אמרה לי את זה. גאד, לאיפה הילדים של היום עוד יגיעו¿

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifג'וליה:"טוב זה די ברור../images/Emo15.gif

שהיא צריכה לעבור הפלה מיד, היא קנה מאוד הגוף שלה לא יוכל להתמודד עם הריון..בטח שלא לידה" שון:"גם עם הפלה לא"
מאט:"אז מה יהיה" (מה אתר קשור עכשיו
) שון:"יש גלולה מיוחדת שגורמת להפלה טבעית.היא עוד לא אושרה ע"י משרד הבריאות אבל אתם יודעים...אנחנו במרפאה לא ממש מקפידים על כללל החוקים" טוב אין לי סוף מפתיע תמשיכו

קטרפי

New member
אחרי יום הם מדברים שוב ../images/Emo110.gif

ג`וליה: אתה יודע, שון, דיברתי שוב עם אנני, והיא לא ממש בהריון. היא פשוט לא ממש הבינה את מה שדיברנו ביום הזה, ומתברר שמה שהיא עשתה עם הילד הזה לא ממש יכול לגרום לה להיות בהריון. שון: waht was it¿ the thing we almost never do or the thing we never do¿ ג`וליה: the thing we never do (סורי, הייתי חייב
)

darklighter

New member
../images/Emo6.gifזה היה קטע ענק בחברים../images/Emo99.gif

קשה לי להמשיך מפה.... אני אחשוב על זה...

למעלה