פרק 92

מוגלי7

New member
פרק 92

פרק מרוח ומעצבן, אבל מהרגע שעופרה ונועה נדחפו למזוודה הרגל שלי התחילה לרעוד. D: אגב - ב68 רינגו אומר שהוא "התאהב" בנועה, מה פתאום נועה לא מכירה אותו? :S

ש י ר ד ן

New member
חח כן אני גם שמתי ../images/Emo23.gif

אני דווקא ממש צחקתי כל הפרק, היה די מבאס לראות את דניאלה פתאום, גאיה הרבה יותר בומבה בתור עופרה (שמתם לב שאני כל פעם משתמשת בסלנג התקופתי? זה יוצא לי לבד XD) בכל אופן הצחיק אותי שעופרה עודדה את אהובה, ותמיד כיף לקבל קצת שני כהן :) לא יודעת מה איתכם, הרחוב שלי רעד בסוף הפרק מאיך שאני +שתי האחיות שלי+ אימא שלי צרחנו כשנגמר הפרק, ממש כמו פריץ רק יותר חזק.

פרק מקסים!!

התגעגעתי לפרקים היפים, רק נשאר לקוות שגם ההתקדמות הלאה תהיה יפה.

באבו25

New member
נועה לא מכירה

כי עופרה חזרה ממש לימים הראשונים של הנסיעה בזמן ל 68 (תקנו אותי אם אני טועה) פרק אליפות כבר קשה לי לעקוב אחרי כל השינויים והתזוזות בזמן..

Princess Galush

New member
אעאע איזה סוף!!!!

פאק.. בסוף הפרק כבר התחלתי לקפוץ בבית מרוב מתח מה יקרה שהם יפגשו גוגו ונו התאחדו
דווקא היה פרק משדיד. ממש שיפור מהקודמים... סוף סוף התחילו לעשות משהו עם המזוודה הזאת

פרק מעולה

מתה על הנסיעות בזמן, על הקומדיית טעויות הקטנה-גדולה שהייתה שם.. התקופה הזו, ממש ההתחלה של עונה 1 ממש יפה, הדינמיקות היו מקסימות והיה מאוד כיף להיזכר בזה. הקטעים של עופרה היו קורעים מצחוק! כל רגע היא מוסיפה עוד פרט "בדיעבד" כזה, והשיחות שלה עם כולם ממש בומבה [היי, לא רק את נדבקת, ירדן...
]. השיחה של נועה ורינגו מחר תהיה מאוד מעניינת, הוא מת לה על הנשמה[שמתה לה..או שלא?], והיא בקושי מכירה אותו..
ככה גם החברים יגלו על המזוודה, ושאוסי ולולה יודעות עליה.

l Danielle l

New member
איזה פרק, אוף:(

כבר יותר מידי כאב ראש ודברים וסיבוכים. אני רוצה הפי אנד וזהו :(

גרטה1

New member
לשם שינוי פרק מעולה

היה מותח ומעניין וכיף לחזור לראות את העונה הראשונה באיזה שהוא אופן מעניין מי האורחת השניה-נראה לי שאולי מיה תביא את עצמה ממודל 68
עכשיו השאלה אם בעקבות מה שנועה תדע ב-86 היא תשנה את העלילה ב-68....

אחלה פרק

משעשע מאוד. במיוחד שעופרה ודניאלה הם אותו שחקנית. שמתם לב הם פירקו את התפאורה מהעונה הקודמת? ונאלצו לבנות תפאורות חדשות? שאפו על הזיכרון של הבגדים של העונה הראשונה שלבשו השחקנים. מיה בשמלה אדומה, דניאלה בשמלה שחורה ללא נעליים, עופר בחולצה המזעזעת, חוץ מנועה שלבשה חולצה אחרת (אבל לא נהיה קטנונים). והקטע הכי מוצלח, רינגו מחבק אותה בהאהבה, והיא לא מבינה מה רוצה ממנה בכלל. גדול!!! פרק ע-נ-ק מוצלח מצחיק ומשעשע, נהניתי!

פרק מ-ע-ו-ל-ה

אני חייבת להתוודות...ראיתי את כל הסדרה באדיקות מהפרק הראשון. מפרק 66 עד פרק 88 הייתי בחו"ל ולא היה לי איך להשלים את הפרקים
ואתמול היה פשוט ענק, נהניתי מכל רגע!

למעלה