פרק 9

S.Riddle

New member
עכ....עכדג..... *נחנקת* @_@

הם... הם חתכו קטע שלם..!!!!! את כל הקטע שיוקי לוקח ללי את היד ושואל "הכל בסדר?" (כשהוא רואה את הנשיכה של קארו) ואז לי מסמיק וזה והם חתכו את זההההההההההההההה *נכנסת להתקף רעידות* אוו, ריקה מעריצה את טראדה... זה חדש
ארג, הם שינו את כל הפרק!! "כמוהו אני רוצה להיות"
מה לעזאזל??? לי לא אומר את זה! @___@ "סאקורה, אני חושבת שאת מחבבת גם את לי וגם את יוקיטו" האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא????????????????????????????. ממממההההההההה זזזזזזזזזזהההההההההההההההה רררררררררררררררררררררררררר *יורקת אש* >>_____________________________<< מה קרה ל"עכשיו הוא יריב שלך ליותר מדבר אחד"?!!@?!?@?! שחיטה.

S.Riddle

New member
והנה מה שבאמת קרה שם ../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif

בקטע עם יוּקיטו וטויה ^^

OFIRB9

New member
תודה

אני צריכה את הקטעים שצונזרו כדי להרגע כל יום מחדש....

S.Riddle

New member
האי, האי~ טוֹפוּ להצלה ~_^

אני אהיה כאן כל פרק כדי לשמר את זכר ה"מצונזרים" למיניהם...

S.Riddle

New member
על גבול הצנזור והחזקת ידיים ../images/Emo8.gif

זאת רק אני או שיוּקיטו החזיק לטויה את היד טיפה יותר מדי זמן ממה שנהוג בד"כ ^^ (תשובה: ברור שלא!
)

moon flower

New member
צנזורה מרושעת! ><"

הם דילגו על הקטע שבו יוקיטו מציע לטפל בנשיכה של קרו (על היד של שאורן) ואז ההוא מסמיק ועף משם... טובה נו.. לפחות הם השאירו את קטע השוקולד.. ושוב- הצנזורה, איך הם בכלל יכלו לומר שסאקורה מחבבת גם את שאורן וגם את יוקיטו (
לפרק האחרון- טוב.. בעצם היא כן.. 0.0) ><" אוף איתם ;;

OFIRB9

New member
ידעתי שזה מה שהיא תגיד!

ידעתי שבמקום "עכשיו אתם יריבם על יותר מדבר אחד" יהפוך ל"אני חושבת שאת אוהבת גם את לי וגם את יוקיטו"! בעעע! היא הרי לא התאהבה בו עדיין בכלל! איזה טימטום! ותגידו הבובות חתול בחנות לא ממש דמו לסופי? ריקה הייתה מגניבה, (נו אהבת את ריקוד החרקבות שלה טרייר?) וגם קלף החרב מגניב, עכשיו סאקורה תעשה לנו פעלולי חרבות!!! ולי, בעע כשיוקיטו הגיע חשבתי שיהיו קטעים אבל הייתי צריכה לחכות עוד חצי דקה כדי לראות את לי משתגע ^___^ והתרגום, שוב, ממש הרס, לי בא ונותן ליוקיטו ספר שוקולד ומתחיל "אני רוצה להיות כמוהו" וכל זה, ואיך מסבירים את זה לילדים? "סאקורה אוהבת גם את לי וגם את יוקיטו!" איזה בלבולי מוח....

Konchi

New member
ביקורתתתת ../images/Emo3.gif

* הבובות בחנות באמת דומות לספינל סאן
* שמתי לב שכשסאקורה טומויו וריקה פתחו את הקופסאות עם הסיכות אז היה עליהן מגן דוד, הצעד הראשון לכבוש את יפן ^^ * הראו את המבטים בין ריקה למר טראדה, היא גם ראתה את מר טראדה לפני שסאקורה לכדה את קלף החרב
* אני חוזר בי, סאקורה ולי הם זוג חמוד ^^ אבל סאקורה עדיין שייכת לי לסיכום XD - פרק נחמד מאוד

OFIRB9

New member
חוצפה!

מגני הדוד משטלטים לנו על מסך הטלויזיה! לא נרשה!

Spinel Sun

New member
ריקה הייתה מדהימה

רק חבל שנטשתי אותה לטובת סאקורה הארונו

Konchi

New member
על מה אתה מדבר?

היא ניסתה להרוג את סאקורה צ'אן --"

למעלה