פרק 9

S.Riddle

New member
זה הכל בחירות אישיות, אני מניחה ../images/Emo13.gif

אני אישית לא ארצה שהילדים שלי יגדלו בבית צר אופקים ויחשבו שילד הומו שונה מהם רק כי "ככה זה". אני אישית לא רואה בהומואים ולסביות שונים ממני בהרבה, חוץ מבהעדפות המיניות שלהם. אני לא רואה שום סיבה למנוע מהם לראות זאת בטלוויזיה, מה גם שבגיל מאוחר יותר הם יחשפו לתופעות אלה בכל מקרה. יזיק להם? ישפיע עליהם ברעה? אני בספק. לגדל ילדים בסביבה של סלקטיביות וערכים מוטעים זו גם אינה דרך. אז מהף העובדה שידענו על זה מצדיקה את הצינזורים? ממש לא.

Yosh Yosh

New member
אולי לא מצדיק

אבל אתן לא צריכות להיות מופתעות שאת זה ואת זה צינזרו. וכן, הם יחשפו. ולי אין ממש בעיה עם הומואים ולסביות, אבל אני לא ארצה שהילדים שלי יחשפו לזה בגיל 6 או 7 אז כן, אני מניחה שזה גם עניין של בחירה אישית, ואולי חינוך
אמא שלי למשל ממש לא אוהדת את העניין, אבל לי אין ממש בעיה אתו.

S.Riddle

New member
הממ, זה פחות מופתעות...

יותר מעוצבנות
סתם, זה כל כך מיותר לצנזר חלקים בסדרה ברמה שהיא מאבדת מהמהות שלה, ממה שהיא באמת... מערכות היחסים לכל אורך הסידרה הן כל כך משמעותיות, החל מאמא של סאקורה ואמא של טומויו וכלה בטומויו וסאקורה, טויה ויוקיטו, ולא חסר עוד מי. אז נכון, הגרסא העברית לא הגיעה לרמה של Card Captors, הזבל האמריקאי הזה, שכל קשר בינו לבין סאקורה מקרי בהחלט. אבל כבר יש מעין תחושה של פספוס, וחבל. כי הגרסא העברית באמת, אבל באמת הרבה יותר טובה

Vegeta fanatic

New member
אתם שולטים. ../images/Emo13.gif

אני יודעת שהצנזורה לא תלויה בכם, ולכן אני לא תוקפת אתכם - אתם עושים עבודה נפלאה. זה פשוט נורא מתסכל אותי שיחסים חד מיניים מצונזרים כאן. זה גורם להומוסקסואליות להיראות כתופעה מגעילה ואסורה שהמבוגרים חייבים לשמור על ילדיהם מפניה. במדינה כמו שלנו, שמתיימרת להיות נאורה ומתקדמת ו"אירופאית", זה נראה לי כל כך צבוע לטשטש יחסים כאלה, שאין בהם משהו מיני, אפילו. נכון שזאת בסה"כ סדרה מצוירת לילדים בני 9, כביכול, אבל זה מתחיל פה, בדברים הקטנים האלה, וזה מגיע לרמות של הומופוביה. ושוב, אני תוקפת את מי שכן אחראי לצנזורה הזאת, כי זה פשוט פוגע ומעצבן.

moon flower

New member
חייבת לציין ולחזק

נכון שהמפיקים באמת עושים אחלה של עבודה אבל.. שוב עניין ההומולסבי.. ז"א.. גם מזה אפשר לעשות היבט חינוכי- את/ה אמא/אבא לילד בכיתה ד' שיש לו טיול לבריכה, והוא מספר לך שהוא נורא מצפה לראות את הילד ההוא וההוא בבגד-ים כי הוא שמע שיש להם אחד נורא חושפני ובכלל יש להם גוף יפה ואופי טוב (נגיד..) וכשאת/ה מזכיר/ה את עניין הבנות בבגדי-ים אז הוא מגיב באדישות. מפה יש לך שהוא נמשך לבנים, לא? נכון. אז מה תעשה/י? תלמד/י אותו להכשיח ותגיד/י שאסור להמשך לבנים כי הם בנים וכי אהבה צריכה להיות בין בן לבת? זה ללמד אותו להכחיש את מי שהוא- וזה גורם לביטחון עצמי נמוך, להומופוביה, וככה זה להפוך אותו לאחד מן הזרם האפרפר שהולך אחריי המנהיג והדיעות הקדומות. אני שמחה שלפחות בזה אני יכולה להיות בטוחה שאני לא כזאתי.

מייקי30

New member
עצם זה שויכוח כזה קיים

ומתנהל גם בינכם זה אומר משהו לא? אולי ויכוח זו מילה חזקה מידיי, בואו נקרא לזה דיון. אבל כשיש דיון אם כן או לא וכשמעורבים בזה כל ילדי מדינת ישראל אז אנחנו חייבים ללכת לפי הנורמות החברתיות המקובלות. ובלי שום קשר המדינה שלנו הרבה יותר מפותחת מהרבה מדינות אחרות בכל הנושא ההומו לסבי רק שזה לא קשור לעניין, זה קשור למה חושפים ילדים ולמה לא. ילד בן 10, הוריו לא ירצו לחשוף אותו לסרטי אלימות (ומה אלימות לא קיימת?) ישנם הרבה הורים שאין להם שום בעיה עם הנושא ועדיין הם יעדיפו שהילד שלהם לא יחשף בגיל צעיר ל'שונה'. לתת לו עוד קצת שנים של תמימות. בכל אופן, כולם יסכימו איתי שילדה בת 16 שמתחתנת עם המורה שלה זה חולני נכון? אז למה כולם מסכימים לזה?????

moon flower

New member
כי זה פתח לאלימות -.-

לרוב אם מישהיא מתחתנת בגיל צעיר לא מחזיקה איתו מעמד הרבה זמן ולרוב יוצא שהיא רק "נדלקה" על בעלה.. ואז ההוא אונס אותה, מכה אותה, וכ'ו (לא קורה לכולם אבל ברוב המקרים זה ככה..) ותסכימו איתי שלחשוף לאלימות ולחשוף להומו-לסביות זה ממש שונה.. כי לעודד הומו-לסביות זה לעודד להיות כן עם עצמך (מעדיף את בני המין השני? בסדר, גם סטרייט/ית זה טוב..) אבל לעודד אלימות זה לעודד לגרום סבל לייצור חי אחר. וחייבים להסכים שחשיפה מעודדת.. (כמו כן למה לא חושפים למין? כי זה לא טוב לבנות להיות בהריון בגיל כמו 12 -.- ויש לזה סיבות בריאותיות רבות מאוד..)

Konchi

New member
הדעה שלי

ברוב הסידרה מתרכזים בשוג'ו ובשואונן איי, ובגלל שמשדרים את הסידרה בערוץ של ילדים אז היא טיפה מאבדת מהמהות שלה. לדעתי עדיף להביא סדרות שאין בהן שואונן או שוג'ו, כי אם מצנזרים את הקטעים האלה אז בשביל מה לשדר חצי סידרה?

פרק יפה!^__^

חבל שצינזרו,אבל נו טוב @.@; ריקה שולטת ^__^ לי כזה מאמי!!!!!!!^___________^ טויה-קון *_____* ויוקיטו כזה חמוד ^^;;

HuGo Hell

New member
היה נחמד... ../images/Emo1.gif

אהבתי. רק חבל על הצינזורים
קיוויתי שהכל ישאר.

למעלה