פרק 9 המשך...

oshri i love u

New member
פרק 9 המשך...

לאחר עשר שנים... גדלתי התחתנתי וכבר יש לי ילדים..אני ויעל עדיין בקשר.. סיפרתי לילדים שלי על אילן האהבה האימתית שלי ועל כל מה שקרה לנו ביחד. בדיוק באותו יום שסיפרתי לילדים שלי על אילן חזר לי החלום על אילן.. חלמתי שהוא אומר לי שהוא שמח שהתחתנתי ,ושיש לי ילדים ושהוא היה יותר שמח עם זה היה מממנו.. וגם הוא אמר לי ואת זה אני לא ישכח שהוא אוהב אותי והוא שומר עליי ועל הילדים שלי מלמעלה.. הלכתי לבית העלמין יחד עם הילדים שלי והראתי להם את הקבר של אילן ושמו פרחים.. יום אחד שלחתי את ביתי לבית הספר , ופגשתי משהו מאוד דומה לאילן רק צבע העיניים שלו היו שונות.צבע העיניים של אילן היו כחולות ושל אותו אחד היום חומות.. ניגשתי אליו ושאלתי אותו עם הוא מכיר את אילן והוא אממר לי בטח שהוא היה אח שלו.. הילדה שלי ואח של אילן יצאו ואני אפילו לא ידעתי.. אני רק גילתי את זה אחרי ששמעתי את השיחה של הבת שלי ושל חברה שלה.. לבת שלי קוראים לירז ולחברה שלה שירלי הילדה שלי הלכה למסיבה וככה מתחיל הסיפור האימתי: (הבת מספרת) הייתי הילדה הכי יפה בכיתה(לא משתחצנת)אבל לא רציתי להראות לאפ'חד את היופי שלי תמיד שמרתי עליו.. יום אחד אני וחברה שלי שירלי יצאו למסיבה. הגענו לשם וחיכה לי שם אור אח של אילן הוא אמר שהוא צריך לדבר איתי.. "לירז,אני צריך לדבר איתך" "סבבה דבר" "לא לא פה בואי ינצא בחוץ" "בסדר יאלה בוא." בקיצור יצאנו בחוץ ואור אמר לי .........

oshri i love u

New member
פרק 2 לכרמיתו'ש

ירדתי במדרגות וחיכתה לי הפתעה של החיים שליי... ========================================================= אימא שלי חיכתה לי למטה.אין לי מושג איך היא הצליחה להגיע. "ליאת?מה את עושה פה חיפשנו אותך כל הלילה.."אמא שלי צעקה "אממ..אמא תכירי זה." "אילן,כן אני יודעת כבר""אין לך בושה להיכנס לבית של מישהו אחר,למיטה שלו ורק בהיותך בת 14?" "אמא זה לא מה שאת חושבת,גמלי אין מושג מה אני עושה כאן"פעם ראשונה ששקרתי לאמא. "ליאת,אני לא טיפשה אני יודעת טוב מאוד שבילית פה את הלילה .!" "אמא אני מצטערת" "שום דבר!!את לא יוצאת מהבית עד להודעה חדשה" יצאנו מהבית של אילן.הגענו לאוטו היה דממה.עד שהטלפון שלי צלצל. "הלו?" "ליאת,זה אילן מה קורה יפה שלי?" "מה כבר יכול להיות?" "אין לי מושג.טוב אני מבין שאת עם אימא שלך אני יתקר אלייך יותר מאוחר" "טוב ביי" "ביי אוהב אותך המון" יצאנו מהאוטו והגענו לכיוון הבית. "אימא?" "מה?" "אממ..בבקשה אל תגידי כלום לאבא" "בסדר" "תודה" נכנסתי לחדר שלי ,נכנסתי למקלחת ואז התקשרתי ליעל. "יעל?סיפרת משהו לאימא שלי בקשר לאילן?" "לא,למה מה קרה?" "לא תאמיני,אני כזה מתעוררת בבוקר הייתי עם חולה שלו ותחתונים ירדתי למטה פתאום אני רואה את אמא שלי" "וואי,חח ומה היא עשתה?" "יעל זה לא מצחיק בכלל!ואני לא יוצאת מהבית עד להודעה חדשה" "וואי מסכנה שלי אל תדאגי אני ימצא דרך שתצאי" "טוב כפרה ..איך זה שתמיד את יודעת להציל אותי.מואית כפרה" "כן,כן אבל זה לא מצדיק את מה שעשית" "טוב יעלי אמא שלי באה אני חייבת לסיים" "יאלה ביי אוהבת אותך" "ביי גם אני" אמא נכנסה לחדר הכניסה את הבגדים שתקה ויצאה מהחדר. אחרי זה קיבלתי עוד שיחת טלפון מאילן שמבקש שאני יבוא אליו. הגעתי אליו קצת לפני שהוא ביקש נכנסתי לדירה ופתאום אני רואה....

oshri i love u

New member
פרק 3

הגעתי אליו קצת לפני שהוא ביקש ופתאום אני רואה.. ========================== אותו ואת החברה הכי ''טובה'' שלי יעל שוכבים.יצאתי משם בריצה ונעלמתי. הם רדפו אחרי עד שלקחתי מונית ונסעתי,ואז יעל התקשרה אלי. "ליאת?ליאת כפרה אני מצטערת זה לא מה שאת חושבת" "נכון זה לא מה שאני חושבת זה מה שאני רואה.אל תתקשרי אליי יותר ואל תבואי אלי,שלום ולא להתראות"וניתקתי. בסביבות שעה 12 בלילה לא הפסקתי להתהפך מהבטן לגב. הרגשתי כאילו לקחו סכין סובבו אותה כדי לוודא הריגה בגלל מה שיעל חברתי הכי טובה עשתה לי. בבוקר בדרך לבית הספר פגשתי את יעל.. "ליאתתת חכיי רגעעע" "מה את רוצה?" "תקשיבי שניהה מה שראית זה לא נכוןן אנ..אני לא רציתי שזה יקרה זה פשוט קרה" "אני באתי לברר מה קרה עם אמא שלך והוא פשוט נשק אותי ואני המשכתי" "ולמה לא עצרת את זה?אם את חברה כלכך טובה היית יכולה להפסיק כי את יודעת שאני אוהבת אותו" "כן נשמה שליי אני יודעתת אני מצטערתת מאודד זה רק הואא אשםם ..וואיי סליחהה ליאתת את לא יודעת כמה שהמצפון שלי לא שקטט אוףף.." "טובב בסדרר אני סולחתת לךך זה רקק כי אתת החברה הכיי טובהה שליי" "ליאתיי אני פשוטט מתה עלייךך.!זהוו עכשיו אני לא מתקרבת אל החרא הזה יותר" "מבטיחה לי?" "כן מבטיחהה לך" אני ויעל ניכנסו לבית הספר ובתוך הכיתה חיכה לי אילן.. "יעל את הבאת אותו לכאן?" "לא" "טוב בואי נתעלם ממנו נעשה כאילו הוא לא פה" "סבבה כפרהה איךך שאת רוצה" אילן ניגש אליי ועשיתי כאילו אני לא שומעת.. ואחרי כמה נסיונות לשכנע אותי שחברתי הכי טובה יעל גרמה לזה שהוא ינשק אותה הוא לא הצליח.פשוט התעלמתי. "יאלה יעל את באה הביתה?" "כן יאלה בואי" "מישהי פה חייבת שיחה לאימא שלהה ליאת" "כן אבלל מה אני יגיד לה?" "תגידי לה מה שאת חושבת אני לא יכולה לדבר במקומך." "צודקת" "יאלה בואי מהר שלא נאחר ת'אוטובוס." הגעתי הביתה ואימא חיכתה לי בסלון. "אמא אני צריכה לדבר איתך" "גם אני ..שבי" "טוב אימא שומעת?" בקיצור סיפרתי לה מה שקרה עד שפתאום נפתחה הדלת ו..

oshri i love u

New member
פרק 4

בקיצור סיפרתי לה מה שקרה עד שפתאום נפתחה הדלת ו.. ================================================================ אבא שלי נכנס לבית..הופתעתי לגמרי כשראיתי אותו כי אני אמרתי לאימא שלא תספר לאבא ובכל זאת היא סיפרה. "אמא את הבטחת לי שלא תספרי" "תשמעי הייתי חייבת לדבר איתוו הוא ראה שאני סבלתי בגלל זה?" "מה ישש לך לסבולל מה?!למה אבל את מתערבת לי בחחייםם.!אני לא רציתי שהוא ידע..!!!!!" "ליאת!אל תדברי ככה לאימאא שלךך ואני רוצהה עכשו לדעת מזאת אומרת שאני שבוע לא בבית והבת שלי עושה מה שהיא רוצה?ועוד שוכבת עם ילד בן 16?" "יש לך מזל שאמא שלך פה אחרי זה היתי מרסק לך את ההראש.!!" "אימאא אבאא אני מצטערתת אני הייתי שיכורה באותוו זמןןן זה הואא גרםם לי לעשותת ככה אני סכ''ה רציתי להכיר אותו וזה מה שהיה לא ידעתי שזה יקרה.!!" "ליאת אין סיבה למה שאת עשית..כבר מחר אני ואת הולכות לרופאת נשים ואנחנו עושות בדיקה את מבינה אותי?" "אבלל אמאאא.." "בליי אבללל זה יקרההה!!!!!" "בסדר אוףף" נכנסתי לחדר נעלתי את הדלת.כל הלילה לא הפסקתי לבכות עד שהעיניים שלי כבר האדימו והיתנפחו ולא ידעתי למי לספר את מה שקורה בבית.. כי על יעל אני כבר לא סומכת ואילן חח אילן הוא האחרון שאני יספר לו. החלטתי שאני צריכה לברוח למקום שאפ'חד לא ימצא אותי שישכחו ממני ואז אני יחזור כשאני ירגיש צורך. השארתי מכתב לאמא ובו כתוב: "אמא ואבא אני מצטערת על מה שקרה אני יודעת שעישתי טעות חמורה ואני מקווה שאת סולחתת לי ואני רק בת 14 ויש כאלה שעושים טעיות בחיים וכשתקראי את המכתב הזה אני כבר יהיה על האוטובוס בדרך למקום אחר ותמסרי ליעל למרות כל מה שקרה אני עדיין אוהבתת אותהה.. זהו בייי אמא.. באהבהה ליאת" ויצאתי לדרכי.. הגעתי לתחנת אוטובוס כמעט עליתי לאטובוס עד ש...

oshri i love u

New member
פרק 5

הגעתי לתחנת אוטובוס כמעט עליתי לאטובוס עד ש... ================================================================ עד שאילן הגיע וקרא לי עשיתי כאילו אני לא שומעת אותו עד שהוא תפס ריצה והתקדם לכיוון שלי.זאת היתה הזדמנות לספר לו כל מה שאני חושבת עליו ושאני בכלל מצטערת שהכרנו. "ליאת תעצרי שניה נו אני צריך לדבר איתך." "מה אתה רוצה?!תדבר מהר למה אני יפספס את האוטובוס." "תקשיבי אני מצטער על כל מה שקרה אני לא היתכוונתי זה היה רגע של חולשה" "מה חולשה איזה חולשה??כל פעם שתיהיה לך חולשה תבוא לחברה שלי?!זה לא הולך ככה." "לא לא מה פתאוםם ליאתת את לא יודעת איך אני מצטער" "טוב עדיף אז שנגמור את הקשר.." "לאא ליאת בבקשה לאאא אני אוהב אותךךך ואת לא יודעת כמה" "גם אני אותך אבל זה לא היה אמור להיות בכלל" "אני יודע מצטעררר אתת סולחת לי?" "תראה אולי אני סולחת אאבל אני לא שוכחת.!" "בסדר מה שתתרצי.." "אוקיי בוא נילך לטייל אני חייבת לשכוח ממה שקרה." בקיצור הלכנו לת''א טיילנו בעזריאלי נכנסנו לחניות ואז ממרחק קלטתי את יעל.. "אילן בוא נילך מפה עכשיו.!!! "למה מה קרה?" "תסתכל לשם..זאת יעל" "טוב בואי נלך" עצרנו במסעעדה ואילן חיכה לי בחוץ בזמן שקיניתי אוכל.. כעבור חצי שעה כשיצאתי בחוץ חיפשתי את אילן ולא מצאתי אותו.. התחלתי ללכת אולי הוא המשיך לקניון פתאום אני רואה אמבולנס משטרות המולה של אנשיםם ולא הבנתי מה קורהה.!! יעל הגיעה לאזור שלי היא קלטה אותי פיתאום היא אומרת לי: "זה אילןןןן......."

oshri i love u

New member
פרק6

יעל הגיעה לאזור שלי היא קלטה אותי פיתאום היא אומרת לי: "זה אילןןןן......." ========================================================= "זה אילןןן שםם בואיי מהרר" "מהה ?!?!איך הוא הגיע לשםם איךך זה קרהה בכלל?! "קראתי לו הוא הסתובב ואז באה מסאית ופשוט עלתהה עליוו.!" "תגידי ליי את נורמלייית!?1.תראיי מה עשיתתתת!!תראיי איך הואא ניראהה?" "מהה אבלל זאתת לאא אניי אני רקק רציתי לדעתתא איפהה הואא." "טוב טובב איןן לי כוחח עכשיו לשמועע את הסיפוריםם שלך בואיי נילך לראות מה קרה לו." אני ויעל הגענו לשם פתאום אני רואה את אילן מיתחת למסאית כולו מלא דם. זה היה המראה המזעזע שראיתי.. העלו אותו לאמבולנס אני עליתי איתו פתאום ראיתי שהוא פתח את העיינים והתחיל לדבר איתי.. "ליאתת. א..אני מצטער על מה שקרה" "זה בסדר אילןן אני סולחתת זה בסדר מה שחשוב שתרגיש טוב" "ליאת,אני אוהב אותך" "אילןן גם אני אותךךך" אחרי כמה ד'ק אילן שוב היה רדום. הגענו לבית חולים הכינסו אותו לחדר ניתוח.. באתי לשם וראיתי את ההורים שלי מחכים בבית החולים. "אמא אני מצטערת שברחתי פשוט הייתי חייבת להתנתק מהכל ו.." "זה בסדר מה שחשוב זה שהחבר שלך יהיה בסדר" "טוב אמא בקשר לבדיקה.." "תראי את תעשי אותה בכל זזאת אבל לא עכשיו רק שנדע שהכול יהיה בסדר" "טוב אמא תודה" "ליאתי אני לא היחידה שאת צריכה לבקש ממנה סליחה יש עוד מישהו" "כן אבל איפה אבא?" "הוא תיכף בא הוא הלך לשלם את האמבולנס" "טוב" אחרי כמה ד'ק של המתנה לאבא ושהרופא יצא מהחדר הגיע הרופא ואמר לנו ש...

oshri i love u

New member
פרק 7

אחרי כמה ד'ק של המתנה לאבא ושהרופא יצא מהחדר הגיע הרופא ואמר לנו ש.. ==================================================== הגיע הרופא ואמר לנו שהמצב של אילן לא טוב ולא בטוח הוא ישרוד את הלילה. אני החוורתי וחשבתי שהכל חלום.אז זהו שלא זה הכל מציאותי.! יעל הביאה לי מים ולאכול והיא אמרה לי שהוא יהיה בבסדר ושאין לי מה לדאוג. "מה יהיה בסדר ובטח שיש לי מה לדאוג" "זה חבר שלי שנימצא שם" "ליאת אני מבינה אותך גם לי זה קרה את פשוט לא ידעת מזה.." "עכשיו את מבינה איך כואב לי את מבינה?" "כן ליאת,ואני פה בשבילך" "תודה יעל אני מעריכה את זה שאת איתי פה" "בבקשה מאמי...רגע תגידי זה לא ניראה לך מוזר שההורים שלו לא פה?" "לא זה בסדר הם טסו לטיול בחו"ל הם אפילו לא יודעים שהבן שלהם פה" "אז חייבים להודיע להם" "כן אבל רק אם הוא יתעורר והכל יהיה בסדר נודיע להם" "סבבה איך שבא לך" בקיצור הגיע הרופא מחדר ניתוח והודיע לנו שאילן יצא מסכנה ושיתכן שהוא יעבור את הלילה בשלום. אני ויעל שמחנו מאוד. "אמא איפה אבא?" "לא יודעת הוא כבר היה אמור להגיע" "טוב לא משנה אני יחכה עד שהוא יבוא" אחרי איזה שעתיים וקצת יוצא הרופא ואומר לנו ששוב המצב של אילן היתדרדר ושהוא חייב את ההורים שלו שם. התקשרתי לאימא שלו והודעתי לה שהיא חייבת להגיע לארץ כי הבן שלה בביה''ח. במטוס הראשון שהיא תפסה היא באה.. אני ואמא הלכנו לאסוף אותה משדה התעופה וכשהגענו יעל ואבא הודיעו לנו ש...

oshri i love u

New member
פרק 8

וכשהגענו יעל ואבא הודיעו לנו ש... ======================================================= שאילן לא שרד ושהוא ניפטר...אני ואימא שלו צרחנו כמו מטורפות.. זאת היתה הבשורה הכי מחרידה ששמעתי אי פעם ואני מקווה שאני לא ישמע גם.. "יעלללללללל זהה לאא יכולל להיותתתת אילןן מתתתתתתת" "דייי,דיי חיים שלייייי דיי תרגעייי אין מה לעשות ככה זה החיים" "זה חיים זהה!??אילןן מתת מה אתת לא מבינהה הואא מתתת!!!!" "אני יודעעת דיי מאמיי תרגעיי בואיי נילךך אני יביא לך מים" "לא לא לאא בואיי ניצא מהמקום הזה אני לא יכולה יותרר" אני ויעל הלכנו לדירה של אילן(היה לי מפתח)וגילינו שיש שם פתק.. כאילו הוא ידע שזה מה שיקרה לו. "לליאת...אני אוהב אותך מאודד ואני מצטער שזה מה שקרה אני עשיתי את הטעות של החיים שליי..עשית טעיות ועל טעיות משלמים! ואני מקווה שתסלחי לי למה אני לא יכול בלעדייך.. ליאת...אני מרגיש שהסוף שלי מתקרב בזה שאני לא רואה אותך בבקשה תסלחי לי.תגידי לי מה אני יכול לעשות כדי שתסלחי לי.? בקיצור ליאת אני אוהב אותך ואני מקווה שאת לא שוחכת את זה ולא משנה מה יקרה תמיד תדעי את זה.. באהבה רבה וגדולה אילן.." זה מה שהיה כתוב במכתב שלו הייתי חייבת לחבק אותוו ולהודיעע לוו שאני אוהבתת אותוו אבל אני לא יכולה כי זהו הוא לא נימצא.. אני ויעל חזרנו לבית החולים אחרי שנירגעתי ואמא שלו אמרה לי שההלוויה תערך מחר בבוקר בשעה 8. אחרי ההלוייה ואחרי כל מה שקרה.. הייתי חייבת להתחיל חיים חדשים.. התחלתי חיים חדשים אבל מה שקרה עם אילן עדיין לא נישכח ועדין אני אוהבת אותו... וכל לילה אני מספרת לשמיים כמה אני אוהבת את אילן ומתגעגעת אליו..

יווו איזה סיפור מהמםםםם

תמשיכייייייייי

oshri i love u

New member
פרק 1 למי שפיספס..

הייתי הילדה הבתולה היחידה בכיתה, אפילו חברותי הטובות כבר שכבו עם חברים שלהם.אבל אני היחידה ששמרתי על עצמי מכל הבחינות. יום אחד יצאתי למסיבה עם חברה טובה שלי יעל. בדיוק יצאתי מקשר של חודשיים וקצת.היא אמרה לי שבשעה עשר היא אצלי.. ''הלו?'' ''ליאת?מה קורה זאת יעל'' ''אני עוד כמה דקות אצלך'' ''את מוכנה?'' היא שאלה ''כן'' עניתי ''טוב 5 ד'ק אני אצלך'' אני ויעל הגענו למסיבה, רקדנו לבד אני ויעל,ואז הכלנו לבר לשתות משהו.ישבתי על הכיסא ופתאום אני פוגשת את הבן הכי יפה והכי מקובל במסיבה.פחדתי לגשת אליו כי אני מאוד בישנית אז ביקשתי מיעל שתנסה לעשות משהו.יעל ניגשה אליו ודיברה איתו.. ''שלום קוראים לי יעל איך לך?'' ''אילן,נעים מאוד'' ''נעים,נעים'' ''בקיצור שומע?יש איתי פה חברה רוצה להכיר?'' ''למה לא בכיף'' אני התקרבתי לשם דיברנו על שטויות שתינו היחד ובדיוק הוא סיפר לי שהוא גם יצא מקשר של 3 חודשים.בקיצור הוא הזמין אותי לרקוד ואני קצת היססתי כי אני בישנית,אבל בכל זאת הסכמתי!.אחרי כמה סיבובים של ריקודים ושתיה הרגשתי עייפה.הוא שאל אותי אם אני רוצה לבוא אליו לראות סרט ואני כמובן הסכמתי.הרגשתי מסטולה יותר ממה שהיתי אי פעם. הגענו לדירה שלו צפינו בסרט חדש יעד סופי 3. ''וואו הסרט הזה ממש חדש''-אמרתי ''כן,דוד שלי עובד בחנות סרטים אז ביקשתי ממנו'' ''רוצה לאכול משהו?''-הוא אמר ''כן למה לא.?'' ישבנו,אכלנו,ראינו סרט עד שבלי לדעת מאיפה זה בא הוא נישק אותי לאט לאט הגיע לצוואר ואז ניסה להוריד לי את החולצה ואז"די"אמרתי לו. ''צודקת,מצטער'' ''זה בסדר''-אמרתי המשכנו ללצפות בסרט עד שאמרתי לו: ''תגיד יש פה מקלחת?אני מתה להתקלח'' ''כן ברור שיש פה,תלכי שמאלה בדלת הראשונה שם'' ''אוקיי'' נכנסתי למקלחת, וכניראה השארתי את הדלת פתוחה ואז הוא נכנס לאמבטיה. התחלנו להתנשק כשזרם המים עלינו.הרגשתי כאילו זה הפעם הראשונה שבן מנשק אותי ככה.. אחרי כמה ד'ק לבשתי על עצמי את החלוק ויצאתי לכיוון החדר להחליף בגדים.הוא התלבש בחדר אחר ואני בחדר המסוך.הוא ניכנס לחדר הוא היה רק עם תחתון .פתאום הוא נישק אותי יותר נכון היצתרפתנו ואז הוא ניסה להוריד לי את החלוק. ''אילן, די אני לא מוכנה עוד'' ''נכון ליאת צודקת מצטער'' ''לא זה בסדר'' הוא התקרב לכיוון אחר ואני חשבתי שזאת הזדמנות שכב עם מישהו. ''עצור'' אמרתי לו "אני מוכנה" "את בטוחה ליאת?שלא תתחרטי באמצע" "כן אני בטוחה" "בסדר" הוא התקרב אליי התנשקנו הוא הוריד לי את החלוק לאט ואז שכבנו על המיטה,בקיצור בילנו את הלילה ביחד.. בבוקר כשהתעוררי לא מצאתי אותו.ירדתי במדרגות וחיכתה לי ההפתעה של החיים שליי......

oshri i love u

New member
../images/Emo63.gifסיפור חדש../images/Emo63.gif

_סיפור על נערה שנפלה כמו כולם_ היא אהבה את אחד הידידים הטובים שלה. לאחר שבוע היא נעשתה חברה שלו, הוא הראה לה שהוא אוהב אותה רק בגלל שהם חברים אבל הוא לא אהב אותה הוא שיחק בה! היא שאלה אותו אם הוא אוהב אותה באמת הוא ענה כן. הוא עשה הכול בשבילה כי הם חברים , הוא דיבר אליה יפה..בא אליה... אחרי כמה ימים הגיע אליה שמועה שהוא לא אוהב אותה, אמרו לה שהוא משחק בה, החברים שלו אמרו לו שהוא יוצא ילד מניאק.. אבל הנערה לא הקשיבה כי היא אהבה אותו אמרו לה דברים אבל היא לא הקשיבה כי היא אוהבת אותו... כל פעם שהוא איתה הוא גרם לה להמשיך לאהוב אותו.. נתן לה לפתח תקוות...ואשליות... אבל הוא נתן לה להרגיש שהם מתאים ולעולם הם לא יפרדו כי הרגשות שלו אליה כאילו הם ממש אוהבים אחד את השני.. לאחרי חודש : הוא לא דיבר אליה יפה...כבר לא בא אליה לא מראה לה שהוא אוהב אותה כאילו שהם כבר לא חברים.. עד שהוא החליט שהוא כבר לא רוצה אותה רק אחרי שכולם דיברו איתו שזה לא יפהה והיא לא חשבה שזה יקרה כי היא ציפתה ונתנה לו את החיים שלה... ואחר כך הוא החליט "להרוס" לה ת'חיים כי הוא הרגיש שהיא אוהבת אותו יותר מידי ונתנה לו הכל אז הוא ראה שאפשר להרוס ובאותו רגע הוא לא חשב מה הוא עושה אז הוא ניפרד ממנה ושבר לה ת'לב לחתיכות קטנות והיא לא יכלה להפסיק להוריד דמעות היא ניסתה לשכוח אותו ולא הצליחה כי היא אהבה אותו מאוד..!! היא האמינה בו שהם ישארו לנצח כי הוא הראה לה שהוא אוהב אותה והוא לא יוותר אליה בחיים אבל אין הרבה בררות היא נשברה , ונלחמה בזה אבל כבר לא יכלה.. _@ # $ %שאלו מה קרה לנערה?!@ # $ %_ אז אני חושבת שהיא כבר הפסיקה להאמין באהבה ויותר לא תרצה לאהוב כי אהבה זה סתם _כ א ב - ו ס ב ל_ ועוד מחשבות לראש. . . . -אז בנים ת ח ש ב ו פעמיים לפני מעשה כי אתם עושים ט-ע-ו-י-ו-ת ואחר כך זה ^כואב^ לראות את הבנאדם שאתה יודע שהוא היה שלך וכבר לא יהיה שלך- [ילד?!# אני אוהבת אותך אבל תחשוב פעמים לפני שאתה עושה משהו כי לפעמים הטעויות פוגעות...] ותדעו כלל :: "שבאהבה תמיד נופלים.."

למעלה