פרק 88- ממבו ג'מבו

פרק 88- ממבו ג'מבו

השכונקים מגלים מי עוקב אחריהם. לירון מתכונן למבחן חייו. רחלי עומדת בפני החלטה גורלית.

מי עוקב אחרי השכונקים חוץ מתבורי?

האם לירון יצליח להתקבל לטוטנהאם?

ומה נגלה בכניסה לנרקיס?

הכל בפרק שסוגר את השבוע, לפני שני פרקים שנאמר שיהיו מדהימים, ושישודרו בראשון ובשני.

צפייה נעימה!

חנונים צופים באותם סרטים

אז מי נתן לרחלי את הפתק? שיט. הכתב שלה? זה... זה לא נשמע טוב, חבר'ה. אני באמת חושב שצריך לתפוס החלטה גורלית. אם רחלי עצמה מזהירה את עצמה...

כן, הנחש הוא 2015. מאוד. אבל אי אפשר לעצור את זה, ויקי. את יודעת את זה, נכון? תודה, אודי, על ההסבר. היי, גם אודי ראה בחזרה לעתיד! גרייט סקוט! תסתמי, מיטל.

גיא פלג עסוק ואין תמלילים? סוזי נקודותיים, לא היה כלום כי אין כלום.

תודה, אגמי. היי, מצליח. גדול. מה בלי ביצה?! אתה כמו אמילי, שמר וגילי.

בטח אודי ימצא משהו. אה. נמלים. בסדר. תסתמי מיטל! הקבר של פריצי!

מצליח יצא כזה ערס בפיקניק. הקרב בין הסוכנת לבין החבר הטוב והסוכן. לאגם יש מבטא מוזר.

למה פריצי קבור בארץ בכלל? לא סילקו אותו עם שאר הגרמנים מהארץ? נמרוד? לאן שלחו אותו?

אה. אולי הוא ימצא את הצמיד של מיטל. נכון? כמו אחותו.

לירון, נו, גם מול סקאוטר של ברצלונה הצלחת. די. תקשיב לסוקסספול. אח, אגם, חבלת שסילקת אותו.

לא, ויקי. בחייאת. די. זה F! ידעתי! אני חשבתי שזה דומה לסימן של פייסבוק... עוד מערה.

בלי מצליח איך לירון יצליח?! אגם, רוגע.

גלית, אני לא מאמין שנכשלת בתפקידך! כן, שכונקים. תמיד הפתרון.

סוזי מאחורי סורגים... של השער, ובכל זאת. בחייך, סוזי. כששכונקים רוצים לחסל מישהו, הם מרימים לום. ג'סי קראה לה תחת. וסוזי אמרה דברים גזעניים.

אם כבר מדברים על המאה הקודמת... כן, עכברוש זה כמו סנאי. תסתום, אודי. תסתום. לא זזים מפה.

נו, לירון?

תירגעו, חבר'ה, היא כבר יצאה מאבן לפני כן...

רחלי בדרך לעבר לפגוש את פריצי. אתם מחכים לפרקים של ראשון ושני? אני כן. כי כשהחממה חוגגת סילבסטר, בשכונה הם מפגרים בשמונים שנה... ומגיעים לשנות השלושים.

גרייט סקוט!

panda0zombie

New member
אני מאוד מחכה

אהבתי ממש את הפרקי סיפור עם עלמה בהאי (אני די מחשיבה את הפרקים הקרובים למקבילים של זה) ואני אוהב את זה גם כאן בשכונה עם פריצי

רחלי הסתדרה קודם היא תסתדר גם עכשיו

כן השכונקים הם יותר אגרסיביים מלהמציא מטה מכושף ולהפליל את סוזי בסתר

Roei152

Well-known member
מנהל
האי חוזר?
דיבורים על "זה הכתב שלי , ןואני לא כתבתי את זה " ועוד שהיא נסעה למחוז לא ידוע ופגשה מישהו עלום עם המטה ... ישר מקפיצים לי את האי...
אמרתי לחבר להתכתבות בתקופת העונה הראשונה , שאם החממה היא השמיניה החדשה , אז שכונה , היא האי החדש....
&nbsp

ny22

New member
מנהל
איזו תגובה טובה רועי

גם אני בדיוק חשבתי ככה - שהסדרה הזאת מחזירה אותי ל"האי" - אבל בלי קשר היא לזה שזאת סוג של "חזרה" היא סדרה מעולה!!
&nbsp
אהבתי את המשפט האחרון שלך!
יש באמת המון דימיון בין הסדרות

dar dahan

Member
אני כבר כתבתי ממזמן

שכונה מתרחשת ביקום של האי והמטה זה בעצם שריד של האי ופריצי הוא טיימר כנראה מהמחתרת (רק הם ממציאים דברים כאלו).
&nbsp
&nbsp

dar dahan

Member
טוב אז הנה הסבר קצר לגביי צ'יטה

בלו הוא הבן של גורדון מילר, בגלל זה הם דומים ובלו הבנאדם ולא התוכנה הצליח להנצל לחזור אחורה בזמן להפוך לשחקן כדורגל מצליח להביא לעולם אולי את לירון (?) ולקרוא לעצמו צ'יטה מימון.
גורדון מילר מת נדמה לי.
רק טיימרים מעטים שרדו ביניהם בוב תבורי פריצי, ג'יי (שולץ) וכנראה שהחבורה של האי שהם חיים בתל אביב ולא יודעים מה קורה בשכונה.

הזכרת לי את התאוריה שהעליתי בזמנו

שצ'יטה הוא אבא של לירון.

נו, עוד תאוריה הזויה לאוסף... סתווית המורה המשת"פית, תפני מקום.

שיר m

Well-known member
חכה חכה

אם לא עכשיו אז בעונה הבאה. אבל סתווית היא לא סתם! לא סתם!
&nbsp

בטח את אומרת שסתווית הייתה סתם

אני רוצה שבעונה הבאה היא תמות! תמות! דמות מיותרת שהורסת את ההיסטוריה!

יאללה, שאלחנן יבוא ויביא את המורים שלו. אלו מורים!

שיר m

Well-known member
יודע מה

לא אכפת לי שיהרגו את הדמות, כל עוד יגלו לנו מי היא היתה באמת!

מי את באמת? את רוצה משפטים רציניים שיקפיאו הכל?

בחייאת, שיר, את יודעת שהיא סוכנת מועצה מכורה לממתקים בשם חמוטל.

panda0zombie

New member
כל כך הרבה תאוריות מוזרות

סתם כדי למצוא תכלית לדמויות לא יעילות.. אבל אין סיכוי באמת שסתווית היא סתם. אין כזה דבר

rubmwue1234

New member
המשפט האחרון....לגמרי. לגבי הפרק..

אוקי, זה עוד מאוד מוזר לי כל הגילויים של הפרקים ששודרו השבוע.
בעצם הסימן הזה מאפשר לרחלי ונמרוד לנוע חזרה למאה בה פריצי היה קיים, שלשם המטה בעצם נעלם - בסדר.
אבל אני לא מצליח להבין את פשר המקומות דרכם רחלי מתחילה לעבור את המסע הקצר שלה דרך המבחן שעושים לה עם הפחד שלה, המקום בו המטה נמצא, ועד שהיא חוזרת בחזרה להווה.
כאילו..למה דווקא במערה ובקבר של פריצי יש את המעבר למקומות האלה..זה פשוט מוזר לי.
ההסבר ההגיוני היחיד שיש לי בראש כרגע קשור למנגנון ההגנה שהוזכר לנו בעונה הראשונה.
אולי בגלל זה בעצם ברגע שגרמו לו להיעלם, רק מי שגרם לו להיעלם יוכל להגיע בחזרה אליו, ודרך מקומות מסתור.

panda0zombie

New member
פריצי פשוט קשור להכל

אני מניחה שבפרקים הבאים שאמורים להתרכז בסיפורים האלה אנחנו נגלה הכל (או כמעט הכל)

panda0zombie

New member
ממש כן

עכשיו הנסיעה בזמן בכלל מזכירה לי את האי.. ממש נכון מה שכתבת

מה בעונה הראשונה הזכיר לך את האי?

dar dahan

Member
תבורי תבורי תבור

הוא הסוכן הכי גרוע שיש אני במקום נמרוד הייתי תובע אותו.
&nbsp
ומה לעזאזל? פריצי השאיר את הקבר שלו בכניסה לנרקיס? WTF?
&nbsp
ואגם מרשעת איך היא העיפה את מצליח הנשמה הזה.
&nbsp
&nbsp

אגב, באפליקציה

נמרוד מבין טוב מאוד שעבדו עליו והוא מתכוון לקחת מתבורי את הכסף והפלאפון. מי זה מצליח? אה, אתה מתכוון לסוקסספול!

למעלה