חנונים צופים באותם סרטים
אז מי נתן לרחלי את הפתק? שיט. הכתב שלה? זה... זה לא נשמע טוב, חבר'ה. אני באמת חושב שצריך לתפוס החלטה גורלית. אם רחלי עצמה מזהירה את עצמה...
כן, הנחש הוא 2015. מאוד. אבל אי אפשר לעצור את זה, ויקי. את יודעת את זה, נכון? תודה, אודי, על ההסבר. היי, גם אודי ראה בחזרה לעתיד! גרייט סקוט! תסתמי, מיטל.
גיא פלג עסוק ואין תמלילים? סוזי נקודותיים, לא היה כלום כי אין כלום.
תודה, אגמי. היי, מצליח. גדול. מה בלי ביצה?! אתה כמו אמילי, שמר וגילי.
בטח אודי ימצא משהו. אה. נמלים. בסדר. תסתמי מיטל! הקבר של פריצי!
מצליח יצא כזה ערס בפיקניק. הקרב בין הסוכנת לבין החבר הטוב והסוכן. לאגם יש מבטא מוזר.
למה פריצי קבור בארץ בכלל? לא סילקו אותו עם שאר הגרמנים מהארץ? נמרוד? לאן שלחו אותו?
אה. אולי הוא ימצא את הצמיד של מיטל. נכון? כמו אחותו.
לירון, נו, גם מול סקאוטר של ברצלונה הצלחת. די. תקשיב לסוקסספול. אח, אגם, חבלת שסילקת אותו.
לא, ויקי. בחייאת. די. זה F! ידעתי! אני חשבתי שזה דומה לסימן של פייסבוק... עוד מערה.
בלי מצליח איך לירון יצליח?! אגם, רוגע.
גלית, אני לא מאמין שנכשלת בתפקידך! כן, שכונקים. תמיד הפתרון.
סוזי מאחורי סורגים... של השער, ובכל זאת. בחייך, סוזי. כששכונקים רוצים לחסל מישהו, הם מרימים לום. ג'סי קראה לה תחת. וסוזי אמרה דברים גזעניים.
אם כבר מדברים על המאה הקודמת... כן, עכברוש זה כמו סנאי. תסתום, אודי. תסתום. לא זזים מפה.
נו, לירון?
תירגעו, חבר'ה, היא כבר יצאה מאבן לפני כן...
רחלי בדרך לעבר לפגוש את פריצי. אתם מחכים לפרקים של ראשון ושני? אני כן. כי כשהחממה חוגגת סילבסטר, בשכונה הם מפגרים בשמונים שנה... ומגיעים לשנות השלושים.
גרייט סקוט!