פרק 87 המנג'ר

dar dahan

Member
פרק 87 המנג'ר

לירון מקבל הזדמנות של פעם בחיים. סוזי מנסה להתמודד עם המצב החדש. רחלי מגלה דבר מפתיע.

אז איזה דבר מפתיע רחלי תגלה, האם סוזי תצליח להתרגל למצב שבו היא לא ראשת מועצה?
ולמה לעזאזל מיטל בחרה באודי ולא בי?
כל זאת ועוד בפרק 87 של שכונה.

צפייה מהנה

צופים כשזה משודר! איזה כיף!

חייב להגיד לכם שבאינסטגרם בעבודה, מצאתי תמונה של ליטמן ואמרתי לעצמי "הנה, ספוילר לשכונה! והוא ינשק מישהי מהשכונקיות!"

לא. סרטון מפול מון. הליטמן הזה...

"קצת לא ייאמן". יופי, ויקי. אחלה. הכל קצת לא יאומן. לא חושבת? זה שיש מטה גם קצת לא יאומן. הנה הבוגד החדש.

אני לא מבין למה דווקא את תבורי גייסו! למה?! סבתא של מצליח מכשפה. כן, מה באמת הגיוני, רחלי?

איזה מעצר נוח. סוזי, במכונת קפה דווח שיש עופ... לא משנה. כבוד השר, אתה לא במעמד של ראשת המועצה.

תבורי בטח לא מבין כלום, כלום ממה שאומרים שם. וגם נמרוד לא מבין.

מי מלמד שם לעשות מעקבים? קודם לוסי ועכשיו תבורי? רחלי, אני מציע לך להדליף משהו כדי לגלות בוגדים.

דרורה כזאת סחטנית. וגם קצת גזענית. נכון?

נמרוד, אתה חתיכת... דביל. דביל מאוד. וכתבתי את זה לפני המשטרה. אגב, קצת מצחיק שהוא חי בסרט שאימא שלו תשלח משטרה אם הוא עושה משהו רע...

ספא? בלי שי-לי? לא יכול להיות... טוב, תודה לך, אגם המהממת.

אוקיי, אני לא אוהב את הרינגטון הזה.

בחייאת, תבורי, מה זה המעקב הזה?! מה עבר לטדי בראש?! "בואו ניקח את השכונקי הכי טמבל וניתן לו לעקוב אחריהם"? אוקיי, מזומן זה מחשיד! זה חשד נורא!

לא, תבורי, למזלך אתה לא בחקירה.

נמרוד לבד בבית כשהמשטרה מחפשת? בעייתי קצת. טוב, לפחות מישהו יחטוף את האשמה בנוגע לואזה.

אה, גם אצל השכונקים גשם? זה מעקב דבילי. מאוד. נראה את תבורי כשסבתא מצליח תשמע שהוא בוגד.

בחייאת, דרורה. בחייאת. קו ההגנה של סוזי פשוט... "לא יהיה כלום, כי אין כלום! גם מטה אין!"

תבורי הבוגד. תכל'ס הכסף היה יותר מקרב אותם לבנדה. אני עדיין לא סומך על תבורי. בעיקר אחרי שהכסף הזה עבר כל כך הרבה.

יופי, סוזי יצאה.

סבתא של מצליח ממש לא רוצה לשמוע שהוא רודף אחרי שדים. ותמיד מצליח לא בא לחפש. אוף.

למה הכתבים קוראים לה "סוזי"?! לא יהיה כלום כי אין כלום! בחייאת, מטות מכושפים?! זה מה שהתקשורת מחפשת?!

מי? מי כתב את זה? מי נתן את זה לרחלי? תבורי? לא הבנתי...

אגב, שתדעו שבקריירת הריגול הקצרה של תבורי, שם הקוד שלו היה "בארט". למה? כי נמרוד לא הסכים לספר לאגם מי הסוכן שלו ורק אמר שהוא פשוט רוצה כסף, ואז הראה תמונה של בארט סימפסון בפארודיה על עטיפת האלבום של נירוונה, שוחה בבריכה כדי לתפוס דולר.

שי-לי (האישה והשעמום בבסיס, אני שוקל להחזיר אותה לראש שלי) מנסה לעדכן את אגם במה שקרה.

שיר m

Well-known member
אל תדאג

ליטמן סובל מספיק בפולמון... למה אתה לא רואה את זה אגב?

Roei152

Well-known member
מנהל
שיר אם כבר פולמון
למה את לא עוזרת לי קצת לנהל דיון על הסדרה?

panda0zombie

New member
כל מה שעברו קצת לא ייאמן

גייסו את תבורי כי קל לשחק עליו. טוב זה פעל גם לרעתם של השיינפלדים.. אלא אם כן תבורי שיחק אותה כאילו הוא ידליף מידע שקרי
מתאים לתבורי בארט

שיר m

Well-known member
פרק טוב

תבורי הכוכב של הפרק
&nbsp
דרורה וסוזי מתחרות על מי הכי רעה בעיר
&nbsp
אגם קרעה אותי

&nbsp
וכמובן, לירון
(בהצלחה!)

panda0zombie

New member
דרורה מנצחת

לפחות בינתיים..

אני מקווה שלא תהרס לו ההזדמנות בסוף כמו שאוהבים לעשות

יונינה, נכון שזאת לא את?

שבאה ביום ראשון?

אגב, תסתכלו בפרופיל שלה- גיל 105... אז עכשיו ברור שמצליח הוא סוג של תימני.

אגב, יונינה, המתכון לחורשט סבזי- הוא לא פרסי בכלל?

דוד אהרון תמיד היה אומר "טוב לשתוק לפני הגשם

מאשר להתלונן אחרי".
לא מגלה כפרה שלי!
&nbsp
הוא לא פרסי נשמה

panda0zombie

New member
לפחות משהו אחד הולך טוב היום

לירון
והפעם תודה לאגם.. מקווה שלא יהרסו לו
מצליח חבר אמיתי

דרורה הזאת. אם ניסו פשוט היה מספר לסוזי על הסחיטה של דרורה הכל היה מסתדר
אז דרורה סתם רצתה ליצור באז תקשורתי. איזה עיתונאי האמין למטה המכושף הזה?
אני די מאחלת לסוזי שכל זה ייפתר לה מהר
נמרוד די מטומטם אם הוא באמת חושב שהמשטרה תבוא כל כך מהר לקחת אותו בגלל הואזה

אז תבורי די גרוע במעקב.. איך בדיוק טדי בחר בו לריגול? סבתא של מצליח אמרה שיש גשם אז יש גשם. בשנייה שתבורי משלם על משהו צריך לחשוד
יכול להיות שהוא באמת סיפר לנמרוד איפה זה? או שאולי הוא באמת עמד במילה שלו..
נחמד שכולם פשוט סומכים על המילה של רחלי שכל זה באמת קרה לה
מי רשם את מה שהיה על הפתק? מוזר.. אולי מסע בזמן

dar dahan

Member
תבורי!

מה לעזאזל אתה עושה? מה אתה עושה? מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה עם הבגידה שלך בתושבי השכונה חתיכת אפס מאופס, שמן שכמוך?
מי אתה לעזאזל שתבגוד ככה ברחלי ובכולם?
מקווה בשבילך שאתה לא סיפרת את האמת לנמרוד אחרת אני אישית אוודה שיהיה לך רע, אף אחד לא מתעסק עם המשפחה החדשה של מיטל המושלמת שלי!
&nbsp
עכשיו לגביי לירון, איזה כיף לו, מעניין אם הוא יצליח להרשים את המנג'ר של טוטנהאם.
&nbsp

כן, השאלה המרכזית היא

האם תבורי שיקר דווקא לרחלי ושלח את נמרוד למקום הנכון?

איזה בוגד מסריח...

למעלה