פרק 86 עניין לציבור

dar dahan

Member
פרק 86 עניין לציבור

אז איזו עזרה מפתיעה תקבל רחלי?
איך יגיבו על הזוג החדש של השכונה הלא הם מיטל ואודי, ולמה לעזאזל מיטל לא בחרה בי?
כל התשובות ועוד בפרק 86 של שכונה

צפייה מהנה.

אני כבר הגבתי ב

אני משער שאני יודע מי יעזור לרחלי...

אחד שגם צריך להחזיר אבא עם המטה...

אחד שגם המשפחה שלו לא אוהבת שהוא מתעסק בזה...

אחד שברית איתו זה ברית עם השטן!

אגב, העניין לציבור בטוח יהיה חלק מהסחיטה של דרורה את סוזי.

ואגב שתיים, קראתי אתמול ריאיון עם עידית טפרסון (דרורה) שדיברה על בנה האוטיסט. מרתק.

rubmwue1234

New member
פרק מעניין

בפרק הזה הבנתי כמה הטיימינג הזה מושלם לפרידה של רחלירון, עם כמה שזה נשמע רע איך שכתבתי את זה..
אהבתי איך שהכל זרם בפרק.
כותב ממש בקצרה,
אני אוהב את הקטע של התמיכה ברחלי, אפילו שזה רק איזה 2 אנשים אבל עדיין..לפחות זה. אני בטוח שגם אם זו רחלי והאופי שלה, היא הייתה נשברת בלי תמיכה של לפחות מישהו אחד..
אוקי וואוו אז זה העוזר של טדי???? לא כזה צפוי.
מי שרחלי ראתה היה פריצי?? גאדמט.
זה אומר שהסימן שלה מאפשר לה לנוע בזמן...? בדומה להאי כמובן.
עוד אי אפשר לדעת בבירור כמובן, אבל ככה זה נראה בינתיים.
אם כבר, לי נראה שברגע שהמטה נעלם והשאיר סימן אצל רחלי ונמרוד,
אז לפי ההגיון הסימן מאפשר מה שקרה לרחלי, להגיע למטה פשוט.
השאלה איך הוא הגיע דווקא לזמן הזה עם פריצי?
יש מצב שנזכה לראות את כל מה שיחיעם דיבר עליו? עם החבאת המטה בשכונה וכו..
יש מלא אפשרויות, ודווקא לגבי זה אני סומך על גיורא שהוא ייתן לנו פיתרון יצירתי במיוחד. פה אני בטוח שהוא לא יאכזב כמו שהוא מסוגל בחלק משאר העלילות...

panda0zombie

New member
זה באמת היה טיימינג די טוב הפרידה

לא מאוחר מידי בשביל שזה ירגיש מזורז ומאולץ אבל לא מוקדם מידי בשביל שנרגיש שמורחים את זה
רחלי אולי לא רוצה להאמין לזה אבל היא חייבת תמיכה של מישהו
מעניין באמת איך הגיע הקשר של טדי ותבורי. איך זה קרה? או שטדי היה כזה בואו נגריל את השכוניק הכי מטומטם שיבגוד ויעצבן את כולם בשביל כסף (ואייפון שבע, ואוטו)
גם בהודעה לדר רשמתי תיאוריה שלי שאולי יקרה משהו כמו בהאי. ובעצם פריצי הוא המקביל לעלמה ובשדה הזה יספרו לרחלי את הסיפור

אודי ואגם זה ה-עניין של הציבור

רואים כמה הזוג של אודי ומיטל יוצא דבילי? כל התגובות ברשת התמקדו רק בפרידה. גם לי יצא כבר המיץ. וגם אני לא מרגיש כאן שמח.

טוב, נמרוד, אני מכיר בחורה שגם המשפחה שלה לא רוצה שהיא תחקור את הנושא. כדאי לכם לשתף פעולה! ואני חייב להגיד שרק בכלא אסור להרים את הקול. דווקא יותר מסוכן כשהם לוחשים!

למה כולם מרגישים צורך לקדם תכניות של ניקלודיאון- בניקלודיאון?!

מוזיקה קלאסית, וזה אומר רק דבר אחד... שנמרוד חזר הביתה! אגב, באפליקציה היה רשום שסוזי רוטנת שנמרוד עוד יוציא אותה מהעבודה. אגם הזכירה לה שגם שכשהיא שברה רגל- סוזי לא יצאה בשבילה. זוכרים שאני הראשון שהמציא שלאגם הייתה פציעת רגל? וגם התברר שסוזי קנתה לה נעלי בית שיתאימו לגבס. שום מורה שמלמד את נמרוד לא שווה 10,000. ממש לא. סוזי, אני חושב שהתבלבלת ב"מועצה" שאת חברה בה. את חברה במועצה של נרקיס ולא במועצה לשידורי כבלים ולוויין. אבל אם את כן- תדברי עם אורי גרוס (חבר ותיק, אחרי שרצח אותך בזמנו בשיר שלנו) ותשאלי אותו מתי חוזר או בוי. חמודה אגם. אבל את לא עם אודי!

זה לא. רומנטי. בכלל. הבנתם? ממש לא! לזרוק כיף כף אחד על השני זה לא רומנטי! רחלי, עזבי את אודי. אני כבר חודשים צועק עליו והוא לא מפנים. לא, רחלי, את לא יכולה לדבר עליהם. מה? איך ללירון יש... זה 10,000, לא?

נמרוד, פשוט תעקוב אחרי רחלי לבד.

גלית, את כפרת בתפקידך כמזכירה. לא יפה. וגם לא נראה לי שדרורה יכולה פשוט ללכת למשטרה ולהגיד להם שככה סוזי זכתה.

ניסיתי להזהיר אותך, דרורה... הרי זאת אותה משטרה שהייתה בטוחה שלורשבסקי יש אימא חולה וחבושה בארגנטינה. וואו. תגידו, כמה סוזי תרמה? רק היה חסר שגם המדים היו תרומה.

אילנה, השכונה לא אוהבת זוגות יפים. לירון הפך לשטינקר.

חשבתי שדרורה תתעלל דווקא בנמרוד, אבל הוא בקושי לומד (גם רחלי), אז היי, הבן של ניסו זה בסדר. אבל זה באמת הכרחי שככה דרורה תשיג את זה?

למה נחוץ לירון ואגם? למה?

בחייך, גיורא. בחייך. למה? מה הטעם במעקב דבילי כזה?

הפרק פשוט מייאש. מייאש. פרט לרחלי הקשוחה, שום דבר לא יוצא טוב.

יחיעם? מי זה יחיעם? אני מכיר רק הלמוט!

אתם קולטים שאפילו כשסוזי עושה משהו טוב (הנגשת מקומות) זה רק לעשירים (אופרה)? והם גם קצת לבנים, חברי המועצה. טוב, סוזי עצורה. זה יהיה מאוד מעניין. רק שמישהו יספר לילדים שלה.

מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?! מה הוא... מההההההההההההההההההה?! בשביל טלפון, יא חתיכת ממזר דו פרצופי שמן שאף פעם לא משלם בזמן?!

מה פריצי עכשיו?

פרט לעלילה הראשית (שבאמת היו בה שני טוויסטים נהדרים) ולמעצר של סוזי, אני מאוד מאוכזב. מאוד. מאגם, מאודי, ובכלל.

באפליקציה, לילוש מעדכנת את שלומי בזה שרחלירון נפרדו.

ג'סי ביקשה מחבר המנהלים עדכון בנוגע למצבה של רחלי.

ואצל בני שיינפלד, נמרוד מזכיר לאגם לא להגיד כלום לסוזי על הכסף. אגם לא רוצה שהיא תחשוב שהיא עוזרת לו בהימורים. נמרוד מסביר לה שאין הימורים, אבל אגם מסבירה שלהוציא את טדי מהכלא זה חתיכת הימור. נראה לכם שיש תא זוגי בכלא? כי עכשיו הם יצטרכו יותר להתמקד בלשחרר אחת אחרת בכלא.

panda0zombie

New member
אבל מסתבר שסוזי לא עניין של הציבור

מוזיקה קלאסית אומר שנזכה לראות את השיינפלדים כשהם עצבניים ויש ריב

Roei152

Well-known member
מנהל
גם אני
העלילה הרומנטית מבאסת אותי... והעלילות של דרורה והפנטזיה משפרות לי את המצב רוח...
לא לדאוג יוסי , זו ללא העונה האחרונה!!!
אנחנו נקבל רחלירון ואגמודי בחזרה!!!!!

dar dahan

Member
תבורי? תבורי? WTF?

אולי תבורי הוא בעצם סוכן?
מי זה בכלל תבורי?
חוץ מזה שהוא שמן ועצלן ואולי טיימר לשעבר שאיכשהו החזיר לעצמו את היד (בצחוק לגביי עניין הטיימר
) אנחנו לא יודעים עליו כלום.
פתאום זה נראה כאילו הוא יותר ממה שהוא היה עד עכשיו.
&nbsp
ואומנם מיטל לא שלי, אבל כל כך מגיע לה ולאודי צמד מדהימים שניהם, לאגם לא מגיע את אודי, היא מרשעת, היא לא באמת התבגרה....
&nbsp
ונמרוד והאבא הזה שלו שיילכו לעזאזל.
&nbsp
ועכשיו לגביי שיא הפרק, וואו דרורה רגב אשכרה הולכת עד הסוף ומצליחה לשכנע את השר לשעבר ששינה את השם לניסו והספיק לאמץ ילד ולחטוף אישה לפעול נגד סוזי, וואלה שאפו.
&nbsp
ואיזה קטע שרחלי ראתה את פריצי, יש לי תחושה שפריצי קשור להכל ושהיא עוד תפגוש אותו.
&nbsp

panda0zombie

New member
צפו לסיפור האי

אם אתה זוכר בעונה הראשונה, טומי כשהוא גילה שהוא טיימר הוא הגיע לשדה כזה עם פרחים ופגש שם את עלמה. בשדה היא סיפרה לו את כל הסיפור על איך ההורים שלו נפגשו, מאיפה הטיימרים וכל זה
אני חושבת ששווה לנו לצפות למשהו דומה. ורחלי תגיע שוב לשדה, תפגוש את פריצי שם הוא ייספר לה על כל תולדות המטה וכולי

נמרוד והאבא שלו ילכו לעזאזל זו מסקנה של כל פרק עכשיו

פתאום עושים לנו פה נעלמים ואנחנו מגלים שתבורי היה עם הרעים כל הזמן הזה?

panda0zombie

New member
אני חושבת שבשלב הזה

כול פעם שאני נכנסת לביקורת שלך אני כבר מצפה מראש למשהו על לירון

שיר m

Well-known member

מפרק לפרק מתברר שהוא הדבר היחיד שמעניין אותי בסדרה...

שיר m

Well-known member
אממ

את נמרוד ואבא שלו אני לא סובלת ולכן הם לא מעניינים
&nbsp
כל עניין פריצי-יחיעם-מערה-מטה-נעלמים-חיים-מתים פחות מעניין
&nbsp
רחלי בפרק הזה הראתה קצת רגש אז אוקיי, אבל בדר"כ היא מעצבנת
&nbsp
אודי ומיטל כרגע ביחד אז כבר לא מעניינים
&nbsp
מי נשאר? כל שאר החבר'ה? הם בסדר כזה.
&nbsp
לירון יש רק אחד. איזה לב זהב, הלך והביא לאילנה את הכסף...

panda0zombie

New member
ניסו די מטומטם

חשוב לי להגיד את זה כי הוא היה יכול פשוט לעצור את דרורה על ניסיון לסחיטה במקום לעבור את כל הטרחה הזאת. אבל כמובן שתמיד חייבים ללכת על הדרך הקשה
חוץ מזה אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שהתחלתי לשנוא אותה יותר משאני שונאת את סוזי (למרות שכבר הפכתי ליותר אדישה כלפי סוזי)
אהא וגם שפשוט אפשר להגיד שמה שהיה בסרטון זה עריכה ולא אמיתי. היום זה בקטנה לעשות את כל האפקטים

להגנתו של טדי ייאמר שהוא דואג למשפחה שלו. אפשר להגיד אותו הדבר על כל השיינפלדים בעצם.. חוץ מאגם. לה יש יותר מצפון
גם טדי לא יודע על הסימן?
עשרת אלפים שקל למורה פרטי? כל כך לא אמין.
אז אגם שמעה על הפרידה של רחלירון. מה יעזור לה לעקוב אחרי רחלי ולדעת מתי היא מתקשרת ללירון אני לא יודעת אבל בסדר.
תבורי?????????? מאיפה זה בא?

מסכנה רחלי. ודווקא אז מיטלודי (?) באים לזרות מלח על הפצעים. יותר נכון מצליח
קטע חמוד שלהם בחנות. אני עדיין לא סגורה האם הם באמת זוג זמני או לא. למרות שעדיין יש לי תחושה חזקה שאגמודי זה סוף
נחמד שכולם תומכים ככה אחד בשני.

הגיע הזמן שאילנה תדע באמת!
ותודה ללירון על הכסף. ועל ההלשנה של לירון כי עכשיו גם אילנה נמצאת בתוכנית. בטח לא התוצאה שהוא ציפה לה
מעניין מה הסיפור עם פריצי והשדה (פיזרתי את תאוריית האי שלי בשרשור כבר
)

שיר m

Well-known member
כל הכבוד מאיה!

"תודה ללירון" זה כל מה שצריך

&nbsp
באמת לא יודעת מה הקטע של אגם עם רחלי.
&nbsp
צודקת עם העניין של אפקטים, זה לא הוכחה למקל קסמים

&nbsp

panda0zombie

New member

מה אגם תעשה בדיוק אם רחלי תתקשר ללירון? תרוץ מהוילה לשכונה ותקפוץ עליה?

בשלב הזה של העונה אני די בטוחה שלירון הוא הדמות היציבה/השפויה (יחסית) היחידה שם

מה לעשות שנרקיס זה משטרה של מטומטמים

למעלה