פרק 804 נשמע גאוני !!!!!!!!!!!!!!!!

Or Jacob

New member
פרק 804 נשמע גאוני !!!!!!!!!!!!!!!!

The Passion of the Jew --------------------------------- The Passion of the Jew Kyle finally sees "The Passion" and is forced to admit Cartman has been right all along. Meanwhile many of the film's hardcore fans band together under Cartman's leadership to carry out it's message...​
נשמע פרק מעולה !

ענק! פשוט ענק!

ולמושים שביננו: הפסיון של היהודי --------------------------------- קייל סוף סוף רואה את "הפסיון" והוא מוכרח להודות שקרטמן צדק כל הזמן. בינתיים, רבים מהמעריצים הכבדים (?) של הסרט, נאספים ביחד תחת הנהגתו של קרטמן כדי להעביר את המסר שלו

ועוד מידע

Cartman’s dream comes true when, as a result of seeing “The Passion”, Kyle has to admit Cartman has been right all along. Inspired by Kyle’s change of heart and a powerful love for Mel Gibson, Cartman incites many of the film’s hardcore fans to band together and carryout its message. Meanwhile, Stan and Kenny also see the movie and embark upon a quest to find Mel Gibson. -------------------------------------------------------------- חלומו של קרטמן מתגשם, כתוצה מצפייתו של קייל ב"הפסיון", קייל מוכרח להודות שקרטמן צדק כל הזמם. מושפע מהשינוי של ליבו של קייל ואהבתו החזקה למל גיבסון, קרטמן מעורר רבים מהמעריצים הכבדים של הסרט להתקבץ ביחד ולהעביר את המסר שלו. בינתיים, סטן וקני רואים גם את הסרט להעלות מסע למציאתו של מל גיבסון

double O S

New member
חחחחחחחחחח גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

Bahzay

New member
אני רק מקווה

שירדו חזק על מל גיבסון והסרט האנטישמי שלו

Or Jacob

New member
אתה בכלל ראית את הסרט ?

אני כן ואני יכול להגיד לך שהוא לא אנטישמי בכלל . הכהנים היהודים מוצגים שם כחיות אדם (והם באמת היו מושחטים ומגעילים וישו יצא נגד השחיתות הזו , והכוהנים לא אהבו את זה אז הם מסרו אותו לרומאים ובעצם ביקשו צליבה) אבל גם החיילים הרומאים . אז הסרט אנטי רומי ?? לא . הסרט מציג את ההסטוריה כמו שהיתה לפי הברית החדשה ולפי המדע . נכון שמסע הייסורים ניראה קצת מוגזם ויש עוד כמה אי דיוקים שהיהודים בעולם שמחו לנצל בשביל לצאת במסע צלב נגד הסרט אבל ככה זה .

TRUE ../images/Emo45.gif

מל גיבסון פשוט ביים תאוריה שמתבססת על העובדות הכי נכונות
אני לא מבין מה כולם מציקים לו...

למעלה