פרק 8 .. מה דעתכם?

hbam

New member
אני מסכים איתך לגמרי..

אבל יש חוקים אז נא להתנהג בהתאם.

luvgirl

New member
סוף סוף ראיתי ../images/Emo58.gif

כבר איזה שלושה שבועות שיש לי את שלושת הפרקים האחרונים על המחשב (706-708) ורק היום יצא לי לראות אותם. לא היה לי בשבועות האחרונים זמן בשיט....בצפר זה כל החיים שלי בזמן האחרון (טוב נו...י"ב...) בכל מקרה, אני אתייחס רק ל708: אממ אז אין לי יותר מידי תלונות בקשר לעלילה. אני די אוהבת את הכיוון שבו היא מתפתחת. ממש היה לי מוזר אבל שלוק פתאום התקשר אל לורליי כאילו הכל בסדר, והיא בכלל לא הופתעה לשמוע ממנו ודיברה איתו כאילו לא היה כלום בינהם. אני מבינה שהוא התקשר בהיסטריה אבל בכל זאת, לא היה שם שום רגש... בכל מקרה, יש לי מלא בעיות עם הדברים הטכניים. הצילום עדיין מחרפן לי את השכל. פשוט משגע אותי ברמות. הכל אותו סוג צילום (מדיום שוט ומידי פעם טו שוטים....אם אתם מבינים בזה..) והצלמים ממש לא מגוונים בשוטים...מעצבן ביותר. וגם ממש מעצבן אותי שאין מוסיקה! שקט לי מידי! אבל הדבר שהכי מעצבן אותי זה הטקסטים. לא מה שנאמר, אלא איך שנאמר. נראה אילו הטקסטים לא יושבים על הדמויות, כאילו כופים אותם להגיד את הדברים, וזה גורם להכל להראות לא אמין. למשל הריב של לוק ואפריל, זה היה פשוט גרוע. זה הלך בערך ככה: "את חולה!" עצירה. "אני לא!" עצירה. "את כן חולה!" עצירה. "לא אני לא!" עצירה. "את חולה!" עצירה. "אוף אתה אבא גרוע!" סוף...אני מצטערת אבל ריבים אמיתיים לא נראים ככה. לא מחכים שהשני יסיים לצעוק כדי לצעוק עליו חזרה. פשוט לא אמין. וזה היה לי ככה במהלך כל הפרק. כולם פשוט מחכים אחרי שמישהו אחר מסיים לדבר כדי להגיב. רק בגלל כל הדברים האלה כבר לא כיף לי לראות את הסדרה. מתי יבינו כבר שאי אפשר להכניס שינויים בעונה 7 של סדרה??? מבאס אותי לגמרי...

למעלה