פרק 73

Hikaru

New member
פרק 73

כי גם אני רוצה.

PENELO

New member
*_* חיכיתי למשחק בינהם כבר הרבה זמן

זה יהיה מעניין D:::: *מחכה לפרק של מחר*

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אני רוצה פרק הבא אני רוצה פרק הבא אני רוצה פרק הבא!!! מעליתתתתת*_* ניהיהיהי נכון? פרק הבא מעלית נכון? או שאני צריכה לחכות עד יום ראשון?;; לא'צה לחכות עד יום ראשון! מעליייית@@! ניאנ~ אובססיה קלה...O.ם

harar8

New member
פרק מדהים../images/Emo99.gif

זה היה כל כך יפה*_* סוף סוף הם משחקים^_^

shui chan

New member
הפרק הנחשק הגיע~

סוף-סוף. כל הדמויות כל כך גדלו.. היקארו, אקרי ואקירה.. פשוט מדהים. השיחות האלה שהיקארו מדרבן את עצמו בעזרת טויה - הוא כל כך חמוד לפעמים :) ויש לו פרפרים בבטן ^__^
הוא היה פשוט ממש חמוד בפרק הזה - הוא חזר לעצמו סופית. איסומי עבר את הבחינה גם הוא סוף סוף.. הוא מצטרף לשורותיהם של שאר החברה :) הפגישה המחודשת בין היקארו לאקירה הייתה פשוט מוזרה מידי בשבילי D: ההליכה האיטית של אקירה וכל זה~ ושניהם כל כך לחוצים :) זה היה פשוט נהדר. זכרונות מפרקים עברו.. היה נהדר לראות אותם מגיעים לרגע הזה, לשמוע את השיחה ביניהם. והשמחק סוף סוף התחיל. המשחק הרגיש פשוט נהדר :) הוא הולך להיות גדול!! יייייאפי.. איזה פרק נהדר ^__^~

Mor L

New member
אני מאוהבת!!!

וואו איזה פרק מחשמל!!! ההליכה האיטית של אקירה.. יאמי!!! היקארו עושה את אותו התרגיל של סאי ומשחק נגד אקרי כדי להירגע חחח הגבות של שניהם שוב של כוסיות....... מר מורישיטה בכלל לא התעצבן על היקארו אלא להיפך - עוד משבח אותו מעל כולם!! לזה לא ציפיתי! אקירה פעם ראשונה אחרי שנתיים וארבע חודשים מודה שהיקארו הוא היריב שלו בקול רם "עד שלא נשחק אי אפשר לדעת". הוא חזר להיות המתוק הצנוע שכולם אוהבים
אבל מה פתאום הוא מתחיל לדבר איתו כמו סחבק לפני המשחק?! זה לא אמור לקרות רק כשהאנימה נגמרת? התחלת משחק מתוחה כל כך שלא ידעתי איך הם יכניסו את כתוביות, אבל הופה הם הצליחו להכניס את שיר הסיום בצורה משתלבת ביותר! והפרומו בסוף... למות עליך אקירה...
אתה באמת הכי קרוב מכולם במובן הרוחני והשכלי לסאי... עוד תתעלה אל אבא שלך יום אחד, זה בטוח...

ד פ נ א

New member
ללא ספק את מאוהבת קשות ../images/Emo99.gif

ואני פשוט נהנית לקרוא אותך
עכשיו אני הולכת לשים את הילדודס בגן, תגובה אח"כ

star_female

New member
זה לא היה דיבור סחבקים, זה היה

היקארו מראה לאקירה שהוא גם חוקר עליו דברים XD את תראי את ההבדל כשתקראי את המנגה XD (גם בספיישל רואים את זה, ואם אני לא טועה אז בפרק 75 בסוף רואים ממש קצת ^^; )

Mor L

New member
התכוונתי

למה אקירה פתאום מדבר איתו בכזאת נוחות, כאילו 3 שנים הם לא יריבים?...

star_female

New member
הוא לא שונא אותו...

למה שהוא לא ידבר איתו בנוחות? סה"כ יש די הרבה דברים שהם רוצים להגיד אחד לשני (אחרת הם לא היו חושבים אחד על השני בגוף שני כל הזמן, לא? XD) (ושנתיים ו-8 חודשים XD)

הוא שוב עשה את זה!!../images/Emo203.gif שוב הוא עבר על פניו באדישות מוחלטת!!!!אני שונאת שהוא עושה את זה!!!!1!!2

לדעתי הפרק הזה ניסגד ביותר !!!!

כשהיקארו ואקירה התחילו לדבר ,אז שמתי לב שהבעת הפנים שלהם חזרה להיות ילדותית ,וגם הדיבור. ~~~ "עברו כבר שנתיים וארבעה חודשים מאז ששיחקנו בטוריניר חטיבות הביניים"~~~ ואני חשבתי :" מה ,אקירה סופר את החודשים מאז ????" ,ואז התחלתי לצחוק כמו מפגרת ... ולפי הבעת הפנים של אקירה ,בקטע מהפרק הבא, אני מבינה שהוא הפסיד ,ואז הוא מגלה שסאי בעצם שכן בהיקארו ... ~~~~ "יש מישהו בתוכך !" ~~~~ הו ,הוא ניסגד כל כך !!!!! בסוף הפרק התחלתי לבכות מרוב לחץ ... היום : משחק 74 : "בתוכך"

star_female

New member
פרק 73~~

פרק 73 - שינדו נגד טויה *__* היקארו מודה לקוראטה על זה שהוא הביס את טויה ^^ "בשאר האליפויות אני לא יכול לשחק נגדו כי הוא עבר את המוקדמות" XD חמוד, הוא מבואס מזה~ החצי חתימה XDDD "איפה לעזאזל תקעתי את זה?!" XDDDDD בחירה מעניינת של מילים "מעניין מי ינצח" ^^; זה די ברור... אבל המשחק בטוח יהיה מעניין... היקארו רוצה כבר שיקבעו תאריך למשחק שלהם ^_^ היקארו הביס את סאקי D: מורישיטה: "ואתה, וואיה.." וואיה: "אה, תעזוב אותי!" XDDD היקארו: "אני מוכן לשחק איתך מתי שרק תרצה" ^__^ היקארו חוטף את הפתק XD ^__^ "עוד שבועיים. טויה." הוא פשוט חייב לדבר עליו בגוף שני XD היקארו לומד משחקים של טויה D: "טויה, בוא נשחק. אם לא נשחק, היריבות בינינו לא תתחיל באמת" "מעכשיו לא אסרב לשחק נגדך. מקובל עליך?" ^_^ היקארו שקוע במחשבות ובכלל לא שם לב לאקארי ^^; היא שמה לב לזה שהפרצוף של היקארו רציני ^^ "המשחק נגד טויה הוא מקרה מיוחד" *-* היקארו משתמש במשחק נגד אקארי כדי להירגע כמו סאי XD והוא מודה שיש לו פרפרים בבטן בגלל המשחק נגד טויה~ D: "היקארו, השתנית." "באמת?" "כן, השתנית. אולי זה קרה כשנהיית מקצוען. התבגרת." "גם את השתנית" "באמת? מה השתנה בי?" "את נמוכה יותר" "זה כי אתה גבהת!" ^_^ סצינה חמודה... אני חושבת שאקארי הבינה עד כמה [המשחק נגד] טויה חשוב להיקארו... סאקי/אשיווארה D: (אני כל הזמן כותבת את זה, זה פשוט רעיון נורא חמוד בעיני XD והם משתפים איתו פעולה... במיוחד אשיווארה) אשיווארה כל כך חמוד XD "עלה בדעתי שאולי היריבות שלנו עם התלמידים של טויה קויו היא רק בראש שלנו" XDD כן.. חוץ משינדו וטויה, זה באמת ^^ איסומי עבר את הבחינה ^^ וואיה: "הוא אמר לי שבתור שחקן ותיק הוא מקווה שאעזור לו. אצטרך לעבוד קשה" וואיה הסמיק~ ^_^ משיבה: "בכל שנה מגיעים עוד שחקנים חדשים. זה לא הוגן" משיבה הוא זה שלא מתאים לשם אם הוא חושב ככה >.> אדיוט זה נראה כאילו טויה מראה את עצמו להיקארו עם ההליכה הזאת, כמו ריקוד חיזור או משהו XD והיקארו מסתכל על כל צעד שלו... (זה עובד
) וטויה גם מסתכל עליו... הם בוהים אחד בשני ^^ שינדו הולך לדבר עם טויה בלי לשים לב לזה שוואיה ואוצ'י מדברים בכלל ^^ אוצ'י: "שאלתי אותו אם הוא חושב שהמשחק נגד שינדו יהיה קל." וואיה: "הוא בטח ענה "ברור", הפרחח. מתערב איתך שהוא לא מתייחס לאף מקצוען ברמה נמוכה" "... אז מה הוא ענה?" אוצ'י: "עד שנשחק, לא נדע." וואיה לא יודע איך טויה מתייחס להיקארו ^^; אוצי': "וואיה, בשבוע הבא אתה משחק נגדי, נכון? אני מצפה זה" וואיה: "חתיכת... גם אני!" "טויה, סוף כל סוף אנחנו משחקים" "לא שיחקתי נגדך מאז טורניר הקבוצות של מועדוני הגו" "עברו מאז שנתיים וארבעה חודשים" "כל כך הרבה זמן?" "כן" ה.."עברו מאז שנתיים וארבעה חודשים" (ו-5 ימים ו-3 ורבע שעות~)... זה ציטוט אהוב שלי *___* stalker Touya במיטבו~ "היום תורי להראות לך מה אני שווה. לא סתם שיחקתי על הזמן הזה." בחיי, אם הם לא היו חייבים לשחק הם היו פשוט יושבים ובוהים אחד בשני XDD טויה תכנן בראש את כל הפתיחה ^^ "הוא באמת ציפה למשחק הזה" "גם אני חיכיתי לקרב הזה" ^_^ והפריוויו *_* כזה פרק טוב
(תמונות~)

למעלה