נא לסמן להבא. זה דבר ראשון ועכשיו לדבר השני: שחקנים לא קובעים באיזה תוכנית/סדרה יופיעו. מי שקובע את זה זה המפיקים. מכיוון שנראה שהמפיקים של 'סמולוויל' אוהבים שחקנים אורחים ששיחקו בכל מיני דמויות בכל מיני גלגולים אחרים של 'סופרמן' נראה שהם חשבו שדין קיין ראוי מספיק. אם אתה מאוד אוהב את 'סמולוויל' הרי שאתה אוהב את קו המחשבה או התפיסה של המפיקים את קלארק/סופרמן ולכן מגיע להם שתכבד גם את הבחירה שלהם בשחקנים אורחים. דבר שלישי: הפורום מוגדר כפורום 'סמולוויל+לויס וקלארק' - מכיוון שכך הוא בא לשרת גם את אוכלוסית מעריצי 'לויס וקלארק' שבד"כ מחבבים את דין קיין. אנימתוודה שאני בין מעריצי 'לויס וקלארק' ולאו דווקא 'סמולוויל' אבל ,אני לעולם לא אשחרר הצהרות גורפות ומעליבות לגבי שחקני ויוצרי 'סמולוויל', וזאת בגלל שזהו פורום המכוון ומשרת אותם כמו גם אותי. ברוך הבא לפורום ומקווה שתהנה בחברת כל שאר מעריצי 'סמולוויל' כמו גם מעריצי 'לויס וקלארק'.
את השאלה למעלה היא בכלל לא רלוונטית. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל אופן . סופרמן הוא איש רב עוצמה, קלארק פוחד שמשעת אקט יקרה משהו ללאנה. לכן הם קיימו יחסי מין או ששינהם היו בלי כוחות (עונה חמישית) או ששניהם עם כוחות. זהו בגדול.
זה לא קשור למה שאמרת, קלארק חושש שברגע השיא הוא ייכנס לאיזו אקסטזה או משהו בסגנון ויהיה ברגע של חסור שליטה עצמית, וייפגע בה בטעות עם הכוח האדיר שיש לו. זה בדיוק מה שהוא אמר לקלואי, רק במילים עדינות יותר.